Prinses Laurentien heeft vandaag op de openbare basisschool De Pantarijn in De Meern voorgelezen uit het boek wat ze samen met Jan Terlouw heeft geschreve . Het boek 'Kapsones' is gericht op duurzaamheid, en het is daarom heel toepasselijk dat het vandaag, op de Dag van de Duurzaamheid, werd gelanceerd!

 

Laurentien droeg een zwarte broek en zwarte top, met daar over heen een wel heel bijzonder vest. Het duurzame vest is gemaakt van lipjes van blikjes. Het is een exemplaar dat is ontworpen door een Braziliaanse kunstenares, zo verklapte de prinses vanavond in een uitzending over de Dag van de Duurzaamheid. Of het vest lekker zit? Dat is nog maar de vraag...

Foto's ©Royalduo

Zojuist kreeg ik van Jannemieke van Royalduo de tip dat het vest is ontworpen door Walleska Ecochicc! Dank je wel, voor de tip en de foto's!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

zaterdag 10 okt 2015 - 14:28

Je kunt niet spreken van een draagbaar en warm vest, waarschijnlijk is het maar één keer draagbaar.
Maar het is zeker een statement voor inventiviteit van recyclebare producten op de Dag van de Duurzaamheid, iets wat helemaal binnen Laurentiens interesses en thema's valt.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 10 okt 2015 - 11:09

Wat een origineel vest! Echt iets voor Laurentien om hiervoor te kiezen. Ik ben heel beneiuwd of het fijn draagt, maar het staat haar heel mooi. Vind ook de subtiele halsketting heel erg mooi. Haar haar blijft een rommeltje. Ik wilde dat ze stopte met blonderen..

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

zaterdag 10 okt 2015 - 10:17

Weet iemand waar ik een filmpje kan vinden over deze dag?

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 10 okt 2015 - 09:31

Een tien! Top!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 10 okt 2015 - 08:39

En haar haar groeit !
Geinig vest

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 09 okt 2015 - 22:21

Super gaaf! Vind het erg origineel!
Ze zou zoiets maar dan iets wat meer draagzaam is zeker vaker mogen dragen.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 09 okt 2015 - 21:53

ik snap het nut niet van je tijd te steken in het maken van zo'n vest het is zeker niet warm en je kan er mee blijven haken zodat je je andere kleding beschadigd dus beter anders verwerken

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zaterdag 10 okt 2015 - 12:20

Ik vind het leuk. Waarschijnlijk zie jij het vest puur als een kledingstuk, voor mij is het meer een alternatief soort sieraad.
Als je je vingers niet kunt openhalen aan de lipjes kunnen ze ook je kleding niet beschadigen, lijkt me.

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 09 okt 2015 - 21:15

Leuk en origineel vest!!!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?