Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 04 sep 0 reacties

Zien: Nieuwe foto's gezin Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary

Deze week werden er op de website van het Deense Koninklijk Huis nieuwe foto's vrij gegeven van het gezin van Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary. De foto's zijn bedoeld als zomergroet. Ze deden het wat later dan de meeste andere Koninklijke families, maar het is gewoon nog zomer. 

Foto

Kroonprinses Mary droeg een maxi jurk van H&M. Ook de Zweedse Kroonprinses Victoria zagen we deze zomer in eenzelfde exemplaar.

Foto

Foto

Prinses Isabella wordt ook al een hele dame. Ze is inmiddels 13 jaar en draagt al volwassen kledingmaten. De jurk met streepjes die ze hier draagt komt van het merk Munthe. (Gezien de leeftijd van Prinses Isabella vragen we jullie om voorzichtigheid qua reacties).

Foto

Foto's ©Kongehuset, Franne Voigt

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments