Koningin Máxima bracht vandaag een werkbezoek aan schoonmaakbedrijf CSU in Uden, de winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf. Qua kleding koos ze voor bekende items in een nieuwe combinatie. 

CSU is vanuit elf vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche en biedt werk aan ruim vijftienduizend medewerkers. De onderneming heeft vestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven, Houten en Den Haag. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen. Door de uitbraak van COVID-19 en de hygiënische maatregelen daaromheen is het belang van goed schoonmaakwerk enorm toegenomen.

Mode 
Qua mode koos de koningin voor Oud & Nieuw. Haar deux-pièce van Natan zagen we al eerder in Amsterdam en New York, maar de combinatie met de zwarte broche (van Natan) is wél nieuw. Ik moet zeggen dat ik het contrast vrij hard vind, waardoor de outfit wat minder vriendelijk overkomt dan de vorige keer. Maar dat is puur een kwestie van smaak, want ik kan me goed voorstellen dat er ook dames en heren zijn die het snufje pit juist erg waarderen. Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten. Wat ik wél tof vind, is dat Máxima kiest voor mixen en matchen. Haar garderobe biedt daar ook volop kansen voor, dus ik zou zeggen: ga zo door, koningin! 

Máxima met de outfit in 2019: 

Máxima's oorbellen gaan al meer dan tien jaar mee, en komen van Maison van Belle. Toevallig kwamen ze deze maand nog voorbij in de rubriek 'Trends van Toen'.  Hier lees je er meer over

Máxima's broche van Natan is eveneens een prachtig oudje. Zo droeg ze hem ook bij het huwelijk van prins Carlos en Annemarie. Samen met een fantastische hoed van Nederlandse makelij, maar dat terzijde. 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 23 apr 2021 - 12:06

Zwarte accessoires zijn leuk bij elkaar. Van beige voor Máxima ben ik geen fan, dat weten jullie al ;-). De pasvorm is inderdaad ook niet goed, ook al niet de vorige keer (hoewel het daar iets minder opviel).

afbeelding van Mijtje

Mijtje

vrijdag 23 apr 2021 - 11:11

Dat de top vreemd zit lijkt mogelijk een momentopname. Ik heb foto’s van binnen gezien en toen zat de top veel beter. Blijkbaar heeft ze het later goed gedaan.
Dat gezegd hebbende, zo’n top moet gewoon direct bij het uitstappen fatsoenlijk zitten. Máxima heeft door alle aanwezige fotografen niet de gelegenheid haar outfit even te fatsoeneren. Ik denk dat een Natan daar toch ook rekening mee moet houden!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 22 apr 2021 - 15:35

Maar dat is toch evident dat de kleding niet goed zit bij de Koningin van Nederland als het bij Natan vandaan komt?!! Het is een bekend “visitekaartje” van hem, ... althans dat is mijn persoonlijke (oud-couturier) opvatting.

afbeelding van Anniek

Anniek

donderdag 22 apr 2021 - 20:08

heel blij Hennie dat jij dit ook opmerkt. Probeer het al tijden : Natan heeft geen mooie pasvorm! Maar dringt niet door in Den Haag ;) En bovendien, ook een langdurige irritatie van mij, waarom geen Nederlandse ontwerper.
Daarnaast, Maxima koop een goede BH zou ik zo zeggen

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 22 apr 2021 - 14:49

De kleur vind ik erg mooi en leuk gecombineerd met zwart. Maar ik vind de sieraden op zich te groot en te grof. Daar houd ik niet van maar Maxima wel. De top zit niet goed en daardoor vind deze combinatie niet mooi in het geheel. Het flatteert Maxima totaal niet

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 21 apr 2021 - 20:51

Top lijkt niet erg goed te zitten, jammer. Ik vind de combinatie met het zwart wel leuk, pittig sausje over een beetje saaie kleur.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 21 apr 2021 - 14:54

Heerlijk pak. Prima met de zwarte accessoires, alhoewel ik de eerdere versie ook mooier vond. Vanwege de links geplaatste plooien had de broche beter rechts geplaatst kunnen worden. Dan had de top net als de vorige keer beter gezeten.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 21 apr 2021 - 14:07

Wat een super leuke outfit weer. Alhoewel ik de eerdere combinatie is mooier vind, staat het super leuk met het zwart. Lijkt me een pak dat heel fijn zit. Van mij mag ze het nog heel vaak herdragen

afbeelding van Sandra

Sandra

woensdag 21 apr 2021 - 13:56

Zou de top minder mooi vallen doordat de broche nu aan de andere kant is opgespeld, het deel waar de plooien zijn ingezet?

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

woensdag 21 apr 2021 - 11:09

Het valt mij op dat Maxima, sinds er geen handen meer worden geschud bij de begroeting, vaak een licht voorovergebogen en verontschuldigende houding lijkt te hebben. Vroeger had zij een meer open houding en stond ze meer rechtop. Het kunnen momentopnames zijn natuurlijk.

Het pak is zeer mooi, al valt het bovenlijfje inderdaad niet zo goed. De kleur vind ik minder, het was mooier geweest in een sprankelende kleur.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 22 apr 2021 - 15:31

U heeft wel gelijk. Het valt mij ook op. Ze komt natuurlijk al gebogen uit de auto gestapt en daarna maakt ze gelijk een buiging ter begroeting en daarna blijft haar houding wat gebogen.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 20 apr 2021 - 23:39

CSU ? Hier dus niet de bekende politieke partij uit Beieren, de "Christlich-Soziale Union" (elders in Duitsland : de CDU, van Merkel) maar waarvoor staan de initialen dan wel, Josine ??
Het pak zelf is chic, echt chic !!

afbeelding van Krielie

Krielie

woensdag 21 apr 2021 - 11:17

Cleaning Service Uden

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 21 apr 2021 - 11:22

Haha, je was me net voor. Ik had het ook opgezocht.
Dank je!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 21 apr 2021 - 20:01

Dankjewel beiden ! Ja, Uden... : dat verklaart alles !

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 20 apr 2021 - 21:59

Wat jammer dat de top nu minder mooi valt. De vorige keer vond ik de set zeer geslaagd.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

dinsdag 20 apr 2021 - 21:49

Waarom toch een mondkapje buiten?

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 21 apr 2021 - 11:24

Ik denk dat ze hem gewoon alvast op heeft gedaan, omdat ze direct mee naar binnen gaat na de begroeting.

afbeelding van Catherine

Catherine

dinsdag 20 apr 2021 - 20:07

Sluit me aan bij de andere reacties, de top is niet flatteus, te strak en rommelig. De broek is mooi, maar dan wellicht met een leuke bouclé top, in een gemêleerde stof, die heeft ze immers ook. Of een top met een lange blazer of een rechte manteau is ook ok en kleedt mooi af. Te veel sieraden en dan klassiek en modern door elkaar heen is een beetje veel van het goede.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 20 apr 2021 - 17:20

De top zit inderdaad te strak. Wel mooi gecombineerd met zwart. Grote opvallende accessoires staan Maxima altijd goed.

afbeelding van Tony

Tony

dinsdag 20 apr 2021 - 14:39

Mooi pak maar ik vind het niet goed zitten rond haar borsten. Het zit te strak waardoor het omhoog kruipt, vorige keer stond het beter (pak gekrompen??). Broche is wel mooi!

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 22 apr 2021 - 16:44

...wellicht is het pak niet gekrompen, maar het figuur van de ouder geworden Koningin is enigszins veranderd.
Nets bijzonders dus.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

dinsdag 20 apr 2021 - 14:28

...prachtig pak ! jammer alleen, dat de stof erg kreukt van het zitten in een auto of vliegtuig.
De enorme broche is inderdaad een kwestie van smaak, maar de Koningin kan het hebben.
Wellicht had zij de andere, goudkleurige armbanden aan de andere pols weg kunnen laten.
Het geheel van de foto 2019 is eleganter.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?