Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 01 mei 0 reacties

Koningin Letizia, week 17 2017

Afgelopen week was koningin Letizia maar weinig thuis. Samen met koning Felipe bracht ze een tweedaags bezoek aan de Canarische Eilanden en ook voor de verjaardag van onze koning stapte ze in het vliegtuig. 

Look 1: Het bezoek aan de Canarische Eilanden begon met een bekende japon van Carolina Herrera (rechts). 

Van links naar rechts: Letizia in New York, 2016. Prijsuitreiking, oktober 2016. Letizia in Portugal, maart 2017. Letizia op de Canarische Eilanden, april 2017. 

Look 2: De eerste dag van het bezoek aan de Canarische Eilanden werd stijlvol afgesloten door Letizia. De gebloemde japon van Carolina Herrera moest plaats maken voor een zachtroze blouse en een witte pantalon van Hugo Boss. Letizia droeg deze outfit volgens de website Queen Letizia's Style voor het eerst in april 2015. 
Look 3: Op de tweede dag van het bezoek droeg koningin Letizia vervolgens een witte deux-pièces van Felipe Varela. Let ook op het ingevlochten kapsel van de koningin. Letizia weet als geen ander te experimenteren met kapsels. 
Look 4: Het prachtige kapsel werd enkele uren later alweer onder handen genomen, want in de namiddag zagen we Letizia weer met stijl haar. Ook qua kleding koos de koningin voor een nieuwe look. De witte blouse komt van de Spaanse ontwerper Adolfo Dominguez en de leren rok van Hugo Boss. 

Advertentie- 

– Einde advertentie-

Look 5: Terwijl wij in Nederland Koningsdag vierden, woonde Letizia in eigen land een congres bij over zeldzame ziektes. Blijkbaar was het koud in Spanje, want de koningin droeg een wollen complet van Carolina Herrera. We zagen het eerder in november 2016 tijdens het staatsbezoek van Portugal. 

Look 6: Het verjaardagsfeest van koning Willem-Alexander was besloten, maar het Spaanse koningspaar had een kamer geboekt in een hotel. Bij het vertrek uit het hotel werden Felipe en Letizia gefotografeerd. Qua look lijkt Letizia wel een beetje op Máxima. Beiden droegen een asymmetrische rode japon met een cape. 

Foto's: 
www.monarchypress.com
Casa Real 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments