Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 24 mei 0 reacties

Het merk achter Alexia's zwarte enkellaarsjes

Op Koningsdag zagen we dat Amalia letterlijk in haar moeders voetsporen treedt door te kiezen voor dezelfde merken: een jurk van Natan en hooggehakte schoenen van Gianvitto Rossi. Wel gaf ze haar eigen touch aan haar look door te kiezen voor een hippe blokhak. Maxima kiest juist vaak voor naaldhakken.

Prinses Alexia ging die dag voor een andere look. Alexia droeg op Koningsdag een jurkje van het merk Sandro en inmiddels zijn haar schoenen ook getraceerd. De suède enkellaarsjes die ze die dag aanhad, komen namelijk uit de collectie van het relatief jonge schoenenmerk Evaluna.


Foto: PPE/Nieboer

Het Italiaanse merk werd opgericht in 1996 en heeft ambachtelijke technieken hoog in het vaandel staan. Dit resulteert in kwalitatieve schoenen met leuke details. De slogan van het merk luidt: never settle for less. Een slogan die wel past bij een prinses! In Nederland wordt Evaluna niet veel verkocht. Wel zijn ze verkrijgbaar bij schoenwinkel Shuz by Theil in Wassenaar. Of de jonge prinses ze daar gekocht heeft, is echter niet bekend. Het kan ook zijn dat ze zich zoals veel tieners heeft laten inspireren door Ariana Grande, die ook gesignaleerd is met schoenen van dit merk en ze ergens anders heeft gekocht.

De laarsjes van Alexia onderscheiden zich door het splitje aan de achterzijde van de schacht en de metalen details waarmee het leer is afgewerkt. Dit geeft de laarsjes een leuke twist en maakte de outfit van de prinses helemaal af!

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments