Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 11 okt 0 reacties

Máxima's juwelen van Fahoma

Koningin Máxima is dol op mooie sieraden en onze moderator Stylingsecret niet minder. Voor ModekoninginMáxima blogt zij daarom over de costume jewelry van onze koningin. Met deze keer: Máxima's chandelier oorbellen van Fahoma. 

Stylingsecret: "Tijdens de 74e algemene vergadering van de Verenigde Naties droeg Máxima oorbellen van witte kralen, die samen kristallen vormen. Deze zijn gekocht bij het Argentijnse label Fahoma, dat momenteel alleen nog soortgelijke exemplaren verkoopt. Het gaat hierbij om hetzelfde model, alleen de kleur is transparanter dan het paar van Maxima. Het geeft een goed beeld van de bijzondere oorbellen van Maxima."


Spaanse en Argentijnse juwelen zijn groter, kleurrijker en excentrieker dan wij in Nederland gewend zijn.
Dat blijkt ook wel uit dit paar. 

Stylingsecret: "Fahoma is opgericht in 1968 in Buenos Aires, als een familiebedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe accessoires. Het merk begon haar eerste winkel in Recoleta in Buenos Aires. Fahoma werkt met haar eigen ontwerpen, die met de hand worden gemaakt. Daarnaast werkt het merk ook samen met  andere bekende ontwerpers, zoals Anton Heunies (Madrid), Monies (Kopenhagen), Poggi (Parijs) en Leetal Kalmanson (Tel-Aviv). In 2002 besloot Fahoma haar concept naar Madrid over te brengen. In de wijk Salamanca van Madrid zijn twee vestigingen te vinden die zijn gewijd aan unieke accessoires met een eigentijdse en creatieve uitstraling."

Máxima met andere oorbellen van Fahoma: 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

Noot van de beheerder: Dit artikel is geschreven door de beheerder van de instagrampagina StylingSecret. Op deze website blogt ze onder de naam Stylingsecret over mode en accessoires. StylingSecret schrijft haar bijdragen uit hobby en uit passie voor de mode (non-profit). StylingSecret zou jullie erg dankbaar zijn indien jullie haar zouden willen volgen op Instagram. Veel dank voor jullie hulp! Klik op de link hieronder voor haar pagina op Instagram:
Email: [email protected]
Instagram: @stylingsecret

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments