Avatar foto Door Moderator Petra
Laurentien 15 sep 0 reacties

Prinsjesdag 2020 – kleding prinses Laurentien

Het is vandaag Prinsjesdag. Hier lees je alles over de jurk en hoed van prinses Laurentien.

Benieuwd naar Máxima’s voorkomen? Klik dan hier. 

Wat is er anders vandaag? Gelukkig zien we Koningin Maxima, Prins Constantijn en Prinses Laurentien vandaag wel. Maar, we zien ze dit keer niet op het balkon verschijnen van Paleis Noordeinde. Er wordt niet gereden in een koets, maar ze gaan per auto. Verder wordt er geen Hoera geroepen door de menigte in de Ridderzaal, maar alleen door de voorzitter van de Eerste Kamer. De partners van de kamerleden zijn er niet bij i.v.m. de 1,5 meter afstand regel. En, de troonrede wordt niet voorgelezen in de Ridderzaal, maar in de Grote Kerk in Den Haag. Dat zijn zo 5 dingen die anders zijn vandaag. Er zijn er vast nog wel meer. Maar ondanks dat, kijken we hier toch uit naar de kleding van de koninklijke dames. 

Prinses Laurentien draagt vandaag een ensemble dat bestaat uit een lange rok en top, compleet gemaakt met een sjaal van Missoni. Het ensemble is verwerkt tot een geheel door Hardies Mode. Het ensemble heeft, zoals gebruikelijk is voor Missoni stoffen, uit een zigzagpatroon. Hiervoor zijn de kleuren blauw, zwart en camel als basiskleuren gebruikt.

De haarband is gemaakt van dezelfde Missoni stof als het ensemble. Hij is ontworpen door Eudia.

 

Foto ©PPE

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments