In het verleden heb ik meermaals geschreven over Máxima's tassen van Leslie Haasewinkel. Leslie had tot voor kort een winkeltje bij de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Al jarenlang verft en bekleedt zij schoenen en tassen, en ook Máxima heeft Leslie weten te vinden. In dit filmpje van Tassenmuseum Hendrikje zie je iets van het verfproces. Interessant? Bezoek dan ook eens de nieuwe tentoonstelling over Royal Bags in het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam. Máxima heeft voor de expositie meerdere tassen van Juliana uitgezocht, maar er is nog veel meer moois te zien. De bekende handtassen van prinses Grace bijvoorbeeld, en een bijzondere handtas van koningin Margrethe. 

Máxima tijdens de Koningsvaart met een tas van Elsa Coloured Shoes:


 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

dinsdag 25 okt 2016 - 13:27

Clutch en schoenen hetzelfde kan nooit fout gaan, maar is niet echt meer van deze tijd. Bij zo'n avondjurk dan misschien weer wel, dat wordt het niet zo druk allemaal.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 25 okt 2016 - 13:20

Ik ben zelf ook heel erg van het afstemmen qua kleur van mijn accessoires bij een outfit, ik vind het prachtig dat alles bijpassend is qua kleur. Het geheel in kleur op bovenstaande foto van de Koningstocht per boot is toch schitterend.
Het Tassenmuseum is zo ontzettend leuk. Een bezoekje waard.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 24 okt 2016 - 20:08

Knap om de kleur precies te treffen, maar wat is dit mega tuttig matchy matchy... sorry, niet aan mij besteed.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 23 okt 2016 - 21:43

Koninklijk mooi als je schoenen en clutch mat hen met je jurk wn nog mooier als ze van dezelfde stof gemaakt zijn. Leuk blog!

afbeelding van Sanne

Sanne

zondag 23 okt 2016 - 18:10

Wat leuk om te zien hoe ze dat doen! De kleur van de clutch tijdens de Koningsvaart vind ik echt héél erg mooi! :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?