Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 29 mei 0 reacties

Koningin Letizia, week 21 2017

Vanaf morgen is Máxima in Vietnam in beeld voor een zakelijke reis, dus waarschijnlijk gaan we haar vandaag niet zien. Maar gelukkig hebben we Letizia nog! In de afgelopen week schotelde de Spaanse koningin ons weer een prachtig portie mode voor. 

Look 1: Voor het jubileum van de Koningin Sofia Alzheimer Stichting koos Letizia een een rood leren jasje met peplum uit. Het ontwerp van Carolina Herrera werd door de koningin gecombineerd met een witte kokerrok van Hugo Boss. 
Look 2: Voor een bijeenkomst met studenten droeg Letizia een dag later, 23 mei, opnieuw rode kleding. Ditmaal een nauwsluitende japon van Hugo Boss. 
Look 3: Een heel andere look zagen we 24 mei. Tijdens een bijeenkomst over technologie en wetenschap droeg Letizia een lang gilet van het Spaanse confectiemerk Massimo Dutti. 

Look 4: Na drie drukke dagen was Letizia op 25 mei weer aan het werk. Op het paleis ontving ze samen met de koning prinses Muna Al-Hussein van Jordanie. Tijdens de ontvangst zagen we de koningin in een bekende rok en een nieuwe top van Hugo Boss. 
Look 5: Op 26 mei was de koningin vervolgens aanwezig bij een boekenmarkt. Passend bij de informele gelegenheid droeg de koningin een zomerse broek en top. 
Look 6: En het spreekwoord 'last but not least' gaat deze week ook weer op. Op zaterdag 27 mei droeg de koningin een zwart/witte japon, zomerse sandalen en een prachtig opgestoken kapsel. Wat mij betreft de winnende look van deze week! 

Meer lezen over de stijl van Letizia? Bezoek dan de website Queen Letizia's Style. 

Foto's: Casareal.es 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments