Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima geven vrijdagochtend 21 april op basisschool De Vijfmaster in Veghel, gemeente Meierijstad, het startsein voor de landelijke opening van de Koningsspelen. Tijdens deze vijfde editie staat het thema 'Feest' centraal. De dag begint met een ontbijt, daarna wordt er door de leerlingen gezongen, gedanst en gesport.

Outfit: Koningin draagt een witte blouse van Natan, een grijze pantalon met wijde broekspijpen en een gestreept vest van de Zara.

-Advertentie- 

- Einde advertentie-

Vest van de Zara:

De stropdas van de koning komt van Salvatore Ferragamo en is voorzien van een dessin met eendjes. Hier zien we de blauwe versie:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 21 apr 2017 - 10:09

Dit zijn van die onvindbare items. Heeft iemand een gouden tip?

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 21 apr 2017 - 10:21

Als ik zoiets lees, vind ik het toch een uitdaging om te gaan speuren. Gevonden, hoor! Hij is van Zara.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 21 apr 2017 - 11:32

Super! Dank je wel!

afbeelding van Dana

Dana

vrijdag 21 apr 2017 - 22:21

Jammer, niet in NL Zara te vinden. Leuke vest!

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 22 apr 2017 - 13:57

Ik denk dat het vest van Maxima niet van Zara is, gezien de mooiere stof van haar vest. Wordt couture of prêt-à-porter niet vaak gekopieerd?

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 21 apr 2017 - 10:35

Super!!!!

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 21 apr 2017 - 10:22

Het vest doet me denken aan de gestreepte jurk van Mattijs van Berge.
Ik vind trouwens dat ze er mooi uitziet, lekker warm ook, een lang vest op een kille ochtend.
De koning heeft hetzelfde als gisteren weer aan getrokken, zie Robin Utrecht.

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 21 apr 2017 - 10:47

Wat een leuk vest draagt Máxima! Jammer dat ze weer een wijde broek met omslagen draagt. Een leuke strakke jeans met hippe sportschoenen eronder was leuker geweest. Vooral bij een evenement als dit.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

vrijdag 21 apr 2017 - 10:40

Prima voor de gelegenheid!
Hoop dat de koning voor zijn verjaardag een beter zittend pak koopt:(:)

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 21 apr 2017 - 10:49

Kijk, dit vind ik leuk. Ze ziet er uit of ze een moeder is die net haar kinderen heeft gebracht en nu de opening bekijkt (zoals ik vanochtend ook heb gedaan, alleen niet in Veghel). Prima voor de gelegenheid. Alleen jammer dat de koning ook niet iets casualer gekleed gaat, door ipv zijn blauwe pak een leuke combinatie van een pantalon met blazer te dragen. Dat had beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 21 apr 2017 - 11:05

Dit is net als Maxima, de vader die zijn kinderen heeft weggebracht en daarna door gaat naar zijn werk. Mijn man stond vanmorgen ook met de kinderen in 3-delig bij school. Had daar eerst een afspraak en vervolgens door naar zijn werk.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 21 apr 2017 - 13:03

Mee eens, ze heeft zich goed aangepast aan de kinderen. We zouden weleens kleding kunnen bekijken (online) om een analyse te geven haha, wat is sportief en passend bij zoiets als dit? Voor de volgende Koningsspelen ;-)

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 21 apr 2017 - 13:06

Ik bedoel dat laatste voor WA haha

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 21 apr 2017 - 11:48

Kreun, waarom hoge hakken op deze dag?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 21 apr 2017 - 11:54

Ik heb soortgelijke hakken aan vandaag en ga zo naar de dierentuin :P

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 21 apr 2017 - 13:07

Haha sterkte!

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 21 apr 2017 - 19:12

Josine! Heb je nu rugpijn?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 22 apr 2017 - 09:43

Rugpijn krijg ik nooit van hakken omdat ik er rechtop van ga lopen. Zere voeten wel. Maar ik voel me fijner en mooier met hakken, dus dat heb ik er graag voor over.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 22 apr 2017 - 12:37

[email protected] Hoe was het gezegde ook alweer? Wie mooi wil gaan moet pijn uitstaan!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 21 apr 2017 - 12:15

Leuk, een mantel van Zara!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 21 apr 2017 - 12:29

Erg suffe broek en ook die hakken vind ik eerlijk gezegd hilarisch bij zo'n gelegenheid. Strakkere broek en een paar sneakers (zie Laurentien) was geschikter geweest. Maar niet zeuren: erg leuk vest, leuke sjaal. Ziet er al met al goed uit.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 21 apr 2017 - 15:31

Sneakers a la Laurentien, alsjeblieft niet zeg....

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 21 apr 2017 - 12:39

Ik vind dit leuker dan vorige jaren
Geschikter. En die high heels passen goed onder zo n wijde broek.
Verstandig van de dikke sjaal.
Royals zie je zelden met sjaals.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 21 apr 2017 - 13:09

Dat klopt, want KP Frederik van Denemarken heeft er patent op :)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 21 apr 2017 - 12:44

Erg leuk vest!!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 21 apr 2017 - 12:48

Leuk trendy vest, maar jammer weer van de broek met een omslag. Een aansluitend broek met leuke sneackers of loafers, veel hipper icm het vest.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 21 apr 2017 - 13:01

Wat superleuk wat ze hier draagt! Ik vind wel dat dit de meest geslaagde outfit is van alle Koningsspelen tot nu toe. Lekker casual voor de gelegenheid, ook wel wat sportief ogend! En die sjaal is echt een must have!!!
Er is hier vaak kritiek op haar haar, wat soms ook wel terecht is, maar ze slaagt er toch maar mooi weer in om elke keer passende outfits te dragen voor elke afzonderlijke gelegenheid.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 22 apr 2017 - 22:37

Ik ben het helemaal met je eens! Ze ziet er super uit voor de gelegenheid, en het vest wil ik ook wel hebben! (bij Zara NL zie ik het niet op de site). Goede keuze voor deze gelegenheid (dus ik neem mijn woorden van gisteren terug :-))

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 24 apr 2017 - 20:56

Ja ze ziet er superleuk uit!!! Ik wil dat vest ook, haha! Maar zal wel peperduur zijn. Het ziet eruit als erg sjiek materiaal. Ik heb je woorden van gisteren niet gezien, dus ben wel lichtelijk nieuwsgierig wat je dan gezegd hebt :P ;) Ik vind gewoon het totaalplaatje mooi: Koningsspelen, informeel, speels, haar los en met parels in, een mooi lang vest met een super kwaliteit van een sjaal en een stralende lach! Als ze platte schoenen had aangetrokken had ze eruit gezien alsof ze op bezoek ging bij de plaatselijke scouting club. Wat ze ook weleens gedaan heeft, volgens mij :P.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 24 apr 2017 - 20:57

Oh, en misschien is hij al uitverkocht bij de Zara? Misschien kun je de internationale website proberen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 21 apr 2017 - 13:20

Super leuk vest. Ik hoop echt dat we dit vest nog eens terugzien met de jurk van het model. Maar een leuke skinny jeans en sneakers zou ook tof zijn.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 21 apr 2017 - 13:20

Een lang vest vind ik super leuk, en mooie keuze ipv jas in dit jaargetijde (als het niet vriest, brrrr wat is het koud!). Dit exemplaar vind ik wat minder geslaagd vanwege de non-kleuren en de dekenstreep, maar soit. De broek en blouse vind ik meer iets voor een dame die koffie schenkt in een crematorium (sorry). Een camel/beige laarsje was mooier geweest bij al dat grijs.

