Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 12 apr 23 reacties

Een jasje, twee prinsessen: Victoria en Sofia twinnen

Zou Sofia de hare hebben uitgeleend of zou Victoria hem zelf ook in haar kast hebben hangen? Hoe het ook zij: beide prinsessen hebben de Lesley-blazer van Andiata gedragen.

Sofia combineerde het kledingstuk met een zwarte overslagrok en een pillbox. Victoria ging voor creme op creme, gecombineerd met zwarte enkellaarsjes.

De mooiste styling van het jasje....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
23 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind het jasje niet mooi, maar ik vind het bij allebei de dames ook niet mooi gecombineerd.

Het is inderdaad twee keer niks. Op naar de volgende outfits.

Ik kies niet, want dit mooie jasje staat bij beiden niet. Jammer, beide dames, niet gekozen voor een juiste combinatie

Ik ben niet son fan van de kleding keuzes van Sofia. Leuk jasje maar veel te tuttig gestyled. Doe mij de outfit van Victoria maar!

Dit leuke jasje zou ik dragen op een zwarte, fijn geplisseerde uitwaaierende rok.
Een mooie grote zwarte hoed zou het super chique maken!
Zwarte tas en dito pumps met hoge hak….👌
Ik heb uiteindelijk voor Sofia gekozen omdat ik Victoria’s outfit een misser vind, met een uitstraling die wel heel onflatteus overkomt.

Helemaal mee eens!

Maar ik kies geen van beide daardoor.

Geen van beide. Eens met onderstaande commentaren

Neeeee dit is het em niet. Voor geen van beiden. Tuttig tuttig tuttig. Kom op zeg je bent een jonge vrouw. Leuk voor je (schoon)moeder maar niet voor jou

Deze keer stem ik niet mee. Sofia is, met name door de schoenen, te ouwelijk gekleed. En het jasje van Victoria lijkt te groot en met een verkeerd model broek gecombineerd. Het geheel maakt flets.

ik vind de schoenen van sofia niet zo mooi. geen echte hofschoenen

Ik heb gekozen voor Victoria maar ik ben het wel eens met onderstaande commentaren. Allebei niet goed gestyled. Kortere rok, andere kleur pantalon. Zwarte tas en laarsjes niet mooi. Kortom dames, dit jasje kan in de zak van Max!

Dit is een gevalletje “of je nu door de hond of de kat gebeten wordt, het doet beide pijn”. Nee, echt geen van tweeën.
Het enige dat ik kan zeggen dat het jasje op zwart beter staat, dus Sofia. Maar dan die tuttige lengte van die rok erbij😵‍💫
Victoria’s combi vind ik niet mooi omdat de kleur van de pantalon iets afwijkt van het jasje en dit model pantalon niet geschikt is voor dit jasje.
Kort vierkant jasje is al weinig vergevingsgezind, doe je daar een pantalon met steekzakken onder dan versterkt dat elkaar.
Ook zijn de mouwen van het jasje te lang bij Victoria.
Had Victoria een zwarte pantalon aangedaan was ze meteen de winnaar geweest, of als Sofia een kortere rok of wijde rok in deze lengte had aangetrokken dan was zij de winnaar geweest.
Nu zou ik zeggen: niet meer doen dames😉

Heel leuk jasje, hou ik van, maar wel anders gecombineerd.
Met een kortere rok, of een gerende midirok,, met mooie laarzen. Wel zwart, ik vind de lichte kleur van de broek er saai bij staan.

Mag ik ook kiezen voor ‘geen van beiden’? De roklengte bij Sofia is helemaal verkeerd en het jasje is voor Victoria te kort.

Bij Victoria lijkt het jasje een maat te groot en wat zit haar broek lelijk. Dan maar Sofia, al vind ik het weinig pit hebben. Doet natuurlijk niet ter zake, maar wat een knapperd is Carl-Philip, lijkt wel of hij steeds aantrekkelijker wordt ; )

Mooi jasje, geen van beiden mooie styling 🫢

Door het korte jasje en de witte broek accentueert Victoria haar heupen. Sofia pakt dat beter aan, met een lange, smalle zwarte rok. Ze spreidt het volume, waardoor ze er extra groot & slank uitziet.

Dat gezegd zijnde denk ik niet dat beide dames over dezelfde maat beschikken, dus ik gok dat beiden hetzelfde jasje hebben

Vicyoria !!!! Ziet er hipper uit !! Rok bij sofia is te lang voor dit korte jasje.

Viktoria omdat ik het bij haar vlotter vind staan dan bij Sofia. Maakt Sofia wat lijzig komt waarschijnlijk door de lengte vannde rok.

Ik heb op Sofia gestemd, omdat ik de styling daar net iets mooier vindt. De kleuren van broek en jasje matchen net niet bij Victoria, en het jasje is nogal wijd van onderen bij de buik. Ik kan niet goed zien hoe dat bij Sofia valt. Bij Sofia vind ik de styling dus net iets mooier, maar wel erg klassiek en tuttig. Al met al vind ik het dus eigenlijk bij beiden niks.

Ik vind de styling bij beiden prima, maar bij Victoria toch wat frisser. Bij Sofia is het wel ultraklassiek. Helaas vind ik de broek bij Victoria niet mooi zitten. Bij het kruis trekt hij op een rare manier. Maar dat had ze pas ook bij een andere (donkerblauwe) broek. Misschien kijk ik niet goed, of is het bij zo’n stap net toevallig een beetje vreemd.