Of hij nou in de Ridderzaal een troonrede voorleest of in zijn zwembroek op een Grieks strand ligt: zijn job als koning kan Willem-Alexander geen minuut negeren. Dat bleek ook wel dit weekend, toen er een opvallende vakantiefoto uitlekte. 

Slechts drie uur na de zomerfotosessie vertrok het regeringsvliegtuig vanaf Schiphol naar Griekenland. Aan boord het koninklijk gezin, met koffers vol bikini's, zwembroeken en heerlijke zomerjurken. Een paar weken rust stond ze te wachten, maar ik vraag me nu wel af of de koning gisteren echt heeft kunnen genieten van zijn vrije dag. Op sociale media werd namelijk een recente foto van het koningspaar gedeeld, en daarop was duidelijk te zien dat zij geen afstand hielden van de restauranteigenaar. 

Inmiddels heeft het koningspaar gereageerd via sociale media: 

‘In media verscheen een foto waarop we te weinig afstand houden. In de spontaniteit van het moment hebben we daar niet goed op gelet. Dat hadden we natuurlijk wel moeten doen. Want ook op vakantie is naleven van coronaregels essentieel om het virus eronder te krijgen’-WA & Máxima

Ik hoop dat de kous daarmee af is en dat de koning en koningin in alle rust kunnen genieten van het staartje van hun vakantie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze week mijn schoonzus ook spontaan knuffelde en erna uitriep: o ja, anderhalve meter. Van deze kant dus herkenbaarheid, en ik denk dat ik vast geen uitzondering ben. Laten we daarom maar afsluiten met wat modenieuws. De té toffe jurk van onze koningin (zonder make-up) komt van Ulla Johnson. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

woensdag 26 aug 2020 - 23:17

Geweldige jurk! En tsja het zijn ook maar mensen hè...

afbeelding van Maria48

Maria48

dinsdag 25 aug 2020 - 09:15

Een heerlijke vakantiejurk.......... en over dat afstand houden , ik kan mij niet voorstellen dat ze deze pose min lang hebben volgehouden........ het is maar een momentopname. Spijkers zoeken op laagwater. Oké, afstand houden is de norm geworden, maar wie overkomt dat niet per ongeluk? Bij het koningspaar moet dat uitgebreid in het nieuws komen. Een beetje flauw !

afbeelding van Ster

Ster

woensdag 26 aug 2020 - 21:19

Spijkers zoeken op laag water? Een horeca-ondernemer in Nederland krijgt een boete van 4000 euro als zijn gasten op deze manier bij elkaar staan.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 26 aug 2020 - 10:16

Wel grappig dat iedereen er redelijk laconiek over is omdat het iedereen kan gebeuren en dus ook de koning. Ik herinner me nog de niet handen schudden maatregel en nog geen seconde later Rutte en RIVM baas die het zelf doen... Natuurlijk moeten we opletten en nadenken, maar iedereen is mens..

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 25 aug 2020 - 16:51

Tuurlijk komt het uitgebreid in het nieuws! Het is het koningspaar die een voorbeeld functie hebben, dus....
En uiteraard wordt het bij hen 1000 x uitvergroot, hoe of ik dat zie... part off the job.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 25 aug 2020 - 11:59

Misschien flauw, maar ik vind het vooral een "beetje dom". Juist in een tijd waarin Rutte preekt en foetert over ons gedrag, maatregelen genomen worden die indruisen tegen ons gevoel en onze vrijheden beperken, moet een staatshoofd het goede voobeeld geven, ook privé. Ze staan gewoon schouder aan schouder met de beste man en dat mag niet in deze tijden. Ik vind dit gewoon echt dom.

De RVD komt eerst met ontkenningen, privé etc..Met al die sociale media is het een kwestie van tijd voor zo'n foto een eigen leven gaat leiden. Juist die krampachtige houding maakt het nieuws. Het past niet meer bij de snelheid van (Social) media en dan komt het uiteindelijke excuus van de koning een beetje over als Oeps, foutje bedankt. Kom gelijk met excuses ipv een halve dag later en een hoop gedoe verder.

afbeelding van Ster

Ster

woensdag 26 aug 2020 - 21:25

Precies. Ik ben een horeca-ondernemer en zie veel collega's failliet gaan omdat zij zich aan de regels houden. Het geeft een verkeerd beeld als onze koning zich daar niet aan houdt. Het verbaast mij, dat veel mensen lijken te vinden dat zij zich er ook niet aan zouden hoeven te houden.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 25 aug 2020 - 00:09

Ik vind t echt een jurk waar ze van houdt. Haar eigen smaak.
Ik ken t merk niet. Nu de site doorgelopen, mooie blouses in najaarscollectie waar ik ze graag mee zie na haar vakantie.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

maandag 24 aug 2020 - 22:26

Wat een leuke jurk, staat Maxima heel erg goed. Ik vind de kleuren erg mooi.

afbeelding van zita

zita

maandag 24 aug 2020 - 22:08

Leuke jurk! Ik denk dat Máxima's privé-smaak best wel bohemien is.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 24 aug 2020 - 18:44

Super leuke jurk! Deze jurk mag ze van mij nog heel vaak dragen en zou ik zelf ook graag willen hebben. En wat een beauty is het toch, ook zonder make up.

Ook hen kan het gebeuren dat je een Corona regel even vergeet op een spontaan moment. Wel fijn dat we daardoor toch deze leuke foto op dit blog kunnen zien. Iets met ieder nadeel, heeft z’n voordeel. En ik hoop dat ze verder nog even heerlijk van hun vakantie genieten.

afbeelding van Celeste

Celeste

maandag 24 aug 2020 - 18:31

Leuke jurk. Met andere mouwen, zou hij haar mooier staan.
Begrijp dat de foto op een verkeerd moment genomen is. De Koning staat hier niet op zijn best op.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

maandag 24 aug 2020 - 17:58

Manoman, en dan de nieuwswaarde die bijv de NOS ervan maakt....vergissing, overkomt mij ook geregeld, geen halszaak/overtreding of zo. Wat een gave jurk en een mooi gezicht heeft ze!

afbeelding van Ster

Ster

woensdag 26 aug 2020 - 21:21

Geen overtreding? Een eigenaar van een horeca-gelegenheid in Nederland krijgt hier 4000 euro boete voor.

afbeelding van Marie...

Marie...

maandag 24 aug 2020 - 16:03

Inderdaad, heerlijke jurk. En ze ziet ook fijn uit zonder make-up. En wat betreft die 1,5 meter afstand: 'Wie zonder zonde is....' zullen we maar zeggen. Jammer dat het zo opgeblazen wordt. Net zoals de bikini-foto's. Ook niks mis mee. En nu weer over tot de orde van de dag.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 24 aug 2020 - 14:16

Nog iets waar de kous mee af moet zijn:
Er wordt best geregeld geschreven dat Máxima misschien niet zo met mode bezig is, het allemaal
wat minder belangrijk vindt etc
Met deze fabeltjes kunnen we afrekenen nu we Máxima in deze jurk zien! Top! En niet zomaar een lekkere losse dunne zomerjurk. Iedereen wie dit soort jurken en hoge hakken draagt in een snoeiheet land houdt meer van mode dan van comfort! Bravo!!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 24 aug 2020 - 21:28

Waar heb jij haar schoenen gezien?

afbeelding van Doro

Doro

maandag 24 aug 2020 - 23:00

Ik heb de foto gezien van het paar toen ze weggingen uit t restaurant. En daarnaast is aan de houding heel duidelijk te zien dat ze geen platte gympen draagt

afbeelding van Tony

Tony

maandag 24 aug 2020 - 13:51

Och, het zijn ook maar mensen hoor!!! Jurk is top voor een zonvakantie en wat ziet ze er goed uit ook zonder make-up!!!!!

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

maandag 24 aug 2020 - 13:30

Inderdaad, wat een gezeur! Leuke jurk.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 27 aug 2020 - 07:21

Ik sta echt perplex, hoe kunnen jullie dit nou afdoen als gezeur en spijkers op laag water? Vergissen ja dat kan maar dat maakt niet dat het gelijk zeuren of overdreven ja als er een opmerking over gemaakt wordt. Het virus is er nog

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 27 aug 2020 - 09:02

Ik vind het niet meer dan logisch dat er over geschreven wordt, want de koning heeft ook hoog van de toren geroepen dat we de regels moeten volgen. Alleen begrijp ik het wel volkomen dat het mis kan gaan uit spontaniteit.

afbeelding van Ster

Ster

woensdag 26 aug 2020 - 21:22

Ja wat een gezeur. We gaan wel zingen voor de zorg maar het is gezeur als de regels gevolgd moeten worden.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 24 aug 2020 - 13:26

wat een snoepje, die jurk.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 24 aug 2020 - 12:51

Ik vind het een hele leuke, kleurrijke, vrolijke zomerjurk. Staat haar heel goed.
Geen afstand houden was een "beetje dom" ;).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?