Beter laat dan nooit! Gisteren kwam ik er achter dat Prinses Carolina de Bourbon Parme, de jongste dochter van Prinses Irene en wijlen Prins Carlos Hugo de Bourbon Parme, als spreekster aanwezig was bij het World Economic Forum in Jordanie. Deze werd gehouden in mei 2015. Een video van de paneldiscussie is hier te vinden.

Koningin Rania en Kroonprins Hoessein van Jordanie zaten onder haar gehoor!

Het blijkt dat Prinses Carolina niet meer voor Humanitaire Zaken van de Verenigde Naties werkt. Ze was hier werkzaam van 2000 - 2012. Sinds 2014 werkt ze echter in Zurich bij het UNRWA, dat ze heeft helpen opzetten in die regio. Oftewel: ze zet zich met name in voor vluchtelingen, specifiek in de Gazastrook. Daarnaast zit Carolina in de Raad van Bestuur van de Human Dignity Foundation en The Hague Process on Refugees and Migration.

Terug naar de kleding van Prinses Carolina. Carolina zag er zeer verzorgd uit, in lichte kleding, wat waarschijnlijk  couture is. Carolina droeg een cremekleurige top op een beige met cremekleurige rok. De ontwerper van haar kleding is niet bekend.

Qua accessoires koos ze voor beige peeptoes met een sleehak, een armband uit de Leaves collectie van haar zus Margarita, een fijn collier en oorhangers in goud(kleur). Haar kapsel zit eenvoudig, met haar haren half omhoog met een klem er in.

          

Wat vinden jullie van de kleding en het totaalplaatje van Prinses Carolina?

Afbeeldingen en screenshots ©World Economic Forum, ©Leaves collectie Prinses Margarita

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 14 sep 2015 - 20:03

Wat een mooie vrouw! Prachtig gekleed, ze gaat steeds meer op haar moeder lijken. Geweldig werk wat ze doet. Zou leuk zijn haar eens wat vaker te zien. De outfit is prachtig. Volgens mij hoeft de familie Benninkmeijer niet op een couture jurkje meer of minder te kijken... Maar het zou niet verkeerd zijn als we dit soort kleding bij C&A kunnen kopen!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 13 sep 2015 - 17:55

Margarita is de tweelingzus van Jaime :-)

afbeelding van Els

Els

zondag 13 sep 2015 - 15:41

Netjes en stijlvolle werkkleding. Iets meer kleur zou haar wat beter staan denk ik, maar zij kiest bijna altijd voor effen ensembles. Mooie sieraden. Bij peeptoes hangen bij alle prinsessen de tenen erover heen, lijkt het wel. Lenen ze ze van elkaar soms?
Is zij nu de tweelingzus van Jaime, of is dat Margarita?

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 10 sep 2015 - 21:17

Ik was nieuwsgierig wat er op dat symposium besproken werd, en heb naar ongeveer de laatste tien minuten geluisterd.
What a waste of time and money! One of the comments, "there is a problem ehm,ehm, ehm , what is the problem ehm, ehm, ehm and nobody ehm, ehm, knows ehm, ehm, ehm what it is and ehm, ehm, ehm knows what the answer is.
Alleen de voorste paar rijen waren bezet. Je vraagt je af waarom dergelijke bijeenkomsten worden gehouden die waarschijnlijk veel geld kosten en waar de helft de andere helft niet verstaat en niet uit kan leggen wat het problem is, en al helemaal niet weet wat er opgelost moet worden!

Wat de kleding, haar en schoenen van de prinses betreft: geschikt voor het evenement.

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 10 sep 2015 - 21:28

De plenaire sessie van zo'n bijeenkomst is vaak wat vaag, maar het echte werk wordt gedaan in de subsessies, daar zijn vaak tolken bij. Bij de plenaire sessie heb je vaak een oortje in om de vertaling van de tolk te horen. En tegenwoordig zijn er vaak ook videoverbindingen zodat je niet iedereen hoeft in te vliegen.

Over de kleding van Carolina: ik vin de top erg mooi, de rok kan ik niet echt beoordelen maar de schoenen vind ik ronduit lelijk.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 10 sep 2015 - 19:34

Mooie halslijn van de top/jurk. Heeft wat weg van Maxima's witte gucci jurk. Ze had beter nieuwe schoenen kunnen kopen zeker als je zo op t podium zit; deze schoenen zien er erg ingelopen uit....

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 10 sep 2015 - 18:53

Zowel kleding als kapsel zijn prima voor deze gelegenheid :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 10 sep 2015 - 18:26

Ik vraag me nog steeds af: draagt ze nu wel of niet de oorhangers uit de Leaves collectie? Volgens mij alleen het armbandje. Maar ik kan de oorbellen niet heel goed zien.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 10 sep 2015 - 17:31

Wat een leuke vondst! De outfit vind ik er mooi, dat wit staa haar erg goed. De schoenen vind ik erg lelijk, die glimmende lak oogt erg goedkoop. Leuk dat ze de sieraden van haar zus draagt!

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 10 sep 2015 - 16:21

De kleding van Carolina vind ik prima voor de gelegenheid. Ik heb geen foto's gezien waarop ze staat, dus een heel goed oordeel kan ik niet geven over de rok. Maar tot zo ver ziet het er goed uit. Ik denk wel dat ze zich beter wat jonger kan kleden, dan ouder, want anders gaat ze er wel wat stijfjes uit zien, vind ik.
Haar kapsel vind ik ook prima. Niet heel bijzonder, maar je kunt wel zien dat er wat aan gedaan is.
De accessoires vind ik ook goed passen. Leuk dat veel prinsessen de sieraden van Margarita's collectie dragen!

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 10 sep 2015 - 15:48

voor mij hoeft iedere haarlok ook niet met de lakbus behandeld te worden dit vind ik spontaan het kleedje vind ik mooi van model en snit en stof zou ik best ook willen om gekleed voor de dag te komen alleen wit kan me niet bekoren dus liever een ander kleurtje

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 10 sep 2015 - 14:58

Als je mensen moet toespreken zorg je ervoor dat je er toppie uitziet, Caroline ziet er best aardig uit maar heur haar had beter gekund en dat kan ook met los haar.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 10 sep 2015 - 13:56

Mooie, goedgeklede vrouw.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 10 sep 2015 - 13:54

Eerlijk gezegd herken ik haar niet op deze foto's. Is ze dit echt?!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 10 sep 2015 - 15:03

Heb precies hetzelfde, vind haar gezicht heeeeeeel anders...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 10 sep 2015 - 18:24

Tja, ze is het echt. Luister maar eens naar de video, dan weet je het zeker.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 10 sep 2015 - 13:35

Ik vind Caroline zo'n mooie en stijlvolle vrouw. Kapsel is wat mij betreft prima. Het is toch logisch als je het los draagt dat het dan niet piekfijn op orde blijft? Tenzij je een kapsel zoals Beatrix neemt, en zelfs die had haar kapsel een keer in de war door een windvlaag :P

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 10 sep 2015 - 15:01

Ben het met je eens Josine. Het kapsel mag best een beetje losjes, te piekfijn in orde is te ouwelijk vind ik.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 10 sep 2015 - 12:50

Jammer dat haar kapsel zo vreemd zit. Beetje slordig. Schoenen hadden ook stijlvoller gekund, maar verder ziet ze er erg verzorgd uit. Wat leuk om eens hele fijne sieraden te zien :)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 10 sep 2015 - 12:28

Net jurkje, wat ik er van kan zien, maar ik denk niet dat prinses Carolina haute couture zal dragen....

Schoenen vreselijk, en het kapsel ook niet echt verzorgd.

Totaal plaatje in orde.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 10 sep 2015 - 13:34

Haute couture wellicht niet, maar couture wel. Ze is niet zomaar met iemand getrouwd he ;) Albert zal wel behoorlijk wat nulletjes op zijn bankrekening hebben staan ;)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 10 sep 2015 - 15:02

Wie weer is het een c&a'tje :p

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 10 sep 2015 - 13:43

Ik Hoop voor Albert dat er voor die 000000-tjes ook andere cijfers staan, anders is zijn banksaldo nihil ;-)

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 10 sep 2015 - 12:01

Prachtige vrouw, echt een dochter van haar moeder.
Heel verzorgd, maar niet opvallend gekleed. Het haar vind ik niet zo mooi, maar dat is haar vergeven.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 10 sep 2015 - 11:25

De top met rok vind ik erg mooi. Hoewel de sieraden erg iel zijn , zijn ze opzich wel prachtig. Leuk dat ze die draagt. De schoenen zullen ongetwijfeld comfortabel zitten, maar de lakkleur is niet geweldig. Een leren schoen zou beter zijn . Opzich prima om zo het haar te dragen., alleen iets beter kammen.
Al met al ziet ze er leuk uit.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?