Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overig 15 apr 22 reacties

Dit droeg Brigitte Macron tijdens het staatsbezoek aan Nederland

Máxima zag er prachtig uit tijdens het staatsbezoek van Frankrijk, maar wat droeg Brigitte Macron eigenlijk? In deze blog komen haar outfits uitgebreid aan bod.

Het staatsbezoek begon met een welkomstceremonie in de buitenlucht. De presidentsvrouw besloot het gebeuren te omlijsten met een complet (mantel met bijpassende jurk) van Louis Vuitton, een Frans modehuis waar ze een groot deel van haar kleding koopt. Mooi detail: de decoratieve naden en stoere ritsen.

(c) PPE/Nieboer

Voor het staatsbezoek ruilde Brigitte Macron haar complet om voor een donkerblauwe avondjurk met zilverkleurige pailletten. Gezien de pasvorm zal dit ongetwijfeld couture zijn. Label: onbekend.

(c) PPE

De tweede dag bezocht de première dame een project van Mind Us en het Anne Frank Huis. Het blauwe broekpak dat toen in beeld kwam, komt uit een eerdere collectie van Louis Vuitton. Leuk detail: het jasje is voorzien van drie opgenaaide zakken. Drie dagen later zagen we Máxima met een sterk vergelijkbaar ontwerp van Dries van Noten, ook in het blauw. Zou ze geïnspireerd zijn?

(c) PPE

In Keukenhof kregen we opnieuw een set van Louis Vuitton te zien. Op de omgeslagen kraag zie je het logo van het Franse modehuis.

(c) Patrick van Katwijk

Het staatsbezoek werd afgesloten in een little black dress. Door de gouden ringen en grote knopen heeft het ontwerp van Louis Vuitton de vibe van een vintage overgooier. Wie de laatste collectie bekijkt van LV, ziet nog veel meer overgooiers of variaties daarop in beeld komen.

(c) PPE

Stel, stel, stel dat Brigitte Macron haar koffers achterlaat op het Koninklijk Paleis en jij mag één outfit uitzoeken. Welke zou dat dan zijn? (Het slanke figuur is erbij inbegrepen)

Stemmen maar!

Ik ga voor...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
22 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Het blauwe broekpak vind ik heel mooi. Op de foto in de gele jas bij Keukenhof ziet ze er zoveel vrolijker uit, niet zo’n uitgestrekt gezicht.
Het opgestoken haar bij de galajruk staat haar ook mooi.

In ieder geval is het losse kapsel van mevrouw Macron in alle opzichten zodanig dramatisch , dat ik de ‘piek’dagen van Máxima direct vergeet.
Vermoed dat ze jong wil lijken, terwijl ze er met opgestoken haar veel jonger uit ziet.

Last edited 1 jaar geleden by Suus

Voor mij zou het de gele mantel worden. Het eerste wat is zou doen is die logo flap er afhalen.

Heb voor het koningsblauwe broekpak gekozen omwille van de kleur maar eigenlijk kunnen alle outfits mij bekoren.

Ik heb gekozen voor het blauwe complet. Het zwarte jurkje vind ik niet zo mooi ivm die grote ringen op de schouders, voegt niets toe. Avondjurk ook mooi, maar niet mijn ding en de outfit van de Keukenhof vind ik niet bijzonder.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Deze francaise snapt mode helemaal. Maxima moet maar eens tips vragen.

De combi met de gele jas, de avondjurk en het salopette jurkje vind ik er uit springen en staan haar heel mooi. De beide blauwe pakken zijn mooi gemaakt, maar voor haar de verkeerde kleur blauw. Ze draagt bijna alleen maar Louis Vuitton, ook haar schoenen zijn van LV met het logo op de hak.

Die donkerblauwe avondjurk vind ik echt supermooi!

Ik vind haar stijl fantastisch dat het natuurlijk goed doet bij superslank. Het zijn ook altijd outfits die dat slanke benadrukken.

Ik heb gekozen voor de ontvangstoutfit maar t blauwe broekpak is ook favoriet. Wat zou onder t gele jasje hebben gezeten dat ze draagt als snel aangeschoten.
Draagt ze altijd superhoge pumps met dikke blokhak?

Misschien een zwarte coltrui onder het gele jasje?
Onder de rechtermouw piept een zwart boordje uit en aan de hals oogt het als een zwart colletje.

Ja zwarte col…wat verder zoeken zie ik t jasje open…. geen foto van uit de auto stappen gevonden..

Ik vind het allemaal 3 keer niks. Zeker niet stijlvol, het ziet er zelfs goedkoop uit. De zwarte jurk die ze het laatst droeg is echt niet om aan te zien met dat ijzer, zo ordinair. Alsze nu eens een ander minder dikke pruik zou dragen zou het er al een stuk beter uit zien, dit ziet er zo nep uit. Sorry, ik kan niks anders zeggen.

Krampachtig om vooral jong over te blijven komen. Het heeft iets zieligs.

Voor mij graag de gele mantel, mooie kleur voor deze tijd van het jaar en ook fijn om aan te doen, want warm weer is het nog niet. Brigitte is een vlotte dame.

Wat fijn dat Brigitte Macron in het zonnetje wordt gezet met haar outfits. Niet alleen vind ik Brigitte heel elegant, ook het ontbreken van opsmuk (lees sieraden) vind ik een pluspunt. Vergeleken met Maxima – die zich wel elegant kan kleden – was Maxima deze keer te opzichtig met haar rode jurk + diadeem.

Wat zag Brigitte Macron er fantastisch uit tijdens dit bezoek. Bij aankomst een prachtig complet. En de pantalons zijn ook heel gaaf zo’n strakker model, prachtig. Ook de avondkleding heel stijl vol.

Geen twijfel voor mij….. de lange avondjurk met pailletten!
Subliem!

De set met de gele jas!! De rest vind ik prima maar niet bijzonder

Ik vind haar outfits over het algemeen net wat frisser en pittiger dan die van Maxima. Ze oogt moderner, al is ze twee decannia ouder.
De donkerblauwe avondjurk met pailetten vind ik het mooist, dus die graag!

Geen van allen eerlijk gezegd. Het blauwe broekpak komt wel het meest voor mij in aanmerking.

Last edited 1 jaar geleden by Tina

Wat leuk als deze outfits te zien. Ik vind de knipoog naar de sities en seventies in haar ontwerpen echt heel leuk. Maar de avondjurk is voor mij echt de topper!

Ik twijfel tussen de outfit die ze bij aankomst droeg en de avondjurk, beide mooi, stijlvol en bescheiden maar kies toch voor de aankomstset omdat die er net wat pittiger uitziet en dat past bij deze dame die tijdens het gehele bezoek top gekleed was!!!