Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 14 jul 0 reacties

Staatsbezoek Spanje aan Groot-Brittannië – dag 1 en 2

Deze week brengt koning Felipe een driedaags staatsbezoek aan Groot-Brittannië en hierbij wordt hij vergezeld door zijn vrouw Letizia. Heel fijn, want als geen ander kan Letizia stijlvol en koninklijk voor de dag komen. Kijken jullie mee? 

11 juli: vertrek naar Groot-Brittannië 
Op 11 juli vertrok het Spaanse koningspaar per vliegtuig naar Groot-Brittannië. Letizia droeg tijdens de reis een witte peplum en matchende rok van Hugo Boss. Het is de vijfde keer dat we Letizia zien met dit pakje. Benieuwd naar de eerdere draagmomenten? Neem dan een kijkje op de website Queen Letizia Style.

12 juli: dagprogramma 
Op de eerste dag van het bezoek droeg koningin Letizia een zachtgeel ensemble van Felipe Varela. De Spaanse koningin draagt slechts bij grote uitzondering een hoed, maar liet in Londen zien dat hoofddeksels haar fantastisch staan. Zoals op onderstaande foto's is te zien, ging de hoed in het paleis echter af. 

Halverwege de dag wisselde Letizia van outfit. De rode robe manteau is -heel toepasselijk- een ontwerp van Burberry. 

12 juli: staatsbanket
Voor het staatsbanket koos de koningin opnieuw rode kleding uit. Een betoverende avondjurk van Felipe Varela, welteverstaan. Uit de manier waarop het ordelint wordt gedragen, blijkt wel hoe goed de Spaanse koningin en haar stylist nadenken over het totaalplaatje en de details. 

13 juli: dagprogramma 
Na het rood van 12 juli, verscheen Letizia gisteren de gehele dag in blauwe kleding. Tijdens het dagprogramma droeg de Spaanse koningin een bekende rok van Carolina Herrera en een donkerblauwe blouse van Felipe Varela. Geen nieuwe outfit, want we zagen de look al vier keer eerder. Wat mij betreft dus een opvallende kledingkeuze voor zo'n belangrijke aangelegenheid. 

13 juli: avondprogramma 
De tweede dag van het bezoek sloot Letizia af in een donkerblauwe avondjurk van een onbekende ontwerper. Wat een plaatje opnieuw! 

 Meer lezen over de stijl van Letizia? Neem dan een kijkje op Queen Letizia Style. 
Foto's met dank aan: Casa Real

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments