Hare Majesteit Koningin Máxima brengt donderdag 8 juni een werkbezoek aan TOBROCO Machines in Oisterwijk. TOBROCO is winnaar van de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie midden- en kleinbedrijf. Deze prijs beloont durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen en stimuleert creatief en innovatief ondernemerschap. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting en reikte de prijs op 26 mei 2016 uit.

Outfit: koningin Máxima draagt tijdens het werkbezoek een rood/wit complet met oranje biezen en manchetten. Ontwerper: Edouard Vermeulen van modehuis Natan. 

Máxima heeft de outfit inmiddels 6 keer in het openbaar gedragen. 


Foto's: British School, Monarchypress, FAO

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

vrijdag 09 jun 2017 - 12:20

Ik dacht werkelijk, weer iets nieuws! En nu blijkt het al uit 2010 te zijn. Ze is toch wel heel goed in recycling, ik had deze outfit werkelijk niet meer herkend. Bravo! Jas had overigens ook bij jurk van gisteren gepast als nieuwe combi.

afbeelding van DEP

DEP

donderdag 08 jun 2017 - 21:34

Fijn dat Maxima zoveel kleding herdraagt. Daardoor krijg je altijd van die leuke vergelijk-plaatjes. Bij de "postzak"jurk van gisteren, viel me wel op dat die jurk nu niet meer bij haar leeftijd/ deze tijd past. Ik vind Maxima nog steeds een beeldschone vrouw, maar als je geen 20 meer bent, vallen flodderige dingen niet meer zo mooi en benadrukt zo'n korte lengte dat alleen maar. De jas is wel nog bruikbaar. Daarom valt me de outfit van vandaag in positieve zin op. Bordeauxrood met oranje vind ik niet zo'n mooie combi, maar deze combinatie staat haar wel nog fris. Leuk die foto's uit het AD. Al die mannen met zo'n fleurige verschijning die langs loopt.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 08 jun 2017 - 20:59

6 keer gedragen..
Heb weer niet opgelet...
De opmerkingen van gisteren gelden voor vandaag. Jurk te kort. Zoompje eruit halen?
De jas is supermooi. Ik wil m wel.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 08 jun 2017 - 21:43

Helaas... ondanks de warme kleuren heb ik dit set nooit mooi gevonden. Hoe ik het ook waardeer dat Máxima veel herdraagt, dit had ze echt in de kast mogen laten... ze heeft zoveel mooiere outfits... Maar we worden vast getrakteerd op veel moois tijdens het staatsbezoek.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 08 jun 2017 - 20:19

Netjes hoor, maar... Dan vond ik de gedateerde set van gisteren nog leuker, denk ik. (Die jas zou ik nog wel willen hebben). De combinatie van deze print met oranje vind ik echt niet mooi, en jurk en jas samen beetje heul veul print. En te kort (op de knie staat haar gewoon mooier). Ik ben mss de enige, maar die witte broderie set met wijde rok vind ik heel leuk voor dit jaargetijde. En silhouet wat meer van deze tijd. Mag ze zelfs de kreeft mee uit nemen ;)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 08 jun 2017 - 19:51

Ik ben niet weg van deze outfit maar wel mooi dat ze dure kleding herdraagt. Ik vind de lengte te kort. Maxima is een vrouw van middelbare leeftijd en ik krijg soms de indruk dat ze niet lijkt te beseffen dat ze veroudert en dat je dan een roklengte aan moet passen. Dat sommige kledingstukken gedateerd raken en niet meer bij je leeftijd passen. Dit soort drukke completten zijn meer iets voor Laurentien. Die lijkt ook niet aan te voelen wat je op welke leeftijd nog kunt dragen. Het haar is duidelijk zichtbaar kapot geblondeerd en gebleekt. Zonde. Als ik Maxima was zou ik echt eens stoppen met blonderen en bleken. Het lijkt net alsof ze met de jaren minder haar overhoudt. Dadelijk is er nauwelijks nog wat van over. Ik zou de schaar erin zetten als ik haar was.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 09 jun 2017 - 17:56

Hahaha, verouderd op je 45ste! De duvel is pas oud en z'n moer nog ouder ;-)

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 08 jun 2017 - 20:22

Neeeeeee! Ik ben uit hetzelfde jaar als Maxima, en ik ben absoluut nog lang niet van middelbare leeftijd!

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zaterdag 10 jun 2017 - 16:52

Ik wil niet vervelend zijn maar middelbare leeftijd ligt tussen de 40 en 65 jaar, https://encyclopedie.medicinfo.nl/levensfasen--middelbare-leeftijd. Ik heb het niet over bejaard oid of verouderd maar wél over veroudering. Dat zijn twee totaal verschillende begrippen. Kortom; als je 46 bent, dan ben je volgens de wetenschap op middelbare leeftijd. Sorry dames ;-)!

afbeelding van Merel

Merel

zondag 11 jun 2017 - 13:43

Andere definitie zegt ongeveer bij 2/3 van je levensverwachting. Die komt mij veel beter uit, omdat mijn 4 grootouders ver in de 90 werden. Ik ben dus voor mijn 60e niet middelbaar. ;)

Je niets aantrekken van je leeftijd maar wel in de spiegel kijken vind ik beter advies. Ik ken een 70-jarige die er fanfastisch uitziet in een jurkje boven de knie. En 20ers die dat beter kunnen laten. Bovendien, vind ik nogal eens dat heel keurig kleden je vanaf een bepaalde leeftijd suffer maakt dan je bent. Juist dan mag er wel wat meer spanning in een outfit. Zoals Maxima met haar grote kettingen en broches, torenhoge hakken en rommelige haar ook vaak doet. En Mathilde ook met haar felle DvN gewaden, en Letizia met leren culottes ;) ven benieuwd hoe Kate eruit ziet als ze tegen de 50 loopt...;)

afbeelding van Henny

Henny

zondag 11 jun 2017 - 14:42

@Merel. Ik ben het met je eens dat een 70-jarige er nog fantastisch kan uitzien met een jurkje boven de knie. Genoeg voorbeelden, ook op Internet van oudere dames die er jeugdig, hip en er tegelijkertijd sophisticated uitzien. En dan heb ik het niet over vrouwen die zich kleden als de vrouwen die deelnemen aan het programma "hotter than my daugther".
Inderdaad, heel keurig gekleed gaan kan vanaf een bepaalde leeftijd suffig overkomen. Ik ben ook benieuwd hoe Kate gekleed zal gaan als ze tegen de 50 loopt. -:)

afbeelding van Liz

Liz

maandag 12 jun 2017 - 03:55

Wie weet wordt Kate tegen die tijd wel de recycle duchess genoemd!
Veel van wat ze nu draagt kan ze prima tot op middelbare leeftijd (of die nu op 45 of 60 ligt) aan.
Moet ze alleen zorgen dat ze niet aankomt (en dat lijkt me lastig, ze is wel erg slank).

afbeelding van Merel

Merel

maandag 12 jun 2017 - 17:15

Ik hoop eigenlijk dat Kate zich tegen die tijd wat spannender kleedt... Haar kleding is vaak prachtig gemaakt en passend, maar zo klassiek dat ze de 'queen in size zero' is. Nu, met een jong hoofd en lijf staat dat wel, maar als ze 50 is lijkt ze er bejaard in, denk ik.

afbeelding van Liz

Liz

maandag 12 jun 2017 - 19:12

Dat hoop ik met je mee! Al mag ze er van mij ook wel wat eerder mee beginnen...
ik vind haar kleding nu toch wel wat saai.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 10 jun 2017 - 18:42

Gelukkig, dan heb ik nog 6 jaar te gaan ;)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zaterdag 10 jun 2017 - 23:20

Ik ook! ;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 09 jun 2017 - 07:30

Merel haha pas maar op, ouderdom komt met gebreken heur ;)

afbeelding van Johannetta

Johannetta

donderdag 08 jun 2017 - 19:28

Leuke reactie van Liz: ik dacht hetzelfde bij het setje van gisteren: uit elkaar halen. Het zijn de kant en klare setjes die het enigszins moeder-van-de-bruid maken. En helaas vind ik vandaag weer dat een langere jurk en mantel veel beter zou staan. Ik zeg dit niet omdat ik vind dat het 'op haar leeftijd als koningin' niet zou kunnen, maar omdat ik het bij haar mooier zou vinden. Vloeiender.
Verder herken ik mij in Liz' opmerking over nadenken over hoe iets beter kan wat negatief over kan komen...ik hoop dat dat laatste niet het geval is.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 08 jun 2017 - 19:16

Vandaag vind ik het complet beter staan dan gisteren. Door de meer soepele stof misschien?
Maar wat zijn die schoenen toch lelijk, zeker bij deze combi. En inderdaad, de kreeft zwemt gelukkig ergens thuis.
Nog geen enkele reactie trouwens ivm Eftichia.

afbeelding van Jannie

Jannie

donderdag 08 jun 2017 - 18:24

Met een effen jurk eronder zou ik dit wel mooi hebben gevonden denk ik. Waarom ze haar haar zelden in een lage staart heeft snap ik niet. Wellicht vindt ze dat zelf niet leuk :-).

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 08 jun 2017 - 17:49

Net als gisteren : 'not my style'. Wel fijn dat ze veel kleding herdraagt maar ik ben geen fan van dit soort combi's: te bloemig, te bont, teveel tralala. Ik zie liever iets sobers met wat pit. Past beter bij Maxima.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 08 jun 2017 - 17:39

Ik vind de outfit van vandaag mooier dan die van gisteren ,duidelijke kleuren vind ik haar beter staan.
.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

donderdag 08 jun 2017 - 17:03

Allereerst mijn complimenten over het herdragen van dit set. De set vind ik mooi; lekker fleurig. Haar haar daarentegen zit onverzorgd. Ik begrijp dat ze, aan het haar dat heeft, weinig kan doen. Maar qua verzorging zijn er mogelijkheden om er wat moois van te maken. Bijvoorbeeld losjes opsteken.
Graag zie ik deze outfit nogmaals maar dan bijvoorbeeld met een hoed.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 08 jun 2017 - 16:43

Ik kom niet verder dan: als het haar opgestoken was geweest, met andere schoenen en als het setje een stuk langer was geweest dan had ik het erg mooi gevonden.

afbeelding van Liz

Liz

donderdag 08 jun 2017 - 16:42

Laat ik beginnen met zeggen dat ik dit een prima outfit voor een werkbezoek vind.

Ik vraag me soms wel af of het niet tijd wordt om zulke setje uit elkaar te halen en anders te gaan combineren.
Ik vind de print namelijk helemaal niet slecht, maar wellicht zou de jurk mooier staan als ze er nu een egale bordeauxrode jas bij draagt? Of ze kan een egaal jurkje onder de jas dragen (al ben ik niet zo weg van al het oranje, dat heb ik wel een beetje gezien).
Ik vind de schoenen ook te barbie, al vind ik ze mooier dan de sandalen uit 2010. Ik denk dat deze outfit beter was geworden van een paar gianvitto rossi's. Die schoenen zijn zo keurig dat ze elke outfit naar een koninginnen niveau lijken te kunnen trekken.

Sorry, soms klinken mijn commentaren best negatief, maar ik vind het altijd leuker om ook even na te denken over hoe ik het zelf anders had gedaan ipv alleen zeggen dat ik het mooi of niet mooi vind.
Ik hoop niet dat dat als heel negatief wordt ervaren, want ik vind dit een superleuke site om elke dag even op te kijken en ik ben altijd ontzettend onder de indruk van Josines onuitputtende kennis van Maxima's kleding.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 08 jun 2017 - 22:09

Idem hier. Ik voel mij ook af en toe een zeur en negatief. Maar ik probeer het te onderbouwen of alternatieven aan te dragen en het niet op de vrouw te spelen. Figuur, soort bezoek en leeftijd zijn gegevens , de kleding, haar/make-up en accessoires horen daar positief aan bij te dragen. En ik besef mij dat mijn smaak niet ieders smaak is. Gelukkig maar, anders valt er weinig te becommentariëren.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 08 jun 2017 - 18:13

Je zegt het op een heel fatsoenlijke manier, dus het lijkt me dat er niets mis is met je reacties!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

donderdag 08 jun 2017 - 16:25

Wat een leuke en gezellige outfit! Deze lengte mag ze vaker dragen! Het staat haar goed.
Het haar opgestoken en het was helemaal compleet geweest.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 08 jun 2017 - 16:01

Toch wat gedateerd. Net als gisteren. Ook zie je hoe haar kapsel vroeger netter en minder piekerig was op die leuke overzichtsfoto's! Haar kledingstijl nu is frisser en moderner geworden blijkt wel weer. Overigens geldt dat ook voor mathilde. De dochters van hen beide zien er vaak ouwerlijk uit dan de moeders. Raar!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 08 jun 2017 - 15:40

Deze outfit heeft me nooit kunnen betoveren. Had liever die gele combinatie gezien van het staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland. Maar ja, ik ben verliefd op geel. En zoek al maanden een mooie gele jurk. Ik zie alleen maar floddergevallen.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 08 jun 2017 - 19:14

Dressfactory
Vila
La Dress
River Island

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 08 jun 2017 - 15:39

Niet onaardig, hoor. Maar aan de korte kant. :-)

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 08 jun 2017 - 15:19

Ik ben nooit fan geweest van deze outfit. Te druk dessin. Houd ik niet zo van. En het haar..... om te huilen.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 08 jun 2017 - 14:13

Dit zou Amalia leuk staan denk ik!

Ik vind het Maxima niet zo mooi meer staan. Hoe ouder iemand wordt hoe mooier het is een effen kleur of een rustiger Dessin te kiezen. Een ouder wordend gezicht krijgt meer expressie en dat is jjuist zo mooi; daar moet niet te veel drukte omheen vind ik

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 08 jun 2017 - 13:57

Mooie vrolijke kleuren. Rok aan de korte kant, maar ik ben zoooo blij dat ze de schoenen niet aan heeft van onderstaande foto. Maxima had ze toen in allerlei kleuren, maar vind ze heel onelegant.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 08 jun 2017 - 13:40

Ik dacht dat het een nieuwe outfit was. Heb dit echt nog nooit gezien...
Ik vind het wel echt iets voor Maxima. Lekker fris en vrolijk en ook echt kleuren voor Maxima

afbeelding van zara

zara

donderdag 08 jun 2017 - 13:12

Bedankt voor de link, Jeanine68! ik vind deze outfit zó 'helemaal Máxima'! Los haar, een fleurige, vrolijke A-lijn, met veel rode en oranje accenten. De sling-backs staan er prachtig bij.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 08 jun 2017 - 12:14

Ik vind de print erg druk, zeker met dat oranje erg aanwezig. Misschien was wit voor tasje en schoenen beter geweest; rustiger. Maar gelukkig draagt ze die kreeft er niet bij. En juist bij zo'n opvallende outfit qua kleuren en print zou ik gekozen hebben voor een strak "Victoria"-kapsel.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 08 jun 2017 - 11:51

Leuke outfit. Enigszins vergelijkbaar met die van gisteren (vandaar ook dezelfde schoenen?). Vlot.

Maar echt, dat haar............ Alsof ze net zo uit bed gestapt is. Kan écht niet.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 08 jun 2017 - 11:36

wat leuk Jeanin68 dat je er zo vroeg bij bent met foto's die je wil delen .
Ik vind wel dat dit bij haar past en mooi van kleur, het enige minpuntje vind ik de schoenen een beetje barbie shoe's vind ik

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?