Koningin Máxima was vanmiddag in Amsterdam aanwezig bij een relatie-evenement van Villa Joep. Tijdens het bezoek droeg de koningin een bekende japon van modehuis NATAN, gecombineerd met een nieuwe, wijdvallende top. Oorbellen zijn van KMO Jewel en de schoenen zijn van modehuis NATAN. Het kapsel is, zoals wel vaker de laatste tijd, achterover gekamd. 

Máxima met de japon in New York:

Van modehuis NATAN:

Oorbellen van KMO Jewel:

De Koning heeft overigens gistermiddag in aanwezigheid van Koningin Maxima en Prinses Beatrix de Erasmusprijs uitgereikt aan Frie Leysen. De Koningin droeg bij deze gelegenheid dezelfde jurk van NATAN, met een mantel in dezelfde stof er over heen! Een foto is hier te bekijken. Ook op de website van de Erasmusprijs zijn een aantal foto's te bekijken.  

 Foto's met toestemming Stichting Praemium Erasmianum  ©John Thuring

Foto's met hartelijke dank aan:

Josee Zwaga 
UN Photo 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 25 nov 2014 - 12:02

Nieuwe foto's toegevoegd van Koningin Maxima bij de Erasmusprijs uitreiking!

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 17 nov 2014 - 10:07

AnneR, beledigend? Verklaar je nader! Mag er niet meer gezegd worden dat ze niet lacht op die foto maar slechts haar tanden laat zien?

afbeelding van Hofdame

Hofdame

maandag 17 nov 2014 - 10:30

Beste mensen, kritiek geven mag altijd, maar hou daar beledigingen buiten. Laten we het gezellig houden, waarbij een discussie uiteraard niet erg is!
@Hendrikje. Persoonlijk denk ik dat het 'm in de benaming zit van een bulldog die zijn tanden laat zien. Andere formulering zou beter zijn geweest, zoiets als hier boven :)

Vandaag hoop ik weer een nieuwe log te plaatsen, ben nog hard foto's bij elkaar aan het zoeken.

afbeelding van AnneR

AnneR

maandag 17 nov 2014 - 10:26

Hendrikje, dit wordt een beetje een gebed zonder eind :-)

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zaterdag 15 nov 2014 - 11:46

Glimmende stoffen, daar zijn ze in het woonwagenkamp hiertegenover, aan de andere kant van het plantsoen, ook helemaal gek op. Daar zouden dus zomaar allemaal Sinti en Roma koninginnen kunnen wonen!

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 17 nov 2014 - 12:04

Hendrikje.Shantung zijde is niet echt glimmend dat lijkt zo door het flitslicht van de camera. Vrees dat Sinti,Roma of woonwagenbewoners nog nooit van Shantung zijde hebben gehoord.Maar jij zo te lezen ook niet!

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 17 nov 2014 - 13:56

Sofia, mijn opleiding is beeldhouwen. Omdat je daar een groot atelier voor nodig hebt, heb ik mij gericht op ontwerpen. Omdat ik heel goed vanuit het platte vlak een ruimtelijke vorm kan opbouwen, maak ik vaak patronen en geef ik de daarbij behorende stofadviezen. Waarop baseer je dat ik nooit van shantoeng gehoord zou hebben? Ik kan je zo 9 soorten zijdenweefsels opnoemen, afhankelijk van herkomst, bewerking of weefselsoort. Zodra je iets te kritisch bent over St. Máxima, wordt hier door sommigen aardig met modder gesmeten! Leuk kroontje draag je trouwens

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 17 nov 2014 - 13:54

Sofia, mijn opleiding is beeldhouwen. Omdat je daar een groot atelier voor nodig hebt, heb ik mij gericht op ontwerpen. Omdat ik heel goed vanuit het platte vlak een ruimtelijke vorm kan opbouwen, maak ik vaak patronen en geef ik de daarbij behorende stofadviezen. Waarop baseer je dat ik nooit van shantoeng gehoord zou hebben? Ik kan je zo 9 soorten zijdenweefsels opnoemen, afhankelijk van herkomst, bewerking of weefselsoort. Zodra je iets te kritisch bent over St. Máxima, wordt hier door sommigen aardig met modder gesmeten!

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 18 nov 2014 - 09:33

Hendrikje.Mijn opleiding is modetekenen,kostuum en decorontwerp.Kritisch zijn is prima en zelfs een vereiste vind ik maar "C'est le ton qui fait la musique" Of om het op zijn Carmiggelt 's te zeggen "het komt af en toe rottig je strot- ( pen) uit"

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 15 nov 2014 - 14:14

Thanks, Henny :-)

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 15 nov 2014 - 13:28

Hendrikje, weet je al dat Josine pas is bevallen van een jonge dochter? Leuk voor haar en Leon hè. :)
Er is hiervoor een aparte blog aangemaakt :)

afbeelding van LG

LG

zondag 16 nov 2014 - 16:38

:) ;-))

afbeelding van AnneR

AnneR

zondag 16 nov 2014 - 16:46

:-)

afbeelding van XX

XX

vrijdag 14 nov 2014 - 17:42

Ik zag op de website van het Koninklijk Huis (fotogalerij uitreiking Erasmus prijs) dat Maxima ook de hierboven getoonde bijpassende lange jas uit de collectie van Natan bezit!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 13 nov 2014 - 21:50

De Koning heeft overigens gistermiddag in aanwezigheid van Koningin Maxima en Prinses Beatrix de Erasmusprijs uitgereikt aan Frie Leysen. De Koningin droeg bij deze gelegenheid dezelfde jurk van NATAN, met een mantel in dezelfde stof er over heen! Voor een link naar een foto, kijk even in de toegevoegde tekst hier boven.

afbeelding van Marije

Marije

donderdag 13 nov 2014 - 20:54

Ik zag vandaag een foto waarop ze voorovergebogen stond, waardoor je het merklabel in de nek zag (alleen de laatste 3 letters: ..TAN), maar overduidelijk van NATAN dus :)

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 13 nov 2014 - 20:19

Gelukkig is Máxima vandaag haar "wilde haren" even kwijt en heeft ze het haar netjes opgestoken. De kleding van vandaag ziet er goed uit en de kleurencombinatie vind ik super! De broches van Celedonio uit Argentinië staan prachtig op de top.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 13 nov 2014 - 20:16

Oh wat spannend voor Josine en haar familie! Veel sterkte!! Hier staat een kaarsje aan!
;-))

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 13 nov 2014 - 20:06

Inderdaad Ineke..
Ook ik hoop dat alles goed gaat en dat jij Josine maar snel je kleine wondertje in je armen mag nemen!

afbeelding van Eef

Eef

donderdag 13 nov 2014 - 18:47

Er is nog helemaal geen reden voor extra spanning of enge verhalen. Josine's bevalling is waarschijnlijk opgewekt, begrijp ik uit haar verhaal. Dan is het heel normaal dat het wat langer duurt, want het lichaam verzet zich ertegen omdat het nog niet de tijd ervoor is (ik spreek uit ervaring).
Josine zal het wel taai hebben dus even duimen voor haar.
Maxima sorry, die moet even wachten.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 17 nov 2014 - 11:12

Eef je had hier helemaal gelijk.Vond het ook "not done" een commentaar hier en daar op MKM .

afbeelding van Els

Els

donderdag 13 nov 2014 - 17:24

Ik hoop voor de hele familie, Josine, Leon, en alle anderen, dat de spanning niet te lang gaat duren en dat de baby geen nadelige gevolgen zal ondervinden van de diabetes van Josine. Weet zelf wat voor rotziekte met geniepige complicaties dit geeft.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 13 nov 2014 - 16:51

Sterkte mevrouw Evers, bedankt voor uw berichtje!

afbeelding van Rietje

Rietje

donderdag 13 nov 2014 - 16:46

Ze zag er vandaag weer stralend uit... Wat hou ik toch van haar vrolijke uitstraling! Alleen ik ben niet enthousiast over haar kleding; de kleuren vind ik wel mooi gecombineerd. Maar ik hou niet zo van zo'n vormloze top....het is bij Natan vaak of te strak of, zoals nu, te wijd. Maar haar haar, make up, hoedje en voorkomen....top!

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 13 nov 2014 - 16:01

De japon en bijpassende jas zijn nogal zomers, niet bepaald geschikt voor een grijze dag in November. De suede platform schoenen zijn véél te lomp alsook het korte camelkleurige jasje. Een vlot broekpak was naar mijn mening een veel passender geheel voor het bezoek aan de zieke kinderen, en tja, dat haar! Niet bepaald koninklijk.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 13 nov 2014 - 15:51

Glanzend satijn heeft altijd een koninklijke uitstraling !

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 13 nov 2014 - 15:51

Ik vind het vandaag ook heel mooi. Alleen wordt je op het verkeerde been gezet wat de kleur van de rok betreft. Op de ene foto is de kleur vaal rood en op de andere foto weer bordeaux. Dat is nu het nadeel van foto's t.o.v. de werkelijkheid.
Wijd op strak vind ik wel leuk. Is ook weer mode, maar je moet er natuurlijk wel van houden. :)

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 17 nov 2014 - 11:09

Wijd op strak vind ik ook heel leuk staan.En inderdaad het is mode.Vind ik nog altijd charmanter dan een te strak jurkje over een buikje.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 13 nov 2014 - 15:05

Mooie top! En gaaf met die broches. Het 'pill boxje' is eigenlijk een 'donut' (van boven open). De combinatie met de strakke rok vind ik ook leuk, alleen de kleur van de rok vind ik wat minder (lijkt een beetje vaal bordeauxrood op de foto's, de schoenen zijn dieper rood, vind ik mooier).

@ mama van Josine: wat een spannende uren voor u (mijn moeder zegt altijd dat mijn bevalling het meest spannende is dat ze ooit heeft meegemaakt...), veel sterkte!

afbeelding van Heidi Evers

Heidi Evers

donderdag 13 nov 2014 - 14:32

Als reactie op alle vragen: het is nog steeds oorverdovend stil ....nog geen nieuws over de baby en Josine....we wachten in spanning af!Dank voor jullie medeleven!Wie ik ben?De moeder van Josine....

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 13 nov 2014 - 16:55

Wat spannend, ook voor u als moeder! Hopen dat het niet al te lang meer duurt! En dat alles goed en gezond mag zijn!
Heel veel sterkte, mevrouw Evers. En ook Josine en Leon!

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 13 nov 2014 - 16:49

Afwachten duurt altijd lang! Veel sterkte toegewenst, voor jullie allemaal!

afbeelding van ingrid

ingrid

donderdag 13 nov 2014 - 16:41

Spannend voor jullie, sterkte!! Wij wachten ook in spanning af!

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 13 nov 2014 - 16:40

Bedankt voor de update mevrouw, heel vriendelijk van u!
Hopelijk kunnen jullie allemaal gauw genieten van een prachtig gezond meisje!

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 13 nov 2014 - 16:32

Beste moeder van Josine,

Wat lief dat u dit ons meedeelt. Het zal voor u en uw familie ook erg spannend zijn...

De laatste paar dagen kijk ik iedere keer als ik van school weer thuis kom of er al een berichtje van Josine op de site staat over de geboorte, maar helaas, nog steeds niet. Maar ik hoop dat het niet lang meer gaat duren;)

Ik wil u en uw familie veel sterkte wensen (en alvast feliciteren) en ik hoop dat u straks trotse opa en oma mag zijn van een mooie en gezonde kleindochter!

Groetjes,
Annelie Wagteveld

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

donderdag 13 nov 2014 - 16:32

Heidi bedankt en jullie allemaal veel sterkte.

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 13 nov 2014 - 16:28

Wat lief dat U ons een update geeft. Zal voor U allemaal heel spannend zijn.
Voor Josine, heel veel sterkte.

afbeelding van JoJo

JoJo

donderdag 13 nov 2014 - 15:39

Oh wat spannend!
Heel veel sterkte!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 13 nov 2014 - 14:53

Nou dan zul je ook wel heel erg in spanning zitten. Nog meer dan wij. Sterkte.

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 13 nov 2014 - 13:57

Iris, goed van je gevonden, maar ik vind het niet mooi. Net een jasje, die je aan doet als je in verwachting bent.

afbeelding van Pien

Pien

donderdag 13 nov 2014 - 14:03

Helemaal mee eens Helena.

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 13 nov 2014 - 13:45

AH joh, Ineke, ik zit een beetje te spotten met die cheese lach, die heeft ze vaak. Je zal altijd maar moeten lachen,al heb je een rot bui. Dat bewonder ik dan wel weer aan haar.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 13 nov 2014 - 13:42

Op Royals by Robin (o.a.) de nieuwste foto's van Maxima vandaag.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 13 nov 2014 - 14:02

Dit vind ik er weer leuk uitzien. Mooi herfstkleuren. Leuk dopje. Haren eenvoudig omhoog, maar goed verzorgd!

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

donderdag 13 nov 2014 - 11:53

En haar haren opgestoken

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

donderdag 13 nov 2014 - 11:52

Als je op pp agency kijkt zie je dat ze daarna met Willem Alexander in Amsterdam was .
Daar draagt ze de bijpassende jas erbij

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 13 nov 2014 - 11:37

Maar ze heeft wel met een cheese lach. Hoe zou het met Josine zijn.

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 13 nov 2014 - 10:27

Sorry Maxima, ik kom nu hier alleen even kijken hoe het met Josine is.
Ik hoop toch zo op een foto van een stralende Josine met een wolk van een baby in haar armen.

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?