Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 12 apr 0 reacties

Win: Prinses Laurentiens oorhangers van Lara Design

Prinses Laurentien is al een aantal keren gesignaleerd met oorhangers die perfect bij haar passen: een groen knopje met een donkere hanger er aan. Perfect, want we zien Prinses Laurentien veel in de kleur groen, liefst gecombineerd met zwart! Dat wist blijkbaar ook een goede bekende van haar. Want: diegene kocht de oorhangers bij Lara Design, en gaf ze aan haar kado. De oorhangers zijn voor € 69,- in verschillende kleuren te bestellen in de webshop van Lara Design, maar zijn ook te koop via By Belle en bij Cinq in Amsterdam.

Lara Design. Ik had nog nooit van dit sieradenmerk gehoord. Jullie wel? Daarom vond ik het leuk om eens te kijken wie er achter dit merk zit. Marcella Lauwerens is de eigenaresse. Zij ontwerpt al 20 jaar haar eigen collectie sieraden, en richtte haar bedrijf Lara Design destijds op. Ze levert inmiddels aan winkels in heel Nederland. En sinds een tijdje is daar een webwinkel bij gekomen. De sieraden van hoge kwaliteit, worden zorgvuldig vorm gegeven, waarbij goed wordt gelet op de kleurstelling. In haar webshop zijn heel wat sieraden te bewonderen, voor een redelijke prijs. Dus wil je graag net zulke oorhangers als Prinses Laurentien? Sla dan je slag, en neem een kijkje op de website van Lara Design. 

Winactie:

Deze oorhangers winnen? Neem dan een kijkje op mijn instagram account wat je moet doen om kans te maken: https://www.instagram.com/royalfashionblog.twor/ (in overleg met Josine wordt deze winactie ook hier gedeeld).

 

Foto's ©PPE en ©Lara Design

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments