Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen donderdag 28 juni 2018 een streekbezoek aan West-Friesland in de provincie Noord-Holland. Tijdens het bezoek staan ontwikkelingen in de regio centraal, met name op het gebied van agro-industrie, wereldhandel en ondernemen en plattelandsontwikkeling. De Koning en Koningin bezoeken Hoorn, Drechterland, Stede Broec, Enkhuizen en Medemblik.

West-Friesland maakt onderdeel uit van ‘Greenport Noord-Holland Noord’, de groentetuin van Noordwest-Europa. Bedrijven in de zogenaamde Seed Valley zijn toonaangevend als het gaat om plantenveredeling, zaadtechnologie en vernieuwende duurzame productieprocessen. Het Oostereiland in Hoorn, voorheen de thuishaven van VOC-schepen, is door ondernemers en gemeente omgevormd tot een nieuwe bestemming met woningen en recreatie. Op dit moment wordt de nieuwe Westfrisiaweg aangelegd voor een betere bereikbaarheid in en van de regio.

Outfit: koningin Máxima draagt een nieuwe japon met transparante bovenlaag en een hoed uit 2003 van Fabienne Delvigne. 

Jurk van Natan:

De outfits van de voorgaande streekbezoeken: 

Máxima's hoed van Fabienne Delvigne kregen we eerder te zien in 2003, 2011 en 2012. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Suus

Suus

zondag 01 jul 2018 - 07:28

Ook WA ziet er prachtig uit trouwens, mooi gesneden pak.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

vrijdag 29 jun 2018 - 21:07

Een heerlijke zomerse outfit! Prachtig jurkje, geweldige schoenen alleen de hoed is wat te groot. Zo zie ik Maxima graag en ze straalt weer!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 29 jun 2018 - 18:26

Ze heeft zich qua kleding mooi aangepast bij het weer. Dat is wel eens anders.
En de hoed is een slagschip. Dus dat past ook bij de entourage.
Tja, en verder is alles al gezegd denk ik. Keurig, verfijnd en heel verzorgd. Haar koninginne-uniform. Maar niet mijn stijl.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 29 jun 2018 - 10:28

Nu ik alle foto's heb gezien, herzie ik mijn mening over de jurk. Ik vind de lengte van de onderrok heel mooi in combinatie met de transparante bovenlaag. Ik mis wel een accentkleur, dus die hoop ik de volgende keer wel te zien :)

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 29 jun 2018 - 10:01

Wat ziet ze er fantastisch uit! Prachtig, heel delicaat. Ik vind de hoed ook geweldig, kan me niks schelen dat ie groot is, ze kan het hebben. En bij zo’n wijde rok moet je mijn inziens ook wel een beetje groot denken op dat punt. Zou willen dat ik vaker met zo’n grote hoed de deur uit kon ;-)

afbeelding van Maria M

Maria M

vrijdag 29 jun 2018 - 08:24

Ligt het aan de kleur van de stof, of zijn haar benen nu zo lekker bruin? Of zou er toch nog een panty overheen zitten? Mooie teint

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 29 jun 2018 - 08:02

Enig, enig, enig. De kleur van de jurk, de jurk, hoed, schoenen, ik ben erg enthousiast. Zomers en vrouwelijk!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 29 jun 2018 - 11:01

Ik vind het een prachtige, zomerse creatie. Dat transparante van de overrok vind ik juist mooi. Ik denk dat de stoffen combi in het echt er nog veel mooier uitziet.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

vrijdag 29 jun 2018 - 00:08

Mooi. Nog mooier als het lijfje langer was geweest. Wat is dat toch in de modewereld dat over het algemeen bij dit soort jurken de tailles te hoog zitten?

afbeelding van Marije

Marije

vrijdag 29 jun 2018 - 10:09

Hoi Johannetta,
Ik heb weinig tot geen verstand van mode en ik zie niks geks aan die taille ;). Waarom zou die taille dan te hoog zitten volgens jou? Hoe 'hoort' dat dan te zitten?

