Vandaag is onze Koning 52 jaar geworden. En dat betekent feest: Koningsdag 2019! We feliciteren onze Majesteit van Harte met zijn verjaardag. In deze log hebben we aandacht voor de kleding van Prinses Laurentien en de Van Vollenhoven Prinsessen. Voor de kleding van Koningin Maxima, Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane, neem gerust een kijkje in deze log.

 

Outfit Prinses Laurentien:

Prinses Laurentien draagt een zachtblauwe pantalon met een top in dezelfde kleur van Missoni. Ook het vest, met de bekende breisels, komt van Missoni. Haar outfit is gekocht bij Hardies in Den Haag.

 

Outfit Prinses Marilene:
Prinses Marilène draagt een zachtroze japon met een kort jasje van fuchsia wol. Een ensemble van het Nederlandse label Sage & Ivy. 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~~einde advertentie~~~~~~

Outfit Prinses Annette:

Prinses Annette zien we vandaag in een witte mantel, waar ze een zwarte blouse en een zwarte pantalon onder draagt. Op haar mantel draagt ze een zwarte bloem. 

 

Outfit Prinses Anita:

Prinses Anita draagt vandaag een plisse midirok met de bekende breisels van Missoni. Dit combineert ze met een ecru coltruitje of top en een camelkleurige mantel.

Outfit Prinses Aimee:

Prinses Aimee draagt een knalgele pantalon met een lichte top en een camelkleurige cape/mantel. De ontwerper van haar outfit is nog niet bekend.

Wat vinden jullie van de kleding van de prinsessen?

Foto's: screenshots ©NOS

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Doro

Doro

zondag 28 apr 2019 - 23:29

Ja had ik ook al geschreven hieronder. Ik denk het wel

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zaterdag 27 apr 2019 - 23:06

Op zich ben ik niet een echte Missoni fan. Alhoewel ik die jurk met blauw leren jasje van Laurentien ook al wel leuk vond. Maar vandaag vind ik Laurentien geweldig en ook de rok van Anita is echt mooi. Ik ben het met Elise1 eens dat al dat getoupeerde haar met hier en daar een kunststukje er in verwerkt wat gekunsteld overkomt bij Marilene, Aimee en Annette. Het zijn meer galakapsels waar een tiara op hoort. Gelukkig had Annette nog een loszittend staartje.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 27 apr 2019 - 17:25

Mooie set van Laurentien. Ze ziet er met Koningsdag (eigenlijk) altijd goed uit. Marilene ook goed. Haar schoenen iets too much...het was al opvallend genoeg.
En de set van Aimee zeer gepast voor deze dag. Zij had ongetwijfeld ook een zomerse set klaarhangen...
De witte jas van Annette is ook goed. Had misschien met een patroon van wit/zwart kunnen worden gecombineerd in plaats van effen zwart?

afbeelding van Maria04

Maria04

zaterdag 27 apr 2019 - 16:21

Heb alle reacties zojuist gelezen. Ik wil graag er iets aan toevoegen. Zo vriendelijk was het weer vandaag niet. De wind maakte het koud. Van mij had de hele familie zich warm aan mogen kleden. Lange broek, warme trui of jas, leuk gekleurde sjaal, handige enkellaarsjes , waarmee je elegant voor de dag kan komen.We leven tenslotte in een doorgaans koud kikkerland.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zaterdag 27 apr 2019 - 15:22

Annette:mooi kapsel en zwart wit is altijd gepast en goed!
Aimee: mooi kapsel, model jas en broek mooi maar de kleuren niet.
Marilene: ook altijd tip top mooie kleuren gebruikt en mooi gestyled kapsel.
Anita: helaas niet mooi, zul een rok houd ik niet
van, jas een flinke maat te groot en te lang,kapsel niet mooi. Helaas!
Gelukkig hebben de dames geen hoed op, want een hoed op deze dag is m.i wat overdreven.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 27 apr 2019 - 14:46

Ik vind Anita er super mooi uit zien vandaag. Marilène op zich ook wel, maar beetje standaard, zoals altijd. Annette mooi, maar erg eenvoudig, behalve haar kapsel. Aimee ook wel mooi. De laatste jaren kiest ze toch wat minder voor Addy van den Krommenacker. Addy heeft heel mooie kleding, maar Annette droeg soms een beetje popperige kleding. Dan vind ik dit wel iets leuker, al heeft Addy zeker prachtige kledingstukken voor haar gemaakt. En Laurentien zag er ook mooi uit. Echt op zn Laurentiens, past precies bij haar.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 27 apr 2019 - 14:43

Het jasje van Marilene vind jk super!!
Annette altijd heel saai en degelijke keuzes. Zwart wit is wat ze vaak draagt: heel hard, ook qua materialen
Anita altijd tuttig en ouwelijk (terwijl ze in mannenkeuze de knapste allerleukste prins van alle Oranjes heeft!)
Aimee, jackie kloon maar mist de finesse

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 27 apr 2019 - 14:05

Voor mij was prinses Laurentien "de koningin van de dag". Wat een prachtige outfit heeft ze uitgekozen voor deze dag.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 27 apr 2019 - 19:18

Laurentien ziet er prachtig uit. Zwierig en zacht. Anita vind ik bescheiden en smaakvol gekleed. Van de andere drie Van Vollenhoven-dames ben ik minder gecharmeerd. Verzorgd, dat wel. Maar Marilene is erg roze. En ik krijg de kriebels van het soort schoenen dat ze draagt. Annette en Aimee beetje 'harde look'. En deze drie hebben een nogal getoupeerd haar. Weet ook niet of ik dat zo mooi vind...

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zondag 28 apr 2019 - 13:55

Laurentien en Marilene vind ik er mooi uitzien. Maar Anita ziet er vreselijk uit. Gemiste kans.
De andere twee van Vollenhoven vind ik ook niks, tuttig.
Ook die kapsels zijn van deze jonge vrouwen ouwelijk. Hun schoonmoeder ziet er jonger uit ( en ook mooier en stijlvoller)

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 27 apr 2019 - 13:42

Ja, Lina ik heb Anita inmiddels ook ontdekt. Haar outfit vindt ik niet mooi.

afbeelding van Ton Angers

Ton Angers

zaterdag 27 apr 2019 - 13:42

De prinsessen zagen er weer verzorgd uit dit jaar!

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 27 apr 2019 - 13:03

Laurentien ziet er op zich prima uit maar het is wel wat flets zo op tv. Haar kapsel is mooi bol geföhnd en niet zo happerig geknipt.
De van Vollenhovens zien er prima uit, mooie kleuren en combi’s. De jas van Marilene vind ik wel wat nageaapt van de roze schaatsjas van Máxima en de camel cape van Aimee lijkt heel erg op de Zara versie van Máxima. Maar goed, het valt ook niet mee om telkens iets nieuws te verzinnen. En kan iemand tegen Bernhard zeggen dat die bril too much is.

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 27 apr 2019 - 12:49

Ben ik de enige die Aimee zo opdringerig vind? Altijd waar mogelijk naast of schuin achter Máxima zodat ze optimaal in beeld komt.

afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

zaterdag 27 apr 2019 - 17:25

Wat kunnen vrouwen toch af en toe “onvriendelijk” zijn over elkaar. Ik schrijf onvriendelijk omdat ik netjes wil blijven, #doeslief

afbeelding van Annet

Annet

zaterdag 27 apr 2019 - 14:55

Normaal gesproken reageer ik nooit, maar dit vind ik een onterechte en onrespectvolle opmerking. Heb net de live-uitzending weer bekeken en heb zeker 10 shots van Maxima gezien echter zonder Aimee in beeld. Ja, ze zat naast Maxima op de tribune bij het spel, maar Anita zat naast de koning. Ook op het podium op het eind was Aimee bijna niet te zien en stond niet eens in de buurt van Maxima.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 27 apr 2019 - 14:23

Je hebt gelijk.

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 27 apr 2019 - 14:07

Dat het met je eens.
Weet nog heel goed dat ze bij de bekendmaking van haar verloving het gesprek al overnam van haar verloofde.

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 27 apr 2019 - 12:50

Nee, dat is mij ook opgevallen inderdaad.

afbeelding van Jens

Jens

zondag 28 apr 2019 - 15:21

Voorgaande jaren zoekt ze waar mogelijk een plekje naast Máxima. En ze ‘deed’ ook een traan tijdens haar kerkelijk huwelijk, net als Sylvie Meis trouwens.
Maar het zal vast een hele lieve en hartelijke en gezellige vrouw zijn en ja het is niet aardig van mij maar ik blijf bij mijn mening ladies.

afbeelding van sanne010

sanne010

zaterdag 27 apr 2019 - 12:42

Niet gek van de zuurstokkleur van Marilene

afbeelding van Els

Els

zaterdag 27 apr 2019 - 12:19

Outfit Laurentien in zachte tinten heel mooi voor gelegenheid en passend gure weer. Vind dat Laurentien op Koningsdag de meeste jaren beter gekleed is dan Maxima. Die vind ik dit jaar qua kleding geen succes.

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 27 apr 2019 - 12:14

Ik vindt de broekrok van Maxima niet mooi staan en de hoed niet zo handig voor deze gelegenheid omdat je een deel van haar gezicht niet ziet. De oranje accenten zijn wel mooi gekozen. De prinsesjes zien er leuk uit, vooral Alexia met haar opgestoken haar.Marilene vindt ik mooi in dat knalroze. Volgens mij is prinses Anita er niet bij.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 27 apr 2019 - 13:08

Jawel, die werd net geïnterviewd toen ze een pilsje stond te drinken

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 27 apr 2019 - 11:19

Maxima met korte mouwen.Bibber! Alexia is wat een dametje! Ze zien er allemaal weer verzorgd uit

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 27 apr 2019 - 11:18

Oh wat ziet Marilene er weer mooi uit! De outfits van de andere prinsessen vind ik niet heel bijzonder, maar wel praktisch voor zo’n frisse dag.
Het haar van Aimee en Anette zit wel weer prachtig!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 27 apr 2019 - 09:46

Mijn laptop had veel kuren de laatste tijd en was deze week weg voor reparatie. Ik had Josine al voorbereid dat ik niet zou kunnen bloggen vandaag. Maar omdat het niet meer te repareren was, heb ik nu een andere. Gisteren alles in orde gemaakt, en Yeah! Ik kan bloggen vandaag. Heerlijk! Dat hoort voor mij gewoon bij Koningsdag. Happy!

afbeelding van JokeGram

JokeGram

zaterdag 27 apr 2019 - 10:04

Heerlijk dat je weer op een nieuwe laptop kan werken! Je kan toch niet meer zonder hé! Fijne dag en wij gaan allemaal genieten en duimen draaien voor droog weer!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 27 apr 2019 - 14:47

Bloggen zonder laptop is inderdaad nogal lastig, helemaal als je steeds heen en weer moet switchen, screenshots maken, zoeken en alles tegelijk wilt doen. Maar het is weer gelukt ;).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?