Vandaag werd op het Koninklijk Paleis te Brussel een tweede nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Koningin Mathilde droeg exact hetzelfde model van jurk als op de eerste nieuwjaarsreceptie, en opnieuw koos ze voor een eerder gedragen jurk. Ditmaal diegene van het Kennismakingsbezoek aan Nederland

Today a second New Year's reception took place at the Royal Palace in Brussels. Queen Mathilde wore the exact same shape of dress as to the first New Year's reception and again she chose a previously worn dress. This time it's the dress from the Introductory Visit to the Netherlands.

Aangezien ik het een prachtige jurk vind, vind ik het ook niet erg dat ze deze jurk herdraagt, integendeel, deze mag nog vaak uit de kast worden gehaald. Misschien de volgende keer toch geen twee gelijke jurken na elkaar dragen, Majesteit?

Because I really love this dress, I don't really mind her recycling it, on the contrary, I wish to see it many times again. But maybe it's better not to wear the same type of dress two times in a row, Your Majesty?

Koningin Mathilde haar kapsel en makeup zagen er ook werkelijk perfect uit vandaag, zoals je mooi kan bewonderen in deze reeks foto's!

The hair and makeup of Queen Mathilde also looked absolutely perfect today, as you can see in this series of pictures!

Foto met dank aan Place Royale/RTL

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 14 jan 2014 - 21:13

Wat ziet ze er mooi uit! Alhoewel ik de outfit geweldig vind, zou ik ook niet voor twee dezelfde jurken voor een receptie gekozen hebben....

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 15 jan 2014 - 08:39

Compleet met jou eens.

afbeelding van Marije

Marije

dinsdag 14 jan 2014 - 21:41

Ze ziet er geweldig uit! Maar inderdaad had ze beter een ander model jurk kunnen dragen... Waarom 2 keer dezelfde? Ze heeft zo veel andere kleren!!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 14 jan 2014 - 22:12

Schitterende make-up zeg! Sluit me verder bij AnnekeM aan.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 15 jan 2014 - 09:15

Ik doe mee :)

afbeelding van Krissi

Krissi

woensdag 15 jan 2014 - 08:12

Wat is ze mooi en elegant,een koningin waardig

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 15 jan 2014 - 08:40

Wat zien ze beiden en verzorgd en smaakvol uit.Ook leuk dat de das van Filip matcht met de jurk van Mathilde.
Het kapsel van Mathilde is prachtig.
Wel zou ik zelf geen 2 maal hetzelfde model jurk hebben aan gedaan, maar dat is een keuze. Er is in iedere geval veel aandacht aan besteed,wat naar de gasten toe respect vol is.

afbeelding van Krissi

Krissi

woensdag 15 jan 2014 - 09:11

Wat ik me wel al een paar x heb afgevraagd maquilleren maxima een Mathilde zichzelve of wordt dat gedaan. Iemand daar een antwoord voor graag, bedankt???

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 15 jan 2014 - 09:25

Prachtig kapsel en make up! En de jurk staat haar gewoon goed, maar idd ik had ook niet twee keer achter elkaar vrijwel eenzelfde jurk gekozen, even iets anders en dan weer lekker deze (waarschijnlijk haar favoriete) jurkjes!

afbeelding van tjiske

tjiske

woensdag 15 jan 2014 - 09:27

Schitterende jurk. Prachtig kapsel.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 15 jan 2014 - 09:58

Helemaal eens met de bovenstaande reacties. Prachtige jurk, maar ze heeft deze jurk in de laatste paar maanden nu al ZO vaak aan gehad (in verschillende kleuren) dat het wat afgezaagd begint te worden.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 15 jan 2014 - 10:07

Helemaal eens met bovenstaande reacties. Ze ziet er prachtig uit, kan Maxima een voorbeeld aan nemen.

afbeelding van Els

Els

woensdag 15 jan 2014 - 13:44

In ider geval maakt Mathilde door twee maal een zelfde jurk, hetzij in andere kleur, te dragen geen onderscheid tussen de gasten van beide recepties, wat in Nederland kenndlijk wel het geval is. Dat Mathilde van adel is, bljjkt ook hier wat betreft etiquette en kledingcodes.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 15 jan 2014 - 13:59

Els, Het heeft niets maar dan ook niets te maken met onderscheid maken tussen gasten.Het heeft alles te maken met het geldende protocol!

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 15 jan 2014 - 14:03

Mooi maar ook heel veilig.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 15 jan 2014 - 15:14

Heel mooi, prachtig kapsel en bescheiden maar met mooie juwelen getooid. de kleur en het model jurk staan haar goed maar het is jammer dat ze 2 dagen achter elkaar voor eenzelfde model heeft gekozen. Mathilde weet hoe het hoort. Màxima lang niet altijd.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 15 jan 2014 - 15:49

Prachtig! En wat een mooie make-up en kapsel! En dat de Koning een das draagt in dezelfde kleur als de japon van Mathilde, daar is echt over nagedacht! Ook mijn complimenten voor Koning Filip, heel verzorgd! Ik heb geen bezwaar tegen hetzelfde model japon, is in ieder geval heel Koninklijk!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 15 jan 2014 - 18:37

Wat ziet ze er hier prachtig uit. Kapsel en make-up zijn echt perfect. Ik vind de jurk wel heel mooi, maar ik zou niet op dezelfde gelegenheid bijna identieke kleding dragen. Een mooie top met rok kon ook heel chique zijn.

© 2017 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?