Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 mrt 0 reacties

Onder de loep: Máxima's groene volantjurk van Lanvin

Nu we masssaal thuis zitten vanwege het Coronavirus, lijkt het me een goed idee om het aantal berichten en de sfeer op deze website nog wat meer op te schroeven. Daarom blik ik de komende drie weken dagelijks terug op de topstukken uit Máxima's garderobe. Met vandaag: Máxima's volantjurk van Lanvin. 

In juni 2014 bezoekt prins Albert ons land om in Paleis Het Loo een expositie over zijn moeder, prinses Gracia, te openen. Omdat prinses Charlène op het allerlaatste moment verstek liet gaan, was alleen koning Willem-Alexander daarbij aanwezig. Maar eind goed al goed, want de dag werd in aanwezigheid van Máxima afgesloten met een galadiner in stijl.

 

De ontwerper van de flamboyante volantjurk werd diezelfde avond nog gevonden, het Franse modelabel Lanvin gebruikte destijds de rits als eyecatcher. En ja, de rits van Máxima's jurk valt echt wel op. 

Hoewel de split ook een echte blikvanger is, vermoed ik wel dat hij iets is gekuisd. Op de beelden van Net-a-Porter, waar deze jurk vermoedelijk is aangeschaft, is een hogere split te zien. 

De site verklapt ook het materiaal waar de jurk van is gemaakt: crêpe. 

Na het geslaagde debuut is de jurk nog tweemaal in beeld gekomen. Het zou mij niet verbazen als Máxima het daarbij laat. 

Benieuwd welke outfits eerder aan bod kwamen? 
– Máxima's zachtroze rozenjurk van Valentino 
– Máxima's zachtroze avondjurk van Taminiau
Máxima's felrode jumpsuit van Valentino
– Máxima's koningsblauwe inhuldigingsjurk van Taminiau 

Op de planning voor morgen: 
– Máxima's leren jurk 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments