Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 14 sep 17 reacties

Zweedse, Noorse en Deense Royals bij galavoorstelling

De festiviteiten ter ere van het 50-jarig regeringsjubileum van koning Carl Gustaf zijn van start gegaan. Vanavond is er een theatervoorstelling in het theater van paleis Drottningholm. Daarbij zijn de Zweedse, Noorse en Deense Royals aanwezig.

Foto ©PPE/Nieboer

Koningin Silvia

Koningin Silvia draagt een poederroze japon, met een bijpassend jasje. De japon is een ontwerp van haar favoriete ontwerper, Georg et Arend.

Foto ©PPE/Nieboer

Kroonprinses Victoria

Kroonprinses Victoria draagt een warm oranje one-shoulder japon, met een bloem op haar schouder. Prachtig!

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Prinses Estelle

Prinses Estelle draagt een groene H&M conscious jurk uit de walk in closet van haar moeder, kroonprinses Victoria. Kroonprinses Victoria droeg eenzelfde japon 2 keer eerder. Het is mogelijk dat de japon vermaakt is, maar dat zou veel werk zijn. Een tweede optie is dat er voor prinses Estelle een nieuwe japon besteld is.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Ook het tasje van prinses Estelle komt van H&M.

Prinses Sofia

Prinses Sofia zien we in een felroze japon met strikkraag en een gelaagde rok. De japon is een ontwerp van Lars Wallin. Sofia droeg de japon eerder in april 2022.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Prinses Madeleine

Prinses Madeleine, de jongste dochter van het Zweedse koningspaar, draagt een zachtroze japon van jacquard stof van Marchesa Note.

Foto ©PPE/Nieboer

Kroonprinses Mary

De Deense kroonprinses Mary gaat gekleed in een witte japon met zwarte bloemen, een ontwerp van Lasse Spangenberg.

Foto ©PPE/Nieboer

Overige Royals

Door ziekte is kroonprinses Mette-Marit helaas verhinderd. Koningin Sonja gaat gekleed in een rode galajapon met laagjes, een ontwerp van Dundas.

Foto ©PPE/Nieboer

Koningin Margrethe is ook aanwezig, samen met haar zus, ex-koningin Annemarie van Griekenland.

Foto ©PPE/Nieboer

Overigens zijn ook de ouders van prins Daniel – Olle en Ewa Westling – en de ouders van prinses Sofia – Erik en Marie Hellqvist – aanwezig.

Foto ©PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

-Victoria en Sofia, echt smashing🤩
-Madeleine, als een ander deze jurk zou dragen verwacht ik heel andere commentaren, ik vind dit “niet best” ogen en een te hoog Barbie-gehalte hebben. Alhoewel, Barbie zou zich “zo” echt niet vertonen, en terecht.
-Mary ziet er smaakvol uit en Sylvia floreert veel beter verpakt in krachtiger, sprankelender kleuren, ik vind haar japon overigens wel mooi.
-Margarethe is Margarethe en Sonja uhhh, tijdens de kerkdienst vandaag ziet zij er echt goed uit.
-Complimenten aan de moeder van Sophia 👍🏼

Prachtig de jurk van Victoria, ook van Mary, maar Sophia weet me toch steeds weer te verrassen. Ze zoekt vaak naar een ‘randje’ en dat geeft net meer sprankeling. Ook manlief ziet er weer ‘krokant’ uit😁.

Mary vind ik het mooist we uit zien. Daarna Victoria. De felroze van Sophia is een goede derde. De jurk van Madeleine vind ik niet mooi maar hou zelf niet van dit type jurken

Koningin Silvia oogt kwetsbaar in deze prachtige japon; misschien door de tere kleur?
Kroonprinses Victoria ziet er briljant uit in deze japon die haar als gegoten zit. Het effect wordt versterkt door de bloemcorsage.
De andere dames hebben allemaal hun best gedaan om mooi voor de dag te komen.
Het zal ongetwijfeld een kwestie van persoonlijke smaak zijn maar voor mij springt ex-koningin Annemarie er bovenuit met haar kobaltblauwe japon in een prachtige stof en mooi model!

Victoria en Mary met stip bovenaan, Wat is Victoria toch een stijlvolle prinses, en de kinderen zooo, leuk, Estelle echt al zo.n parmantig dame,tje.
Heerlijk deze foto s , zoveel moois te zien en er van genieten .

Wat ziet Victoria er smashing uit! Echt een topper!

Wat een feest! De japonnen van Victoria, Mary en Sophie vind ik het mooist. Mooi in eenvoud. Geweldige kleuren, vooral bij Sophie doet de kleur echt eer aan de japon, prachtige kleur met mooie bloemcorsage bij Victoria en Mary tja.. geweldig met die sjaal erbij. Mooi dat zwart wit, doet het altijd goed. Bij Madeleine vind ik zelf het model niet mooi, jammer want de stof is werkelijk prachtig!!. Mooie zachte kleur en de stof is schitterend.

Mary springt er voor mij uit. Niet alleen een mooie jurk maar wat een stijl heeft ze !!

Leuke foto’s, met kleurrijke koninginnen, een prachtige jurk van Victoria, hoe mooi zijn Estelle en Oscar (heerlijk een mini me) en mooie jurk van Mary. Jurk van Sofia vind ik mooi, maar het totaalplaatje niet en bij Madeleine vind ik de verhoudingen in de jurk niet mooi.

Letterlijk een Feest om naar te kijken. Iedereen heeft duidelijk zijn best gedaan. Wat leuk dat Estelle een replica.? van haar moeders jurk draagt.

Iedereen heeft duidelijk zijn best gedaan er feestelijk uit te zien. Victoria draagt in mijn ogen de mooiste jurk, een geweldig model in een krachtige kleur, die haar mooi staat. De jurk van Sophia misstaat haar zeker niet, maar ik vind het te schreeuwerig. De lelijke schoenen en het knalroze tasje maken het niet beter. Mary zoals altijd super elegant, ik had het nog mooier gevonden als de tailleband en sjaal donkerblauw waren geweest. Madeleine’s jurk vind ik qua model geen succes, vooral de bovenkant zit niet optimaal. De kinderen schattig en beiden om door een ringetje te halen.

Wat een oranje droom de jurk van Victoria, staat haar fantastisch. Zit perfect en de kleur staat haar heel goed.
De fuchsia jurk van Sofia vind ik mooi, maar te. En een strik om de hals én stroken én lange mouwen; er zit nergens wat lucht, wat huid. Het is te overweldigend voor haar.
De jurk van Madeleine vind ik dan weer net teveel bloot. Behoorlijk laag op de boezem en dan nog een ongelijke kortere lengte voor. Maar Madeleine is een beauty, dus komt er zonder problemen mee weg.
Estelle zo beeldig in haar groene galajurk met tasje en zilveren schoentjes en dan haar broertje; wat een mooi mannetje. Een schattig plaatje die twee.
Mary in zwart/wit is super, sjaal zo omgeslagen staat prachtig, maar de jurk lijkt mij een fractie te lang, of de hakken te laag?
De koninginnen zijn prima gekleed, maar het valt me op dat ze echt wat ouder worden. Bij Silvia zit de jurk wat “zakkig” en lijkt wat te groot geworden, Margrethe nog steeds met een wandelstok (wel een lekker gekleurde jurk) en Sonja oogt ook wat frêle.
Maar al met al een heerlijk kledingfeestje.

Wow wat wordt er uitgepakt! Heerlijk.
Wat is Estelle al groot! En zo mooi feestelijk, schattig met kleine broertje.
Iedereen mooi!

Wat draagt Estelle een mooie jurk en Oscar zo netjes met pak. De japonnen van Victoria en Sofia vind ik het mooist.

Wat zien ze er mooi uit allemaal. Victoria vind ik de best geklede. Mary en Madeleine ook heel stijlvol. De jurk van Sophia vind ik een minder fraai model maar niettemin staat ie haar zeer goed. De koningin, Silvia, ingetogen.

Oww, wat genieten.. Wat ziet iedereen er schitterend uit! De Zweedse royals vind in er wel uitspringen, wat zien Victoria en Madeleine er mooi uit. Sofia ook echt va-va-voom, geweldig die roze strikjurk. De schoenen vind ik dan alleen wat minder en ik vind die tattoo dan toch jammer, maar ik zal wel ouderwets zijn. Maar echt genieten dit! Spijtig dat Mette-Marit er niet bij kan zijn. Schattig dat de ouders van de aangetrouwde Zweedse royals er ook bij zijn.