Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 17 mrt 0 reacties

Onder de Loep: Máxima's felrode jumpsuit

Nu we masssaal thuis zitten vanwege het Coronavirus, lijkt het me een goed idee om het aantal berichten en de sfeer op deze website nog wat meer op te schroeven. Daarom blik ik de komende drie weken dagelijks terug op de topstukken uit Máxima's garderobe. Met vandaag: een felrode powerlook van Valentino. 

Na twee zoete prinsessenjurken is het vandaag tijd voor een andere smaak. Peper in plaats van suiker. Via Facebook gaf Sylvia namelijk aan dat zij graag Máxima's felrode jumpsuit nog eens terug zou willen zien. En dergelijke verzoeken willig ik maar al te graag in. 

Zoals bovenstaande foto ook al wel laat zien, heeft Máxima de jumpsuit niet zomaar aangetrokken. De koningin droeg de outfit naar een zogeheten Red Ribbon Concert, en de mooie striksluiting bij haar hals sluit daar mooi bij aan. 

De kleur van de outfit verklapt dit keer de herkomst. Máxima's valentinorode jumpsuit komt namelijk van…. Valentino. 

Op de website van Valentino staat de stof van het kledingstuk vermeld: cady, oftewel: een matte, vrij zware zijde met een lichte stretch. De topmerken werken hier veel mee op het moment, want de stof blijft zijn vorm goed behouden en daarnaast kreukt het minimaal. 

– Julia Roberts heeft de jumpsuit ook. 
– En Charlène van Monaco ook. 
– En zij zijn niet de enigen. (Choi Ji Woo)

Hier koop je hem tweedehands: 

Benieuwd welke outfits eerder aan bod kwamen? 
Máxima's zachtroze rozenjurk van Valentino 
– Máxima's zachtroze avondjurk van Taminiau

Op de planning voor morgen: 
– Máxima's koningsblauwe inhuldigingsjurk

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments