Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 28 jan 13 reacties

Deze juwelen droegen Máxima & Amalia bij aankomst op Bonaire

Het was een informele ontmoeting op het vliegveld van Bonaire, maar toch gebeurde er gisteravond van alles op het gebied van juwelen. Nieuwe ringen, nieuwe armbanden: in deze blog praat ik je helemaal bij.

Laten we beginnen met de koningin. Haar XXL-oorbellen van witte kralen komen uit een eerdere collectie van het Argentijnse sieradenhuis Fahoma. Het debuut van de glimmers vond plaats in september 2019.

Foto met dank aan Stylingsecret

Om haar pols had de koningin een rits bekende armbanden. Natuurlijk kwamen haar trouwring en verlovingsring ook in beeld, maar wat mij vooral opviel was haar nieuwe slangenring. Haarscherp beeld ontbreekt nog, maar dat gedurende de reis wel goedkomen.

Door naar Amalia, want die liet heel wat sieraden en juwelen zien. Allereerst een beige Apple Watch.

Naast een elastiekje droeg ze om haar linkerpols ook een gouden armband met haar eigen naam. Blijkbaar deelt ze dus Máxima’s zwak voor lettersieraden.

Op bovenstaande foto zie je Amalia’s ring van diamant en aquamarijn, die ze op haar vijftiende verjaardag cadeau kreeg van haar ouders. Om haar wijsvinger prijkt ook nog een dubbele ring met twee steentjes. Naar de herkomst wordt nog gezocht. Heb jij misschien de gouden tip?

Amalia’s ring van diamant en aquamarijn

Door naar de andere kant. Aan haar rechterhand draagt Amalia twee ringen van MdeU. De ontwerpster achter dit label, Miriam de Ungria, is een vriendin van koningin Máxima. De zogeheten frog-ringen lijken inderdaad wel een beetje op een kikker. De blauwe is gemaakt van topaas, de paarse van goud en amethist.

© PPE/Nieboer

Dan nog Amalia’s oorbellen. Die zijn ook ontworpen door Miriam de Ungria, maar komen uit Máxima’s juwelenkluis.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
13 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Iemand toevallig een idee waar de roze clutch van amalia vandaan komt?

Deze komt van Hermes, en komt uit Máxima’s kledingkast.

Zie nu de stof van haar jurk beter, is mooi, uitgesproken. Super leuk die sieraadjes!

Voor degene die de oorbellen zien, het zijn exemplaren die bij Fahoma vandaan komen, het is bij hun mijne inziens lastig de ontwerper te achterhalen. Dit is de versie van doorzichtig glas. Máxima draagt de melkglas, met een kleine olieglans met kleur. Ze zijn aan de achterkant met metaaldraad geregen dus je kan ze wat bijbuigen. Ze zijn echt heel mooi en met een clip want zwaar.

Last edited 1 jaar geleden by MargotStylingsecret

Ik heb het idee dat de oorbellen op de rechter foto witter en ronder zijn dan die op linker. Heeft Amalia niet een flexie armband van Fope om (Italiaans sieradenmerk)?

Ik had ook al de hele tijd de indruk dat het andere zijn. Degene die Máxima in heeft zijn naar mijn idee ook niet zo doorzichtig

Klopt dit zijn de doorzichtige. Ik heb Josine close up van de witte melk kleurige gestuurd die hebben ook een beetje een olieglansje ook. Vind ze zelf helemaal prachtig. Ze zijn aan de achterkant met metaaldraad geregen, dus je kan ze beetje modelleren, maar dat is wel riskant.

Okee Dank.
Er zijn dus soortgelijke maar nét even anders 😄

Die sieraden van MdU zijn echt heel mooi en ik word er zeer hebberig van. De oorbellen van Maxima zijn ook leuk maar een paar maatjes te groot. Ze zouden heel verfijnd kunnen ogen als ze wat kleiner waren.

Mooie sieraden! Ik hoop stiekem ook op leuke nieuwe sieraden voor Amalia zelf. Maar dat komt vast nog wel.

Mooie sieraden bij de dames. Leuk de Apple Watch en de Knekki bij Amalia. Ook mooi dat ze haar “zussen ketting” draagt.

Dacht een feestje al die mooie sieraden. De oorbellen van Máxima vind ik geweldig, maar mijn aandacht gaat vooral uit naar de ringen van Amalia. De gekleurde ringen van MdU zijn top, maar de ring om haar wijsvinger nog leuker. En de oorbellen zijn echt heel leuk bij Amalia.
Dit belooft een heel fijn bezoek te worden met een begin als dit!

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM