Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden was op dinsdagmiddag 7 februari in Maastricht aanwezig bij de uitreiking van een eredoctoraat aan Bondspresident Joachim Gauck van Duitsland. De uitreiking vond plaats tijdens de Dies van de Universiteit Maastricht.

Outfit Beatrix: prinses Beatrix droeg tijdens de gelegenheid een driedelig ensemble van Véronique van Groeningen. Bij binnenkomst deed de prinses de mantel met opstaande kraag en opvallende mouwen uit, waardoor het tweedelige ensemble ook nog even in beeld kwam. 

Het is de vierde keer dat we de outfit zien. Beatrix droeg de kleding eerder tijdens een expositie over Hollandse Meesters en de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs. 

Met mantel: 

Zonder mantel:

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 08 feb 2017 - 17:18

Wat een koninklijk mooie outfit. Echt helemaal Beatrix, maar wel heel mooi en vraarrssend met die strepen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 08 feb 2017 - 16:35

Zeer mooie outfit.
Voor mij hoeven die wijde mouwen niet, dat is de enige opmerking.
Hoed heel mooi erbij.
Deze gedempte kleur is goed voor deze gelegenheid. Een felle kleur had de aandacht op haar gevestigd ipv op de hoofdpersoon.
En heel fraai dat ze hierbij aanwezig was.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 08 feb 2017 - 13:48

Mijn eerste reactie was: wat modern! Die strepen vind ik heel modern ogen. Het grijs op zich is prachtig, ook de hoed, maar flatteert haar niet zo. Toch heel leuk om te zien dat ze dit draagt. Ik zie mij dat nog niet doen tegen de tijd dat ik haar leeftijd heb.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?