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 29 jun 2018 - 09:45

Dat vraag ik me ook altijd af; tailles te hoog en rokken over het algemeen te kort. Ze maken denk ik ontwerpen achter de tekentafel, en lijken niet na te denken of zo'n model wel staat bij de vrouw die het ontwerp draagt. Het lijkt dat ze volwassen vrouwen er als 'meisjes' uit willen laten zien; en dat kan natuurlijk niet. Ik moet zeggen: goede uitzondering zijn ontwerpers van de kleding van Hertogin Catherine (UK). Qua pasvorm, model, afwerking en prachtige eenvoud over het algemeen, kunnen weinig anderen hieraan tippen naar mijn idee.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 29 jun 2018 - 12:35

100% eens. Masr ik vraag me af:; de dames die het ontwerp dragen hebben toch ook ogen? zien toch ook dat naden trekken, tailes te hoog zitten? Verhoudingen niet kloppen? etc.
Ja Catherine en ook wel Meghan, zelfs the Queen, eenvoudig, zit altijd goed en hoogwaardige kwaliteit. Super mooi! Als ik een royal zou zijn wist ik wel waar ik zou shoppen. In iedergeval niet bij Natan, Nooit!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 29 jun 2018 - 14:58

volgens mij heeft het te maken met doorpassen doorpassen en doorpassen in allerlei houdingen en eigen coupeuses (aanwezig bij de Winsors) en veel minder met het merk zelf. Daar wordt door Maxima naar mijn idee minder tijd aan besteed.
De Natan winkels zijn met al die kleuren en mooie stoffen een soort snoepwinkels maar er moet een goede coupeuse vaak verder mee aan de slag... Ook de tassen en schoenen sla ik niet af!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 28 jun 2018 - 23:38

Op de terugweg stonden ze in de file in de Coentunnel waar een automobilist een foto van een brildragende Koning, blikje fris in de hand.

afbeelding van Elles

Elles

donderdag 28 jun 2018 - 22:11

Mooi geheel,het transparante van de hoed,wat doorgtrokken wordt naar de jurk.Wat een contrast met de outfit van eerder deze week.Maxima blijft verrassen.'n Dikke 9 voor vandaag.

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 28 jun 2018 - 22:08

Heerlijke zomerse chique outfit en die hoed staat beeldig!

afbeelding van Maribrune

Maribrune

donderdag 28 jun 2018 - 21:00

Heb het ook niet voor dit soort jurjes met doorzichtige rok en te korte onderrok.....hoed, haae, voor mij best ok. Schoenen kan ik niet oordelen. Steeds onroerend hoe wa met zijn "vrouwen" omgaat.....

afbeelding van zara

zara

donderdag 28 jun 2018 - 20:40

Tot nu toe vond ik die gazige jurken met veel te korte onderrok nooit zo geslaagd, maar bij deze japon is het allemaal nét ietsje anders. De onderrok is niet verschrikkelijk kort, de bovenrok is mooi uitwaaierend, en het bovenstuk is door de vele ruches ook niet storend doorzichtig. De lichtgrijze kleur vind ik prachtig staan. Ook al is het een heel andere stijl dan gisteren, toch vind ik het een erg geslaagde look.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 28 jun 2018 - 20:28

Ja je kunt altijd zo zien hoe verliefd WA op Máxima is. Dat was ook te zien op die privé foto van hun weekendje weg naar Duitsland onlangs.

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 28 jun 2018 - 19:25

Maxima draagt vandaag en ook gisteren een armbandje dat haar moeder ook heeft.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 28 jun 2018 - 20:07

Merel, bedoel je het armbandje in de kleuren roze, zwart en wit?

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 29 jun 2018 - 06:07

Karpathos, idd dat armbandje

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 28 jun 2018 - 21:12

Ja, was mij ook opgevallen. Kan helaas nergens meer de foto van haar moeder met het armbandje vinden :(

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 28 jun 2018 - 19:23

Wat leuk dat ze deze mooie hoed weer draagt. Goed in combinatie met de jurk. Ik vind het helaas geen top outfit en dat komt vooral door de aangerimpelde rok en te korte onderjurk. Ik kan daar maar niet aan wennen.... Bovenlijfje en schoenen zijn echt super.
Maar wat fijn te zien hoe de liefde tussen Willem Alexander en Máxima eraf spat!

afbeelding van Maria M

Maria M

donderdag 28 jun 2018 - 17:38

Kijk dat vind ik nou zo leuk aan MkM. Al die verschillende visies op 1 en dezelfde outfit!
Zelf vind ik het plaatje van achter gezien Wauw (hoed + die knoopjes... :-) Van voren gezien vind ik ook dat het iets gedrongens heeft door de hoge taille, des Natans idd. Plooien maken haar ook net wat breder dan ze is Verder superszomers en de foto's van WA en haar samen zijn heerlijk! Ze houden echt van elkaar en mss nu wel extra laat WA extra merken aan haar zijde te staan met die arm om haar schouder. Zo van, die hoort bij mij

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 28 jun 2018 - 18:57

Nou dat doet hij heel vaak de arm om haar schouder slaan; ook in tijden dat er niets naars gebeurd was. Kijk foto's maar na.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 28 jun 2018 - 19:00

Klopt helemaal, heb ik al zo vaak gezien.

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 28 jun 2018 - 19:19

Heb ik ook vaker gezien. Ik vind het er altijd zo liefdevol uitzien.

afbeelding van Maria M

Maria M

vrijdag 29 jun 2018 - 08:22

Klopt ik heb het ook vaker gezien. Gelukkig laten ze vaker blijken dat ze van elkaar houden dan alleen in moeilijke tijden. Maar nu viel het me extra op. Gewoon. Omdat het mooi is. Het is een prachtkoppel.

afbeelding van Alida

Alida

donderdag 28 jun 2018 - 17:38

Vandaag was ik erbij en in het echt zag Maxima er nog mooier uit dan op de foto's.De transparante overrok viel ook niet zo op, misschien door het tegenlicht op de foto? De hoed ook prachtig, het was een stralende dag dus ook wel praktisch zo'n grote hoed. De dag begon ook al vroeg voor ze, om 10.oo uur kwamen ze aan, met reistijd en kappers bezoek vooraf zal de wekker vroeg gegaan zijn. Ze waren heel toegankelijk en vriendelijk. Verbazingwekkend dat je zo dichtbij kon komen. Er zijn heel wat handen geschud vandaag, ze namen alle tijd. Ik vond het fantastisch om te zien.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 28 jun 2018 - 22:09

Dank voor je uit-de-eerste-hand verslag!

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 28 jun 2018 - 17:00

Lief, simpel zomerjurkje, veel te zwaar aangezet met foute hoed en dito schoenen.
Met een kleurtje (ketting, hoedje, schoenen) kan het wat kwieker gemaakt worden, wat mijns insziens veel meer bij haar past ( zie het geweldige donkerblauwe pak van gister!).

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 28 jun 2018 - 17:16

Prachtig woord 'kwieker', en het dekt volledig de lading. Helemaal met je eens, behalve dan wat betreft de jurk. Een typisch Natan-gedrocht.

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 28 jun 2018 - 16:39

Mooie Koning;. het blauwe pak staat de Koning goed, en heeft hij nu een witte anjer op zijn borst links? I.v.m. veteranen dag a.s. zaterdag?
Mooie Koningin, mooi bloemenboeket, mooie hoed, mooie stof van het jurkje, maar...: het jurkje kan op zich heel mooi zijn mits het lijfje en de onderrok langer en de over rok korter worden gemaakt. Nu maakt het haar dik, de verhoudingen kloppen niet. het is nu meer iets voor een jong meisje. Wat bezielt Natan (hij zal wel de couturier zijn) toch om zoiets voor haar te maken?

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 28 jun 2018 - 19:22

Volgens mij is het geen anjer.
Zal wel iets met dit bezoek/deze streek te maken hebben want de heer Remkes draagt dezelfde “bloem”.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 28 jun 2018 - 20:10

Er werden gisteren inderdaad anjers uitgedeeld ivm Veteranen dag. Ook ik kreeg op het station in Den Haag er 1

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 28 jun 2018 - 19:25

Er werden vandaag anjers uitgedeeld ivm veteranen dag. Dus zou zo maar kunnen dat de heren een anjer dragen.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 29 jun 2018 - 06:04

Oh, dus toch een anjer.

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 29 jun 2018 - 09:35

Klopt dus; dacht ik al te zien.

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 28 jun 2018 - 16:20

Wat een mooie outfit, een echte koninginnejurk. Zij kan zoiets dragen, ik zou er niet mee op mijn werken durven komen, met die dubbele rok zo. Ook de geplisseerde top, mooi hoor. Mooie hoed, ook heel praktisch bij de felle zon ( en de boottocht) vandaag. De lichte kleur van de outfit past bij deze mooie dag en staat goed bij haar gebruinde huid. Deze schoenen worden momenteel vaker door haar gedragen en ik houd ervan. Ook mooie oorbellen. Het plaatje is helemaal áf. Leuk hoe haar man haar onderweg een arm biedt.

afbeelding van Claire

Claire

donderdag 28 jun 2018 - 16:09

Heel leuk om te zien hoe liefdevol hij voor haar is! Dat mag vaker! De outfit is niet mijn smaak maar dat hoeft ook niet.

afbeelding van Meike

Meike

donderdag 28 jun 2018 - 15:58

Ge-wel-dig! Zo ben je koningin!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 28 jun 2018 - 23:00

Ik vind de transparante rok niet mooi. Het maakt breed en het lijkt net of het niet bij de rest hoort.Verder vind ik de kleur mooi en Maxima staat het die kleur goed. En combi van kleding met schoenen en hoed en tas en handschoenen is prachtig. Maar zou als zo vaak bij Natan is de afwerking niet mooi.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 28 jun 2018 - 15:34

Ik weet niet wat ik er van moet vinden. Ze heeft moeite gedaan om er koninginnerig uit te zien en dan gaat het eigenlijk wel ergens "mis". Het model van de jurk vind ik wel wat hebben, het staat haar ook. Alleen de kleur is wat saai en de hoed te groot. Ze oogt nu inderdaad gekleed voor een sjieke cocktailparty. Een dergelijke jurk in rood of cyclaam en een luchtige haarversiering zou ik beter gevonden hebben, zeker voor een streekbezoek waar ze mag knallen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 28 jun 2018 - 15:23

Hele mooie zomerse look, een 10 majesteit!!!

afbeelding van Cathelijne-Victoria

Cathelijne-Victoria

donderdag 28 jun 2018 - 15:16

Prachtige foto's bij RbR. Ik geniet ervan hoe Maxima, samen met haar man, vandaag kan stralen.
Het hoofddeksel vind ik minder, wel ben ik gecharmeerd van de jurk. Het staat haar goed en heerlijk zomers. Ik zal nog eens goed kijken welke oorbellen ze in heeft vandaag, heb ik nog niet echt naar gekeken. En dat terwijl ik een onwijze oorbellen-ekster ben.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 28 jun 2018 - 14:44

Nou mensen ik ben hartstikke enthousiast!! De keuze vind ik veel beter dan gisteren icm dit heerlijke weer!! Zwart is dan zo somber.
Ik vind dit een mooie jonge, koninklijke gekleede outfit ondanks dat het mouwloos is. Rokgedeelte weer eens wat anders en ik ben blij de hoed weer te zien. En geen relevé.
En het belangrijkste is: Maxima straalt weer!! Kan me eigenlijk niet zoveel schelen wat ze aan heeft. Daarom vind ik foto 2 ook zo mooi bij RbR. Je ziet dat het W-A ook goed doet, hoe Maxima geniet van deze dag!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 28 jun 2018 - 14:37

Ik vond maxima er vandaag zooo leuk uitzien!
Lekker zomers. Ook de grote hoed vind ik geweldig! Schoentjes ook helemaal leuk!
Van mij krijgt ze een dikke 10 vandaag!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 28 jun 2018 - 14:24

Wow, die hoed! Echt schitterend! Combinatie met de jurk vind ik ook geweldig.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 28 jun 2018 - 15:25

Zeker weten!!!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?