Avatar foto Door Josine Droogendijk
Alexia 19 sep 100 reacties

Dit dragen Amalia, Alexia en Laurentien op Prinsjesdag

Het is vandaag de derde dinsdag van september, oftewel Prinsjesdag. In deze blog lees je meer over de kleding en accessoires van Amalia, Alexia en Laurentien. Benieuwd naar de look van koningin Máxima? Klik dan hier.

PPE

Prinses Amalia
Prinses Amalia draagt een koningsblauwe japon van Safiyaa.

PPE

Het opengewerkte dophoedje, hier ook wel een donut genoemd, komt uit Máxima’s walk-in closet.

Prinses Alexia
De jurk van Alexia is ontworpen door Zhivago.

De prinses draagt naast historische oorbellen ook een moderne piercing én een vermaakte haardecoratie van haar moeder.

Prinses Laurentien
Prinses Laurentien draagt een groene jurk van Hardies, gemaakt van stretch-cady. De fascinator is ontworpen en handgemaakt door Evelien Gentis-Smit van Eudia. Het strakke ontwerp is gemaakt van dezelfde stof als de jurk met een element van sinamay. De strakke lijnen van de jurk en de knopen zijn het uitgangspunt geweest voor het ontwerp.

Benieuwd naar de look van koningin Máxima? Klik dan hier.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
100 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Hilarisch 😂😂😂 kijk elke avond Lubach, dus had het al gezien.

Idd Juffrouw Annie 😂

🙃 Tik Tok met ‘Alexia van Oranje’.
– De dag van Prinsjesdag
– Avondshow met Arjen Lubach
– Hilarisch 🤣

https://www.instagram.com/reel/CxYt9J-o3Li/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

😂😂😂👍

aha jij had het ook gezien!

👉🏼 Er komen een paar termen in voor die als ‘niet prettig’ ervaren kunnen worden, het filmpje is goed bedoeld 😉

Wat denkt u als ze dit zelf zou zien en lezen? Beetje respect kan denk ik geen kwaad, 1e optreden Prinsjesdag en dan in zo’n atmosfeer? Zou iemand met haar willen ruilen?

The day after…..; Ik vond Maxima er rommelig uitzien, wel gedurfd inderdaad, maar hoort dat op Prinsjesdag? En dan dat begrafenisgezicht erbij…..ik vond het geheel eigenlijk een beetje lachwekkend als ik heel eerlijk ben, niet serieus te nemen. Amalia zag er erg mooi en gedistingeerd uit, jammer vond ik wel het asymetrische aspect van de jurk, in combinatie met dat ordelint, was het wellicht beter geweest, een gewone symetrische jurk te dragen. Maar kleur en uitstraling waren perfect. Alexia zag er leuk uit, wat een knappe verschijning. Jurk wellicht inderdaad iets te strak, en die rits vond ik te opvallend, er gaat veel te veel aandacht naar toe, en is dat de bedoeling voor een prinses uit het koninklijk gezin?

Wat is Amalia een prachtige ‘queen to be’. Ben erg onder de indruk van haar verschijning en presentatie.

Wat zagen ze er allemaal mooi uit. De jurk van Alexia zat iets te strak, maar ze kan het goed hebben. Ze is nog jong en nog zoekende in haar rol en hoe ze zich moet kleden. Koningsdag is toch wat informeler en dit is een staatsgelegenheid. Ik zou het ook lastig hebben gevonden wat ik nou precies moet dragen

Amalia draagt de kleur Royal blue met verve.: wat een mooie en krachtige kleur. Ik vind haar serieuze houding heel oprecht overkomen. Hier staat een toekomstige koningin. Verder heel mooi gedrappeerd, deze jurk. De halslijn vind ik niet top, van de andere kant was een gewonere halslijn een tikkeltje saai geweest.
Alexia: een sprankelend geheel, heel leuk dat capeje, mooie volle kleur. Het enige waar ik me over verbaas is die rits, dat doet best goedkoop aan.
Wat hebben Amalia en Alexia trouwens prachtig haar! En de hoofdtooien hebben gelukkig niet een al te grote rol bij deze jonge vlotte vrouwen.
Laurentien heel stijlvol, deze jurk staat haar schitterend. Complimenten!

Laurentien op nr.1 , wat staat het haar toch goed, Amalia op nr.2 ,prachtige jurk, maar de halslijn vind ik wat minder .

Ik vind juist deze lage halslijn zo fantastisch bij Amalia, Bij (nog) wat zwaardere borsten staat dit perfect.

Ik vond het vooral leuk om beide zussen in hun rol te zien. De één al iets meer gewend, de ander nog wat zoekende. Maar allebei wel een heel eigen en duidelijke smaak. Dat vind ik heel knap. Zeker op zo’n leeftijd en onder zo’n druk. Ik denk dat hiervoor complimenten voor ons koningspaar op z’n plaats zijn. Hun dochters mogen zijn wie ze zijn, dat stralen ze uit en dat vind ik misschien nog wel mooier dan alle outfits bij elkaar.

Treffend geschreven 🍀

Eens, wat heb je dat mooi beschreven.

Amalia ziet er prachtig uit. Deze kleur staat haar echt fantastisch, heel koninklijk ook. Ik had persoonlijk enkel een ander haaraccessoire gekozen. Alexia ziet er ook geweldig uit op haar eerste Prinsjesdag. Laurentien is zoals gewoonlijk grote klasse. Ze zien er allemaal knap uit!

De allereerste x dat ik Laurentien er prachtig vind uitzien. Kleur, model, het hoofddeksel, geweldig.
En Amalia, wat een prachtige verschijning. Zoveel mooier dan haar moeder. Haar zusje, draagt een prachtige kleur jurk. Het model vind ik aan de achterkant niet mooi passen. Teveel uitgetekend.

Ik denk dat alles gezegd is behalve: het is hoog tijd dat Laurentien een ‘passender’ orde krijgt. Die heeft ze inmiddels wel verdiend. Fijn om hier in ieder geval drie prachtige dames te zien in heerlijke robes.

Voor mij een raadsel hoe je hierbij komt.

Kun je daar een keer een blog over schrijven? Want ik zie Laurentien en Constantijn de laatste jaren nauwelijks in beeld komen. Laurentien een beetje rond laaggeletterdheid, en dat is het zo ongeveer. Wat maakt haar/hen nu van grote waarde voor de monarchie? Begrijp me niet verkeerd: het lijken me uiterst sympathieke en bescheiden mensen. Ik zou liever met hen dan met Máxima en Willem-Alexander op vakantie gaan, om maar wat te noemen. Ze zijn naar mijn idee veel minder jetset dan ons koningspaar. Maar waar hun grote toegevoegde waarde in zit, blijft voor mij wat verborgen.

Daar kijk ik ook naar uit, fijn om wat te kunnen lezen over hun taken en werkzaamheden , ik vind het altijd zo jammer dat ze bijna niet in beeld komen, ze hebben beiden capaciteiten om veel te kunnen betekenen voor de maatschappij.
Ook heeft Constantijn destijds aan gegeven om zijn broer , als hij dat wil, bij te staan , maar we zien het niet, en de reden ???,

Maar, met alle respect, wat heeft dit met de monarchie te maken??

Amalia: Mooie jurk, mooie kleur, ik vind alleen de halslijn een beetje “vreemd”. Hoedje vind ik niet zo mooi.
Alexia: prachtig!!! Mooie jurk, mooie kleur. Staat haar prachtig. Deze zou ik ook wel willen.
Laurentien: Ook mooi, mooie kleur, mooie jurk, hoedje mwah.

Amalia leuk gekleed zit mooi deze jurk. Leuke kleurencombinatie van accessoires en jurk.
Laurentien vind ik erg mooi. Staat haar goed deze kleur. Hoedje vind ik wat minder.
Alexia leuke jurk vind hem rond heupen ietsje te strak zitten. Maar ze ziet er mooi uit.
Alle drie vind ik ze goed gekleed.

Wauw, Amalia haar jurk staat haar geweldig. Alexia ook passend bij haar, je bent jong en zoekt een lange jurk…. Laurentien mooie kleur. Staat haar goed

Amalia vorstin in spé, klassiek, wat loopt ze fier, de bovenkant van de jurk oogt een beetje rommelig door de plooiing en de schuine halslijn, het rokgedeelte met split juist heel fraai en verlengt het silhouet.
Alexia ziet er ook heel elegant en spicy uit. Niks mis met de achterkant, behalve de grove rits. Wat een gezeur over haar figuur, de een heeft de rondingen aan de voorkant, de ander aan de achterkant en sommige geluksvogels hebben ze voor èn achter😁.

Wegstoppen die vrouwelijke vormen, kan echt niet.
(Nooit gedacht dat dit land zó zou verpreutsen).

Carlaz, zeg dat wel hoor. De jurk van Alexia is gemaakt van jersey met spandex en hoort zo aan te sluiten. Hoe dan ook, blijkbaar vinden veel mensen dit aanstootgevend, tja en zo is het altijd wel wat🤷‍♀️.

Ja precies! En ze kan dat prima hebben.
Echt nergens voor nodig om zich weg te stoppen in een jurk met model tent.

Catherine, je vat die reacties verkeerd op, het gaat niet om een figuur, het gaat om kleding hoe dat gedragen wordt.

Kleur jurk van Amalia: prachtig! De lage inkijkhals vind ‘k niet mooi. Alexia’s outfit heel mooi! Laurentien deze keer een heel fraai plaatje!

Amalia: driewerf klasse!
Ze heeft wat mij betreft nog nooit zoveel uitstraling gehad als op deze dag.
Nu eindelijk eens niet verstopt achter haar lange haar en (te) wijde kleding.
Wauw… Wat staat zo’n mooie belijnde jurk haar goed! Ze heeft een prachtig figuur. Opgestoken haar laat haar mooie gezichtsvorm ook heel goed uitkomen, geeft haar veel pit. Krachtige en prachtige meid, ga zo door!!

Alexia gracieus, op haar eigen manier. Kleur en model jurk staan haar prachtig, haar kapsel ook erg erg mooi. Ook net zo gefocust als haar zus om het allemaal goed te doen.
Complimenten voor beiden!

Nou he, helemaal met je eens wat Amalia betreft. Kaarsrecht op, stijlvol gekleed, en een glimlach, die niets van onzekerheid laat zien. Knap!

Helemaal mee eens!

Amalia , mooie jurk, halslijn bij ordelint wat minder. Wellicht wat ouwelijk de jurk. Het mag wat losser en vrolijker voor een jonge vrouw. Hoedje matcht minder..En waarom die omslagdoek mee? Zij kwam wel zelfverzekerdere over dan vorige keren. Niettemin goed totaal plaatje
Alexia mooie kleur jurk, maar te strak op heupen en bips, zeker aan de achterkant. Haar achterwerk stak er pront uit. Een Pippa Middleton effect. Eea onwennig voor haar, ook gaf zij nu en dan de indruk van “wat doe ik hier eigenlijk”.
Laurentien wint het vandaag, mooie kleur jurk en accessoires. Top.

Wat een feest deze 3 dames! Laurentien draagt een mooie jurk in een prachtige kleur die haar goed staat. Leuke accessoires erbij.
Amalia prachtig in dit blauw, mooie bijpassende sieraden en vooral een hele mooie uitstraling.
Alexia in een leuke kleur, lekker jong, maar model vind ik wat minder. Ze lijkt mij nog een beetje zoekende maar ze heeft het super gedaan!

De outfit van Prinses Laurentien staat voor mij met stip en sterretje op nummer 1.*
Een prachtige japon qua model en kleur; eenvoudig, maar heel stijlvol.
De fascinator maakt het totaalplaatje net even apart en staat haar goed.
Bijzonder passend voor Prinsjesdag.
Prinses Amalia heeft een heel mooie japon aan in een heldere en krachtige, koninklijke kleur en dit model kleedt haar bijzonder goed af!
De halslijn is apart, maar mocht wat mij betreft iets hoger uitvallen.
Zoals het nu is, zou ik voor een collier gekozen hebben om het wat op te sieren.
De kleur van het hoedje past bij de accessoires, maar valt wat weg tegen de kleur van haar eigen haren.
Ik zou een blauw matchend dopje ook leuk gevonden hebben.
Kapsel is mooi opgemaakt en staat haar prima!
Ik heb bewondering voor de manier waarop ze zich vandaag presenteerde: duidelijk zichtbaar dat ze er voor gaat om koningin te worden. Minder steunzoekend bij haar ouders, beheerst en vriendelijk.
Prinses Alexia: spannend voor haar, zo’n eerste keer, maar wat dééd ze haar best!
Haar japon: Een warme diepe kleur en een fraai model, maar wel jammer dat vanaf de taille naar beneden de jurk duidelijk te strak toonde.
De kleur van de haardecoratie zou ik iets krachtiger en lichter gekozen hebben.

Wat zien ze er alle drie goed uit. Amalia is een echte royal in deze jurk. Jammer dat de jurk van Alexia wat te krap oogt.

Prinses Laurentien ziet er super uit, heel rustig voor haar doen, maar dit staat haar erg goed. Niettemin vind ik haar “normale” drukkere look ook erg leuk.
Kroonprinses Amalia ziet er supermooi uit in een heel figuurvriendelijke gedrapeerde japon in een heel mooie kleur blauw. In combi met de naturel kleur schoenen, hoed enz. een heel kleurig en toch rustig beeld. Vind de “donut” zo achter op haar hoofd met opgestoken haar, haar heel mooi staan.
Prinses Alexia heeft de mooiste jurk aan, heerlijke Barbie look. Alleen hij zit wat strak, maar met zo’n figuurtje zou ik ‘m ook zo dragen! Wel ook wat te lang en daardoor onhandig, zeker met hoge hakken. Je ziet dat ze er wat mee worstelt.
Leuke haardecoratie en natuurlijk jonger en minder formeel dan een hoed.
Je ziet dat ze nog wat onwennig is en dat laat ook zien dat ze behalve prinses, ook gewoon een jong meisje van 18 jaar is.

Ik vind van een afstandje alle drie de prinsessen er leuk uit zien! Prinses Laurentien verrast mij positief. Prinses Alexia wist zich volgens mij op het balkon niet echt een houding te geven, maar dat komt nog wel. Dat leert ze nog wel van haar moeder en haar zus.

Wat jammer voor de fans. De balkonscène was een aanfluiting en nog nooit zo kort. Het verveelde snoetje van alexia die amper de moeite nam om te zwaaien. Amalia daarentegen zwaaide wel enthousiast. Uiteraard nam Maxima het voortouw om snel dit tafereel waar zoveel fans naar uitkeken, te beëindigen.

Als je goed kijkt, zie je dat Alexia het echt moeilijk had. Het huilen stond haar nader dan het lachen. Als iemand het voor de fans verpest hebben, dan toch de fluiters en boe-roepers.

Alexia keek ook naar Amalia hoe zij het deed. Die bleef onverstoord glimlachen en zwaaien. En ook bij Laurentien zocht ze een soort van bevestiging. Prima toch, het is haar eerste keer. Dan lijkt het me inderdaad heel akelig, als je iets moet doen, terwijl er zo’n vervelend gefluit klinkt.

Ja precies. Je zag haar telkens steun zoeken. Ook bij het in-en uitstappen van de koets. Heel normaal. Ze was nerveus en dan dit over je heen. Heel verstandig om het wat korter te maken.
Volgend jaar ga ik met een mega oranje toeter bij het paleis staan om die fluitjes te overstemmen 😉

Amalia: Mooie jurk qua kleur en model, bijpassende oorhangers. Hoed, tas, schoenen, stola keurig in de zelfde kleur.
Alexia: Aparte mooi jurk, kleur en bijpassende accessoires. Jammer dat de pups een afwijkende kleur hebben. Rondom de heupen iets te strak: stof kruipt omhoog. Voorkant misschien te lang, aangezien ze de jurk optilt als ze loopt. Een jurk moet goed vallen.
Laurentien: Voor haar doen een mooie en vooral rustige outfit. Alles past bij elkaar. Heel mooi gedaan.

Laurentien heeft met stip de mooiste jurk aan voor mij vandaag! Prachtige kleur groen, rustig, chique.

Amalia ook heel mooi! Prachtige uitstraling heeft ze zo met opgestoken kapsel, hoedje en de lichtbruine accessoires vind ik er goed bij staan. Alleen de vorm van de halslijn, zo schuin, vind ik minder mooi. Ik dacht steeds, zou Maxima er nog wat van zeggen in de koets, dat haar jurk daar scheef zit? Ik dacht dat het kwam door het ordelint. Maar het is het model. Dan zie je toch weer dan ontwerpers steeds maar weer iets nieuws moeten verzinnen maar of dat altijd mooi of praktisch is?
Ook had het decolleté wel wat hoger gemogen. Het is toch geen doen om zo uit een koets te moeten stappen. Ik zou het ongemakkelijk vinden met alle camera’s ervoor. Gewoon wat minder diep dat decolleté in het vervolg en dan heb je dat probleem niet meer.
Maar wat een statige houding zeg! Echt een koningin-in-spe!

Alexia in een prachtige kleur. Leuk dat cape-je, staat lekker jong. Wat betreft de pasvorm aan achterkant/rond de heupen… Is al veel over gezegd en dat is nu precies de reden dat ik het niet vind kunnen. Nu bereik je dat veel mensen het over haar achterkant hebben en dat lijkt me gewoon niet de bedoeling van een plechtige dag als deze.
Krijg je het Pippa Middleton-effect, je zus trouwt en jij gaat in een jurk lopen waarvan je van tevoren weet dat die je vormen erg benadrukken en je weet dat het allemaal voor de camera komt.
Een wat ruimer model rond de heupen was mooier geweest. In dit geval is “goedkoop” duurkoop. Beter tegen je naaister zeggen, dat model jurk vind ik leuk en het dan laten maken, dan kan er iets meer stof gebruikt worden…;)

Tot slot: de koning zag er ook mooi uit! En die leesbril stond hem goed 🙂

Wat leuk dat Amalia en Alexia beiden voor een armbandje uit de collectie van h7n moeder hebben gekozen. Deze toch? https://www.modekoninginmaxima.nl/maximas-armbandenset-van-robijn-saffier-en-smaragd/

Ik weet niet of dat zo is, maar als dat wel zo is vraag ik me af waarom? Waarom dragen wat van Maxima is? De hoofdbedekking is al van Maxima van beide prinsessen, en nu ook haar armbanden? (Als het waar is)..Ik begrijp dat niet. Worden ze nu zo kort gehouden dat ze geen eigen sieraden (mogen) hebben? Tenzij het uit de koninklijke kluis is natuurlijk.Ik vind het wel weer heel apart, geen eigen hoofdbedekking ook bij de jurken. Ik begrijp dat niet zo. Het zijn volwassen vrouwen, waar is hun eigenheid? Gelukkig wel eigen japonnen nu, waarbij Amalia er uit springt voor mij.Prachtig haar presentatie!

En terug volledig mee eens !!

Amalia en Alexia zien er mooi uit vandaag maar de ster van de dag vind ik toch ‘tante’ Laurentien!! Top deze jurk in een kleur zonder al te veel toeters en bellen zoals vaak gebruikelijk bij haar: simpel en eenvoudig en dat staat haar geweldig!!

Nooit gedacht dat ik het ooit zou zeggen, maar Laurentien vind ik van de 4 dames het mooist gekleed. Máxima te theatraal, Amalia te ouwelijk en Alexia in een veel te strakke jurk. De jurk van Laurentien echt heel mooi en zeer passend voor de gelegenheid.

Hier ben ik het volledig mee eens.

Josine zou het kunnen dat alexia der haar decoratie een vermaakt stukje is van die van Máxima uit 2015 de Jan taminiou jurk geïnspireerd op de Japanse zaal!?

Ah ja dus! Haha

Amalia: mooie kleur, mooi model. Had er alleen een ander hoofddeksel bij gekozen en accessoires ook in een andere kleur. Alexia: mooie jurk, alleen de onderkant veel te strak. Bij beide mis ik een ketting. Laurentien, hele mooie jurk, mooie kleur, passend model. Accessoires ook goed gekozen.

Amalia te bloot aan de hals , een mooie collier had dat wat doorbroken
Alexia , veels te strak , niet mooi , mis een kek hoedje !!
Laurentien , mooi , niks op aan te merken

Amalia krijgt de schoonheidsprijs! Prachtig te zien hoe zij haar eigen stijl ontwikkeld, en tuurlijk valt ze bij haar zusje Alexia die voor meer pit kiest in haar kleding dan ook makkelijk uit de toon. Maar is niet erg, ik zie een stabiele dame, en ik denk inderdaad een echte koningin in wording al kiest ze voor ‘veiligere’ kleding keuzes. Deze kleur staat haar prachtig, mooie jurk.
Jammer dat Maxima er zo ‘simpel’ uitziet ipv een mooie japon. Vind dit absoluut geen outfit voor deze gelegenheid. Dan scoort Laurentien beter qua kleur, jammer dat de jurk geen lange mouw heeft, zo warm is het niet?

Alexia is inderdaad beeldschoon tot aan haar heupen. Amalia veel te ouwelijk en kon er geen nieuw hoedje af in een betere kleur? , Laurentien is het best gekleed vandaag.
En nogmaals, wat een (te) serieuze bedoening. Zelfs bij de balkonscène . Er straalt totaal geen enthousiasme vanaf, echt een verplicht nummer voor hen. Wat jammer want dit doet hun imago geen goed wat mij betreft.

Ik zou ook niet vrolijk staan lachen terwijl je uitgefloten wordt door het publiek.

Nou inderdaad!

Dat ben ik totaal niet met je eens. Er zijn heel veel meer mensen die er veel voor over hebben om hen toe te komen juichen. Daar moeten ze ook rekening mee houden.

https://twitter.com/AlisonNurseNL/status/1704129920174366983?t=v05PHxRtZwGfMN8k7KITyw&s=19
Ik denk dat we ook rekening mogen houden met de gevoelens van dit jonge meissie.

Ja, was echt zielig voor haar.

En dan het “even wuiven” dat maar bleef duren en zo automatisch over kwam …. ik moest aan die chinese poppetjes denken …

Inderdaad. Ik begreep 20 personen die aan t protesteren waren. Heel naar die harde fluitjes.

Ik zie hier een herkenbaar probleem, op het plaatje van de winkel ziet de jurk er prachtig uit maar als je ‘m aantrekt, valt het tegen. Bij de jurk van Laurentien zit de taille te hoog en de buste te laag waardoor het elegante effect verloren gaat. Op het plaatje ziet het er echter wel mooi uit. Ook bij de jurk van Alexia komen allerlei niet bedoelde effecten naar voren zoals de rits, kreukels en wat plooien waardoor je vraagtekens zet bij haar ondergoed. Maar wat is Alexia heel naturel. Geen pokerface maar gewoon kijken. De jurk van Amalia is voorzien van plooien waardoor alles wat ruimer en dus mooier valt. Ik vind wel alle kleuren heel erg mooi, heel stevig, geen pastel.

Het komt ook door de houding van haar. Ze moet er op gaan letten bij het ouder worden ,dat zij haar schouders recht houdt.

Amalia springt er wat mij betreft uit! Wat een mooie queen in spé! Knappe jonge meid!
Alexia ook erg leuk, iets speelser maar dat mag ook wel bij zo’n jonge meid.

A big shout out voor prinses Laurentien!! Gewoon koersvast. Ik vind dat een verademing.
De prinses van Oranje heeft voor een mooie kleur gekozen. De japon vind ik meer geschikt voor de avond – met een enorm vullend collier.
Prinses Alexia debuteert naar mijn smaak in een mooie kleur. De fit is a la Maxima…
Over HM is al genoeg gezegd.

Prachtig!

Wat een mooie en lieve uitstraling heeft Amalia toch!
De kleur van de jurk staat haar ook zo mooi!
Laurentien een heel rustige outfit en ik ben dol op haar fascinator.
Alexia heeft een jurk die past bij haar leeftijd, wel een beetje strak dat wel, ook bij
haar bovenarmen
Waarom geen maatje groter vraag je je af bij die goedkope jurken.
Haar haardecoratie is volgens mij onderdeel van wat maxima gedragen heeft op prinsjesdag 2015.

Ik zou het geen goedkope jurken noemen. Amalia’s staat online te koop voor €1.473,00 and Alexia’s voor €767,00.

Ik bedoel het juist niet goedkoop!! Was een beetje als humor bedoeld.
Daarom moet je ook 5x kijken of het model wel goed valt!

Wat een feest voor kledingliefhebbers. De prinsessen beide erg mooi. Zeer goede keuze van Amalia, en Alexia lekker hip. Ook de outfit van Laurentien vind ik dit jaar mooi. Maxima weet ons altijd te verrassen. Prachtige roze pak, en die mantel is een lust voor het oog!

Helemaal mee eens! Ik vond Maxima prachtig en modern. De kleuren stonden haar prachtig. Amalia: een plaatje! En Alexia idd lekker hip. Laurentien mooier en chiquer dan ik haar ooit zag.

De jurk van Amalia vind ik niet veel jeu hebben, zogezegd. Oogt wat ouwelijk en saai als je het mij vraagt. Ze kijkt er ook erg serieus bij. Ik vraag me wel vaker af, of ze het nou leuk vindt om later de baan van haar vader over te nemen. Ik vermoed eigenlijk van niet.
Alexia ziet er wat mij betreft super uit, lekkere knalkleur en mooi ontwerp! Geeft een prachtig silhouet zo met die brede schouders, en smaller gesneden rok.
Laurentien heeft (eindelijk) iets gevonden dat wat rustiger oogt, mag ze wat mij betreft vaker doen. Mooi ontwerp met die knopen en de mouwen zijn ook heel mooi. Iets van een glimmer in de stof was wat mij betreft nog mooier geweest. De hoed is super.

Liever een serieus kijkende Amalia dan een verveelde of ongeïnteresseerde blik eerlijk gezegd.

Wat zien de prinsessen er prachtig uit. Amalia geweldig. Kleur staat haar heel goed. Alexia mooi, alleen de jurk zit wel wat strak. Laurentien ook schitterend. De prinsessen winnen het met stip van Maxima. Wat viel mij dat tegen.

Laurentien is prachtig, zeer chique, Amalia ook erg mooi, staat haar goed, Alexia ook mooi tot aan middel, achterkant zit niet mooi, maar de drie dames winnen het van Máxima, heel jammer en afgezien van de wijde broek, wat ik nooit flatterend vind staan, is de jas een soort ochtendjas naar mijn mening. Verder is het weer heerlijk om alle prachtige outfits en hoeden te zien.

Wat ziet Laurentien er schitterend uit in dit stylish ontwerp. Bravo!
Amalia goede kleur, fijn die lange mouwen , eigenlijk vrij basic. Had een pillbox in dezelfde kleur bij gepast.
Alexia beetje giebelig nog. Goede jurk voor haar met lief kapsel (weer).
Zo leuk, ons koningshuis!

Mw Kaag trouwens mooie stof.

Máxima jeugdig en modern. Amalia veel te ouwelijk. Ze lijkt steeds meer op een jonge Wilhelmina. Alexia … jurk veel te strak. Laurentien zoals altijd beetje apart

Bijzonder om voor een niet gekleurde rits te kiezen bij Alexia en een vreemde rand ook op heupen, lijkt wel of onderbroek opgerold zit.
De bovenkant is wel heel leuk met de extra afhangende stof

Ik denk dat Alexia hier haar jurk vast heeft gepakt aan de voorkant om in de koets te stappen. Daarom ziet het er een beetje raar uit.
Eens wat betreft de rits.

Amalia: prachtig! Hele mooie kleur en lijn van de jurk!

Volledig mee eens !!

Amalia ziet er heel mooi uit. Alexia op zich prachtig qua kleur en bovenkant. Maar ik vind het veel te strak zitten, vind het niet nodig om haar figuur zo uitgetekend te zien. Laurentien vind ik er ook prachtig uit zien. Chapeau voor Hardies!

Alexia’s jurk is erg mooi maar zit iets te strak, de mouwen trekken tov de schouder vullingen. Ze heeft prachtig achterwerk naar komt zo wel erg naar voren :-).

Alexia heel mooi tot aan haar middel. Die strakgesneden achterkant is totaal niet passend voor deze gelegenheid