Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 26 apr 10 reacties

Dit droeg Laurentien op Koningsdag 2014 – 2022

Ieder jaar weer een dag om naar uit te kijken: Koningsdag! Op deze website kijken we natuurlijk vooral naar Máxima en haar drie dochters, maar Laurentien wordt zeker niet vergeten! Daarom hier alvast een terugblik op de Koningsdagmode van onze meest kleurrijke prinses.

2014

Op koningsdag 2014 draagt prinses Laurentien een jurkje van Talbot Runhof, met bijpassend vestje. In haar kapsel draagt ze een beige haarband met blauwe bloem. Laurentien kocht deze outfit bij Hardies in Den Haag, waar ze meestal haar kleding voor Koningsdag en Prinsjesdag koopt.

Foto ©PPE/Nieboer

2015

Laurentien gaat in 2015 gekleed in een mouwloze jurk en sjaal van Missoni, gecombineerd met een rood vest van Modehuis Natan. Alle items zijn gekocht bij Hardies.

Foto ©PPE/v.d. Werf

2016

Een zwart/witte mantel van Missoni, gedragen op Koningsdag 2016. Ook de Deense kroonprinses Mary heeft deze mantel in haar bezit.

Foto ©PPE/vd Werf

2017

Op Koningsdag 2017 draagt prinses Laurentien een fleurige gestreepte jurk van Missoni, met daarop een donkerblauw leren jack van Michael Kors.

Foto ©PPE/Nieboer

2018

Even een heel andere look op Koningsdag 2018. Prinses Laurentien gaat gekleed in een donkerblauwe kanten jurk met lichte voering en geel/gouden accenten, een ontwerp van Talbot Runhof. Het korte gele leren jasje komt van Hardies Couture.

Foto ©PPE/pool

2019

Lichtblauw is ook een mooie kleur voor prinses Laurentien. In 2019 droeg ze een lichtblauwe top en pantalon met daarbij een bijpassend vest. Alle drie de items komen van Missoni (via Hardies).

Foto ©PPE/Nieboer

2022

Koningsdag 2020 en 2021 gingen niet door, qua normaal programma. Maar in 2022 was de koninklijke familie weer present. Prinses Laurentien zagen we in een fleurige outfit van Etro.

Foto ©PPE/Nieboer

Wat vinden jullie er van, dit jaar weer Missoni? Of nu liever een keer iets anders?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
10 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

dezelfde schoenen in 15 en 17

Persoonlijk houd ik wel van Missoni en past ook bij Laurentien. Ik ben benieuwd naar haar outfit. Nog even geduld.

De looks van 2017 en 2018 vind ik het mooist. De mantel van 2016 vind ik ook mooi, maar wat somberder voor Koningsdag. Van Laurentien zijn we iets aparts en kleurrijks gewend, ik ben benieuwd waar ze ons vandaag mee gaat verrassen! En de andere prinsessen en de koningin ook natuurlijk. Een fijne dag allemaal! 👑🇳🇱

Last edited 1 jaar geleden by Oranjefan

In 2018 zat haar haar ook leuk 😃

Ze weet ons vast wel weer te verrassen. Haar kleding is meestal niet mijn smaak, maar ik waardeer het wel dat het nooit saai is.

Heel leuk om dit overzicht te zien van haar outfits.
Altijd verrassend. 2018 met dat kekke gele jasje was heel gaaf….en heeft ze daar platte schoenen aan?
Hoop dat ze een bijzondere jas morgen heeft, want de ochtend start koud in Rotterdam. Ik duim voor een zonnetje!

Van mij mag ze nog een keer Missoni aan!