Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 11 mrt 0 reacties

Britse Royals bij Common Wealth Day

Afgelopen maandag werd de jaarlijkse Common Wealth Day – Gemenebestdag – gehouden. Dit is standaard de 2e maandag van maart. Voor Harry en Meghan blijkbaar een mooie gelegenheid om nog 1 keer als actieve Royals op te treden met de Britse Koninklijke familie. De Queen was uiteraard aanwezig bij de dienst, evenals de Prins van Wales en de Hertogin van Cornwall (Charles & Camilla). Uiteraard waren ook de Hertog en Hertogin van Cambridge (William en Catherine) aanwezig, evenals de Graaf en Gravin van Wessex (Edward en Sophie). Prins Andrew ontbrak uiteraard.

 

De Queen was te zien in een lichtblauwe mantel, met als altijd een bijpassende hoed. 

Foto

Foto

Camilla, de Hertogin van Cornwall koos dit keer voor donkerblauw.

Foto

Catherine, de Hertogin van Cambridge koos voor een robe manteau van Catherine Walker, in een warme kleur rood. Haar hoed is een ontwerp van Sally-Ann Provan.

Foto

Foto

Foto

Meghan, de Hertogin van Sussex, nu nog werkzaam als senior royal, koos voor een smaragdgroene japon met sjaal kraag. Ze koos tijdens deze laatste officiele activiteit voor de Britse ontwerpster Emilia Wickstead. Haar hoedje van William Chambers past er perfect bij. Prins Harry droeg een donkerblauw pak met groene voering. 

Foto

Foto

Foto

Sophie, de Gravin van Wessex, zag er zoals meestal ook erg goed uit. Ze droeg een witte japon met donkerblauwe accenten van Suzannah, eerder gedragen tijdens Royal Ascott in juni 2019.

Foto

Foto

 

Beelden: screenshots livestream

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments