Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 21 jul 0 reacties

Belgische royals zetten de bloemetjes buiten

Het programma van de Nationale Feestdag van België moest flink worden aangepast vanwege het coronavirus. Hartstikke jammer natuurlijk, maar gelukkig maken de looks van Mathilde en Elisabeth er toch een fleurige boel van. 

De ene keer gaan ze gekleed in de kleuren van de Belgische vlag, de andere keer in zachte rozetinten, maar hoe dan ook zijn de outfits van de Nationale Feestdag altijd perfect op elkaar afgestemd. Zo ook dit jaar. Het thema flowerpower werd in verschillende rozetinten uitgevoerd, met koningin Mathilde als fuchsia middelpunt. 

Koningin Mathilde zet de bloemetjes buiten in een japon van Dries van Noten:

De hoed komt van Fabienne Delvigne en is gemaakt van paarse bananenvezel. 

Eerder vandaag droeg ze een japon met kant van NATAN.


Foto: Wim dehandschutter 

Ook deze hoed komt uit het kleine, maar heel gezellige atelier van Delvigne: 

Prinses Elisabeth zette op haar beurt de bloemetjes buiten met een zwierige midi-jurk van NATAN: 

De haarband, een ontwerp van Delvigne, is naar mijn mening een schot in de roos. Met dank aan Kate is het model helemaal van nu, en in combinatie met het gestijlde haar oogt ze ook krachtig en vrouwelijk. Love it! 

PS. Smaken verschillen en dat is alleen maar leuk. Toch wil ik je vragen om geen kritische reacties over de jonge generatie te plaatsen. Juist in de tienerjaren zijn veel jongeren kwetsbaar en het zou meer dan jammer zijn als wij bij zouden dragen aan hun onzekerheid of verdriet. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments