Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 03 jul 0 reacties

Koningin Letizia, week 26 2017

De agenda van koningin Letizia was afgelopen week goed gevuld, waardoor we 5 heel verschillende looks te zien kregen. Hoera voor Letizia! 

Look 1
Op maandag 26 juni mocht koningin Letizia enkele prijzen uitreiken. Dat deed zij in een gestreepte blouse en rode pantalon van Hugo Boss. 

Look 2
Op dinsdag 27 juni ontving het Spaanse koningspaar de president van Slovenie. Tijdens de ontmoeting droeg de koningin een bekende witte top van Hugo Boss en een zwarte pantalon. 

Look 3
Op woensdag 28 juni zagen we weer een compleet andere look bij Letizia. Voor het veertigjarig jubileum van de democratische verkiezingen kocht Letizia een rode japon met kant bij Carolina Herrera. De tweede nieuwe outfit van de week. 

Look 4
De vierde look van week 26 zagen we op donderdag 29 juni. Tijdens een bijeenkomst van de 'Princess of Girona Awards' droeg Letizia een gebloemde rok  (ontwerper onbekend) en een witte blouse van Hugo Boss

Look 5
Later op de dag was de Spaanse koningin vervolgens aanwezig bij een prijsuitreiking van de stichting. De Spaanse koningin droeg tijdens deze feestelijke bijeenkomst een jumpsuit Massimo Dutti: een Spaans confectieketen, waar ook Máxima wel eens shopt. 

Foto's: Casareal 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments