Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 31 okt 16 reacties

Máxima draagt nieuw collier in Griekenland

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn gisteren alvast gearriveerd in Athene, Griekenland. Over een paar uur gaat het staatsbezoek van start. Hebben we mooi nog even de tijd om Máxima’s nieuwe collier te bekijken.

Foto: Brunopress

Het gaat om een 18K gouden collier in de vorm van een hart. In de kern staat -heel Máxima- haar initiaal in diamant.

Het gaat om een ontwerp van Foundrae à 9000 dollar. Aangezien Mette-Marit bekend staat om haar collier van het merk, zou het me niet verbazen als Máxima het sieraad cadeau heeft gekregen tijdens het Noorse staatsbezoek. Eerder kreeg ze van de Noorse kroonprinses immers ook al een collier met daarop ‘Love Mette’.

(Informatie met dank aan Heaven)

Kleding
Nog even over de kleding: de koningin draagt een bekend deux-pieces met daaroverheen een bekende blazer van Natan. Alleen de combinatie is dus nieuw, de kledingstukken an sich kennen we al.

Foto: Brunopress/BSR

Kijk, om deze outfit gaat het:

De blazer:

Qua oorbellen koos de koningin gisteravond voor hangers van Buccellati, haar clutch is een ontwerp van Sophie Habsburg.

En dan nu op naar het staatsbezoek! Natuurlijk heb ik weer heel veel outfits op mijn verlanglijstje staan, maar het meest hoop ik op deze strikjurk van Jan Taminiau in combinatie met haar grote, donkerblauwe capeline. Slechts één keer gedragen in negen jaar tijd, dus ik ben er helemaal klaar voor!

Foto’s: PPE
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
16 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie blazer. Broek en top zullen wel comfortabel zijn als reisoutfit, maar is niet mijn smaak.
Ketting vind ik leuk, maar dan zonder de letter M ; de oorbellen zijn ook wel aardig, maar naar mijn idee matchen deze beide sieraden qua materiaal en kleur niet met elkaar.
Met het haar in een staart zou de halslijn van de kleding beter tot zijn recht komen denk ik.

Prima reisoutfit, de top zit inderdaad raar, gedraaid, te strak. Mooie oorbellen. Als je zo’n kostbare ketting cadeau krijgt, dan heb je rijke vrienden. Ik vind hem wel mooi eigenlijk. Ik vind die blauwe jurk met strik met dat dophoedje erbij geweldig.

Zo’n ketting zou ik best willen krijgen van een vriendin. Prima outfit, echt Máxima.

Dit ziet er prima uit voor een reisoutfit!

Het pak is mooi, maar de rommelige top (die te strak zit) eronder is jammer. Een gladde dunnere top kleedt beter af en dan kan het jasje gewoon aan…. De oorhangers zijn heel mooi. De ketting ook, maar dan op een simpel colletje…. Sorry hoor, maar dat “waai haar” hoeft toch ook niet, even opdraaien en het staat heel anders.

Ik vind een collier met je letter beetje kinderachtig staan op deze leeftijd.
Maar ieder zijn smaak hoor.

Dat dacht ik nou ook. En dan blijkt het ook nog zo kostbaar te zijn. Voor een volwassen sieraad prima, maar hier heb ik echt niks mee.

De lengte van t collier vind ik mooi, zoiets wil ik ook wel.
Niet zo passend bij een zo n top, haar oorbellen waren met deze outfit voldoende geweest.

Ketting zelf: t hart alleen was al goed zonder die letter in diamantjes.

Mee eens Siobhan .

Ik d

De koningin ziet er netjes uit. De top vind ik niet mooi zitten, al die plooien zijn overdadig en hij trekt nogal bij het middel. Maar dat is oud nieuws.
De oorbellen vind ik fantastisch, de ketting maakt op mij een kinderlijke indruk.

Prachtig pak en geweldige oorbellen. De ketting vind ik niet heel bijzonder, maar als het voor Máxima waardevol is, dan is het toch helemaal goed.

Mooie aankomst-combinatie. Verzorgd. Ze zullen al wel in Griekenland geweest zijn. Ben persoonlijk niet gek op weer een juweel met initialen.

Kalos irthes stin Ellada! Mooi verzorgd plaatje van ons koningspaar. Deze combi staat Maxima goed. Afgestyled met bijpassende accessoires. Persoonlijk geen fan van deze top met plooien. Op naar vandaag.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Op een Griekse site heb ik het programma gevonden, dit gaan ze vandaag doen(lokale tijd):
Kranslegging bij monument onbekende soldaat
9.35 Officiele ontvangst door President Katerina Sakellaropoulou met medailleceremonie
9.45 Besloten ontmoeting Koningspaar en Presidente
10.30 Ontmoeting met de Nederlandse en Griekse Ombudsman in het Nederlandse instituut in Athene
13.30 Bezoek Archeologische vindplaats op de Akropolis
15.00 Ontmoeting met Burgemeester Kostas Bakoyannis van Athene in Technopolis gevolgd door ontvangst
Nederlandse gemeenschap in Griekenland
20.00 Staatsbanket