Toen Koningin Mathilde tijdens het kennismakingsbezoek aan Frankrijk in februari dit jaar verscheen in een creatie van Christian Dior was iedereen lovend over haar poederroze outfit, die niet alleen prachtig was, ook de keuze van ontwerper werd door iedereen aangemoedigd, aangezien Dior een Belg als hoofdontwerper heeft. Tot enkele uren geleden dacht iedereen (inclusief mezelf) dat dit de eerste keer was dat Mathilde een outfit droeg van Dior. Ik ben er echter vandaag achtergekomen, dat één van de grijze jurkjes die ze voor het eerst aanhad in 2013 ook een jurk van Dior is:

De jurk van Dior:

Koningin Mathilde droeg deze jurk op 4 februari 2013 en op 1 mei 2013 (bij de brunch in Amsterdam na de inhuldiging) en mag deze wat mij betreft in de winter nog wel eens aantrekken!

Wat vinden jullie van deze jurk?

Foto's met dank aan Monarchy Press Europe en Dior

Zodadelijk op de blog: Mathilde bij de herdenking van WOI

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 12 aug 2014 - 13:57

Mwah, gaat wel wat mij betreft. Niet verkeerd, wel beetje saai. Maar niet iedereen was overigens enthousiast over de mierzoete poederrose outfit, hoor! Ik vond zelf dat ze er uit zag als een barbiepop! Absoluut geen topper.

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 05 aug 2014 - 20:27

Aardige jurk, nogal saai gecombineerd. Op zichzelf kan grijs met grijs chic zijn, maar dan moeten de accessoires zorgvuldig gekozen zijn. Nu is het een beetje een rommeltje met lichtgrijze pumps, gouden sieraden, pareloorbellen, anthraciet(?) omslagdoek en zwarte(?) clutch.
Wel een mooie kleurencombinatie met haar echtgenoot. Valt me niet voor het eerst op dat Filip er goed gekleed uitziet, ga ik eens beter op letten :-)

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 05 aug 2014 - 18:43

Leuke jurk is dit! Ik vind het wel meer een jurkje voor het najaar of de winter, maar ze mag hem van mij best nog eens aantrekken!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 05 aug 2014 - 11:41

Het model vind ik leuk maar de kleur doet niets voor haar. Liever had ik gezien dat ze deze jurk droeg met een felgekleurd riempje en schoenen. Zou gelijk veel pittiger staan.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 05 aug 2014 - 18:59

Ja, helemaal mee eens Marianne! Ik vind haar brede gouden armband trouwens wel weer heel 'avant-garde'...

afbeelding van marie28

marie28

maandag 04 aug 2014 - 22:02

Wat een prachtigs jurk alsook hoed droeg de koningin vandaag in Luik ! Waarschijnlijk ook van Dior ! Zo elegant en stijlvol !

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 04 aug 2014 - 21:59

Wat een lelijk model, strook onderaan kinderachtig, halslijn en mouwtje staan haar goed, maar de kleur doet ook helemaal niet voor haar, riempje vind ik ook wat stijfjes staan.!1
Ik heb Mathilde wel in leukere jurkjes gezien

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 04 aug 2014 - 21:38

Wat een leuk jurkje!
Simpel en mooi! En wat zit haar haar leuk op de foto, niet zo stijf als anders. Maakt haar een stuk jeugdiger. Ik zie deze outfit graag nog eens terug!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?