Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 27 nov 0 reacties

Koningin Máxima in China – dag 3 middagprogramma

Gisteren schreef Josine over Koningin Máxima tijdens de derde dag van haar bezoek voor de VN aan China. Er zijn echter ook nog beelden verschenen van het middagprogramma. Tijdens het middagprogramma zag de Koningin er wat minder zakelijk uit.

Koningin Máxima bezocht gistermiddag verschillende bedrijfjes die tot stand zijn gekomen met behulp van mikro-krediet. De beelden zijn van een bezoek aan een noodlebedrijfje. 

De Koningin droeg paarse kleding met daarover een zwarte parka en een fleurige sjaal (die ze overigens bij het bezoek aan het noodle-bedrijfje niet meer droeg. De Koningin is gekleed in een paarse blouse van COS, die we eerder gezien hebben. Er onder draagt een paarse broek, ook van het merk COS. 

De Koningin draagt een zwarte parka van het Nederlandse merk Moscow. Grappig detail: het hoofdkantoor van Moscow is gevestigd in Wassenaar!

De sjaal droeg (destijds) Prinses Maxima in Middelburg in 2009, tijdens de afsluiting van het Pooljaar. Met dank aan een tip van MirjamV!

Verder nog even een aanvulling wat betreft de jurk van de Koningin tijdens de finale van het Frans Liszt Concours! De Koningin droeg daar een zwarte guipure kanten jurk. Eergisteren heb ik het merk gevonden! Ben je benieuwd? Klik dan hier!

Foto met dank aan Allard Willemse

Beelden: screenshots video ©RTL, ©COS, screenshots video ©PZC TV

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments