Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 05 okt 11 reacties

Zo elegant is Beatrice bij koninklijke huwelijken

De laatste jaren zien we gelukkig steeds minder modemissers bij prinses Beatrice, maar juist een elegante look. Vooral bij koninklijke huwelijken. Moderator Petra heeft de mooiste voorbeelden op een rij gezet.

Huwelijk William en Catherine

Ik ga het vandaag even niet over de opvallende hoed van prinses Beatrice hebben, die ze droeg bij het huwelijk van William en Catherine in 2011. Daar is wel genoeg over gezegd in de missers-blog. Wel kijk ik graag nog een keer met jullie naar de prachtige mantel van Valentino, die ze toen ook droeg. De mantel werd bijna over het hoofd gezien, maar kijk eens wat een pracht exemplaar het is!

Foto ©PPE/Nieboer

Tijdens het galadiner na het huwelijk van prins William en Catherine, zagen we prinses Beatrice in een japon van Rachel Gilbert.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Huwelijk Zara en Mike

In juli 2011, een aantal maanden na prins William en Catherine, trouwden Zara Phillips en Mike Tindall. Prinses Beatrice droeg hier een blauwe rok met handgemaakte 3D bloemen, en een top en jasje in blauwe zijde. De hoed is er speciaal bij gemaakt en is versierd met dezelfde bloemen.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Huwelijk Amedeo en Lili

Ook voor het huwelijk van prins Amedeo en zijn vrouw Lili was de Britse prinses Beatrice uitgenodigd. We zien haar hier in een poederroze jurkje, met plissé rokgedeelte.

Foto ©PPE/Nieboer

Huwelijk Eugenie en Jack

Hier zien we prinses Beatrice in een elegant kobaltblauwe deux pieces, een ontwerp van Ralph en Russo, bij het huwelijk van haar enige zus, prinses Eugenie in 2018.

Huwelijk Harry en Meghan

Bij het huwelijk van Harry en Meghan in 2018 droeg Beatrice een blauwe japon met geborduurde kraaltjes, van het label Roksanda.

Huwelijk Philippos en Nina

In 2021 waren Beatrice en Eduardo aanwezig bij het huwelijk van de Griekse prins Philippos met Nina Flohr in Athene. Prinses Beatrice droeg hier een japon met strik, een ontwerp van Gucci.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Huwelijk lady Gabriella Windsor

Beatrice bij het huwelijk van lady Gabriella Windsor in mei 2019, in een donkerblauwe (deels doorzichtige) kanten japon van Self Portrait.

Huwelijk Hussein en Rajwa

We hebben deze serie ook al eerder beelden gezien van prinses Beatrice bij het huwelijk van de Jordaanse kroonprins. De ontwerpers hebben we echter nog niet genoemd. De babyblauwe japon – bezaaid met honderden pailletten – is een ontwerp van Needle & Thread. Wat is ze prachtig in deze japon!

Foto ©Royal Hashemite Court by PPE/Nieboer
Foto ©Royal Hashemite Court by PPE/Nieboer

Een tiaramoment voor prinses Beatrice bij datzelfde huwelijk: ze schittert tijdens de huwelijksreceptie met de tiara van haar moeder, Sarah Ferguson. Ook hier zag ze er schitterend uit. De japon is een ontwerp van Reem Acra. En, ze was niet de enige met deze japon. Tijdens de huwelijksceremonie zelf droeg prinses Aisha van Jordanië dezelfde japon.

Foto ©Royal Hashemite Court by PPE/Nieboer
Foto ©Royal Hashemite Court by PPE/Nieboer

Welke outfit springt er voor jullie uit?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
11 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De mantel van Valentino, maar dan zonder de hoedcreatie….
Qua kleur en model staat deze haar erg mooi.

WauW wat een mooie vrouw en wat ziet ze er mooi uit.
Mijn favorieten zijn de outfits gedragen op de huwelijken van: William & Kate (inclusief hoed en prachtige schoenen), Harry & Meghan en Zara & Mike. Maar mijn favoriet zijn de outfits van het huwelijk in Jordanië. Sprookjesachtig mooi, vooral de japon van Reem Acra. Kleur en model staan haar geweldig (ook bij prinses Aicha)

De lichtblauwe jurk. Echt prachtig!

Interessant, het begrip ‘elegant’ komt niet bij mij op als ik aan deze prinses denk. Ze maakt haar keuzes zoals zij altijd maakt en daar zitten best wel een paar mooie dingen tussen; Beatrice is sterk in haar autonomie maar dat ervaar ik als iets anders dan ‘elegant’. 🤷🏼‍♂️

De jurk bij het huwelijk van Harry en Meghan en de jurken bij het huwelijk in Jordanië vind ik het mooist. De jurk van Gucci staat het minst mooi, vooral de bovenkant.

De mantel van Valentino en de blauwe kraaltjesjapon springen er voor mij echt uit. Ook in Jordanië zag ze er zeer mooi uit.
Ik ben benieuwd of haar zus ook eens royal van de maand wordt. Van de twee zussen is Eugenie weliswaar de minder goed geklede, maar ook zij weet regelmatig positief te verrassen en is in ieder geval verre van saai.

De glitterjurk in Jordanie: heel mooi. Maar de japon van Rachel Gilbert hoort volgens mij in de rubriek Missers.

De blauwe japon met geborduurde kraaltjes en de lichtblauwe japon met pailletten staan bij mij met stip bovenaan!

Wat een goede keuzes heeft ze gemaakt voor de bruiloften. De donkerblauwe doorzichtige jurk vind ik het minst.

Ik vind het een leuke prinses, en met haar man een mooi en gelukkig paar , zo te zien.
Kleding is idd veel beter als jaren terug, in Jordanië heeft ze het zelfs heel goed gedaan.
De zacht blauwe jurk staat haar fantastisch, heel netjes gedaan, duidelijk ook rekening gehouden met de gewoontes van het land, en deze tere kleur geeft haar een lieve en zachte uitstraling.
Zo mag ze doorgaan hoor…