Maar ik vind haar echt zoveel mooier in kleur (een rood effen vest op een camel blouse en strakke broek bv, met een shawl in print; sowieso vind ik een lang vest mooier op broek-blouse in dezelfde kleur).

afbeelding van zara

zara

vrijdag 21 apr 2017 - 14:40

Qua kleur is het vandaag onze koning W-A die eruit springt met zijn vrolijke blauwe pak en oranje stropdas! En zo hoort het natuurlijk ook op zijn eigen Spelen! Máxima's outfit vind ik zeker oké voor deze gelegenheid; gezellig vest met mooie wollen sjaal, en andere leuke spulletjes, zoals het kekke parelsnoer! De "crematorium-blouse" van Merel neem ik er maar bij op de koop toe ;-))

afbeelding van Emma

Emma

vrijdag 21 apr 2017 - 15:39

Ik ben er bij geweest vandaag :) zie bovenstaande foto, Josine zal later vandaag nog wat meer foto's van me plaatsen. De outfit van Maxima was echt geschikt voor de gelegenheid en het was heel leuk om ze met alle kinderen te zien. Ze had het wel erg koud leek wel, en ze leek een beetje verkouden (zakdoekje nodig). De kleuren waren allemaal heel mooi bij elkaar maar het hoogtepunt vond ik de prachtige parels. Schoenen waren een minpuntje, ze leken wel bruin in plaats van grijs (zoals de rest van de outfit, prima matchend gekozen allemaal). Helaas was het erg druk en heb ik niet veel goede foto's kunnen maken. Het was wel een erg leuke ervaring.

afbeelding van Elles

Elles

vrijdag 21 apr 2017 - 16:02

Mooie outfit,strakke jeans en sneakers zou het te" gewoon "maken,de laarzen zijn vast donkergrijs, op de fotoos niet goed te zien.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 21 apr 2017 - 16:52

Ik ben de eerste die wegrent bij een broek met wijde pijpen met een omslag maar deze keer vind ik het zowaar staan. Gewoon een hele sportieve outfit, enig dat vest en die sjaal, tas staat er enig bij en de parelketting maakt het af. Ik ben best enthousiast.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 21 apr 2017 - 16:54

Prima outfit! De blouse 'hangt' wel heel los en wijd op de broek, voor mij is dat het enige minpuntje. Verder helemaal leuk.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 21 apr 2017 - 17:03

Leuk vest, lekker sportief en door de parels en het Chanel tasje toch een iets luxere uitstraling.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 21 apr 2017 - 17:03

Gaaf vest! Zoals eerder gezegd, strakke broek en sneakers zou de look compleet maken en geschikt voor de gelegenheid. Hoge hakken bij dit evenement?? Vreemde keuze.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 21 apr 2017 - 17:28

Max to the Max vandaag! Heel leuk!

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 21 apr 2017 - 17:57

Heel geslaagd. Leuk vest en wat doet ze toch even lekker mee.

afbeelding van CarolinaMaria

CarolinaMaria

vrijdag 21 apr 2017 - 18:57

Ik vind het onbegrijpelijk dat vele van jullie 'tegen' wijde broeken zijn, en dan ook nog met een omslag, ha ha ha. Het zou toch van den zotte zijn om een skinny broek aan te trekken, een dergelijke broek staat vrijwel niemand, geeft een afgrijselijk silhouet bij zo'n beetje elke vrouw en het is ook net alsof je in je blote kont loopt. Dus! Bravo Maxima!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 21 apr 2017 - 19:10

Ik ben het helemaal lmet je eens Carolina!

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 22 apr 2017 - 14:23

Ik pleit gewoon voor een strakkere broek, niet meteen voor een skinny. Er zit namelijk ook nog iets tussen deze tentbroek met omslag en een skinny. Ze heeft wel eens een superleuke witte broek gedragen met daarop zo'n bruine top tijdens een van de zomerfoto-sessies. Zo'n model broek zou onder dit gave vest niet misstaan.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 22 apr 2017 - 13:59

Ha, ik hou ook niet van skinny's. Nog afgezien van het feit dat wijdere broeken in de mode zijn. De wijdte van de broek vond ik oké, maar creepers met een extra dikke zool hadden er leuker bijgestaan, zonder haar aan lengte in te doen boeten.,

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 21 apr 2017 - 19:29

Ha ha nou creepers hoeven voor mij dan weer niet want die vind ik echt afgrijselijk. ;-))))

Pagina's

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?