In week 15 bleef koningin Letizia buiten beeld, maar afgelopen week was haar agenda weer goed gevuld. 

Look 1: Tijdens de paasmis droeg koningin Letizia een leren broek met een nieuwe mantel van het Spaanse merk Massimo Dutti. De kledingkeuze verbaast mij wel een beetje, omdat Letizia ook heel regelmatig een mantelpakje draagt. Persoonlijk vind ik dat een betere keuze voor een kerkdienst, maar misschien zijn de gebruiken in Spanje wel heel anders. Misschien iemand die hier iets over weet te vertellen? 
Look 2: In week 15 reikte koningin Letizia ook een literatuurprijs uit voor jeugdige schrijvers. De koningin droeg tijdens het feestelijke evenement een off-shoulder stretchblouse van Hugo Boss en een zwarte pantalon van het Spaanse merk Uterque. 
Look 3: Op 19 april was het Spaanse koningspaar aanwezig bij een lunch die in het teken stond van de literatuurprijs die op 20 april werd uitgereikt. De koningin droeg tijdens de maaltijd een bekende japon met verschillende kleurvakken van Felipe Varela. 
Look 4: Tijdens de uitreiking op 20 april verscheen Letizia opnieuw in een bekende outfit van Felipe Varela op de rode loper. We zagen het ensemble eerder tijdens de Nationale Dag in 2016. 

Meer zien van en lezen over de stijl van Letizia? Bezoek dan de website Queen Letizia's Style. 

Lees hier meer over de kleding van:
Week 14 
Week 13 
Week 12 
Week 11 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 24 apr 2017 - 22:08

Wow, wat een mooie outfits!
Ik ben juist blij dat ze haar haar weer op deze lengte draagt, vooral met zo'n losse slag er in vind ik haar goed staan.

afbeelding van zara

zara

maandag 24 apr 2017 - 22:00

Indertijd was ik 'in shock' toen Letizia haar haar had afgeknipt. Maar nu vind ik het bijna jammer dat Letizia het haar steeds langer draagt. Het kortere kapsel gaf naar mijn mening toch net weer even wat meer pit aan haar outfits (die overigens weer perfect en smaakvol zijn).

afbeelding van Suus

Suus

maandag 24 apr 2017 - 21:17

Ik vind geen van de outfits er echt uitspringen. De eerste look staat haar wel heel goed, alleen voor deze speciale kerkdienst misschien wat casual.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 24 apr 2017 - 18:12

Wat ziet ze er weer top uit!! Tijdens de Franco periode kon je als vrouw opgepakt worden als je niet keurig gekleed, opgemaakt en gekapt op straat liep. Een jurk of rok bij een kerkbezoek hoorde daar zeker bij. Inmiddels is het allemaal wat losser en doet Spanje alle moeite om dit strenge beleid achter zich te laten. Een broek kan nu dus prima bij een bezoek naar de kerk. Ik vind het niet haar mooiste outfit van de week. De zwart witte jurkjes vind ik veel stijlvoller. De off shouldet bloes met broek is echt mijn favoriet deze week!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

maandag 24 apr 2017 - 12:34

Volgens mij heeft Letizia wel vaker een broek gedragen naar de paasmis. Dus zal het wel in orde zijn. En daarnaast is het in meerdere kerken geen probleem als de vrouwen een broek dragen!!!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 24 apr 2017 - 12:00

Een hele chique week is dit geweest ! Look 4 is bijzonder verfijnd, look 1 is op zich ook heel mooi (in Spanje minder geschikt voor een kerkdienst ? - dat weet ik niet).

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

maandag 24 apr 2017 - 11:20

Heel mooi, vooral de beide japonnen. Prima roklengte ook.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?