Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 16 sep 16 reacties

De toppers én missers van Beatrice

In de kledingkast van onze royal van de maand hangen zowel toppers als missers. Moderator Petra heeft ze voor je op een rij gezet.

PPE

Toppers 👍

Eduardo en prinses Beatrice bij een dankdienst ter ere van het 70-jarig regeringsjubileum van Queen Elizabeth in 2022.

Foto ©PPE/Nieboer

Effen mantels, zoals hierboven, kunnen heel chic zijn, maar het verrassingseffect is doorgaans ver te zoeken. Dat kan van deze mantel met geometrische motief niet gezegd worden.

Wat mij betreft een hele leuke outfit.

Bij het huwelijk van prinses Eugenie en Jack droeg prinses Beatrice een prachtig koningsblauw pakje.

Twee prachtige toppers zagen we bij prinses Beatrice in Jordanië. Samen met haar echtgenoot Eduardo was ze aanwezig bij het huwelijk van kroonprins Hussein met Rajwa al-Seiff.

Foto ©Royal Hashemite Court by PPE/Nieboer
Foto ©Royal Hashemite Court by PPE/Nieboer

Absoluut chique!

Deze japon is toch ook echt wel een plaatje.

Een leuk jurkje, zou er zomaar 1 van Máxima kunnen zijn.

Topper én misser tegelijk 👍👎👍👎

Oké, de hoed is een absolute misser. Daar is wat mij betreft geen twijfel over mogelijk. Maar, kijk eens goed naar die mantel. Hij doet een beetje denken aan de witte japon die Máxima droeg bij de kroning van Koning Charles. Deze mantel is toch echt vakmanschap, prachtig! Zo jammer eigenlijk, dat dit door de hoed niet meer werd gezien.

Foto ©PPE/Nieboer

Missers 👎

Wat zie ik wel? Wat zie ik niet? Deze jurk met doorkijkjes roept veel vragen op.

PPE

Een glimmende lange lichtroze blouse, op een kort zwart rokje. Met name de combinatie met het zwarte rokje vind ik een misser.

Dit lijkt meer een kamerjas.

Oef, die laarzen…

Over ingewikkeld gesproken.

BSR

De stof van deze jurk oogt nogal zwaar voor het model jurk.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
16 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat een mooie vrouw is het toch en wat draagt ze prachtige outfits. De roze outfit van het huwelijk van Kate & Wiliam is echt heel mooi, zelfs de hoed vind ik grappig. In Jordanië zag ze er sprookjes achtig uit, en ook de jurk met de witte bloemetjes vind ik een topper.
Qua missers vind ik vooral de doorkijk jurken geen succes. De geborduurde laarzen zou ik ook zo dragen, super leuk!

Een uitdaging om haar goed te kleden. Iets in lichaamsverhoudingen waar ik de vinger niet op kan leggen.

Uit deze selectie denk ik: niet te lang, de knielengtes staan haar t beste. Taille benadrukken.

Inderdaad een beetje een mengelmoesje van stijlen, maar met haar goede figuur kan ze veel dragen. Ik vind niet alles mooi, maar outfits in Jordanië vind ik erg mooi. De jurk die ze droeg bij de wc-bril hoed vind ik ook erg mooi. Zachte kleuren vind ik mooi bij haar.

De lichtblauwe jurk in Jordanië is mijn favoriet, heel elegant. Dat jurkje met de zware stof, bij de missers, vind ik heel cute.

Een zgn misser is voor mij een outfit die totaal niet bij de persoon in kwestie past, slecht gemaakt of über ordinair is en niet een gevalletje van persoonlijke smaak. Sommige foto’s zijn al van heel lang terug en we zien daar een hele jonge Beatrice, inderdaad met kort rokje, Chanel schoentjes en een vrolijke lach en het staat haar kek en pittig. De laarzen lekker out of the box en heel geinig. Deze missers vind ik persoonlijk erg ver gezocht.

Er is zo goed als 1 constante : zij kiest weinig voor decolletes. Ik vind de kledij ook de missers meevallen. Daarenboven is haar kapsel telkens verzorgd.
De doorzichtige blauwe jurken had ik langer gevoerd maar de modellen vallen best mee. Het korte rokje of is het een jurkje met de blouse die zij als jasje draagt vind ik best meevallen. De gele gebloemde laarzen vind ik leuk maar had ik niet gecombineerd met deze klassieke rode jas.
Waar zij mi weinig voeling mee heeft is het aanbrengen van de juiste make up. Haar gezicht is zoveel mooier met licht gemaquilleerde ogen.

Ik vind die WC bril echt geweldig. Oké ik zou het zelf nooit durven/willen dragen, maar wat een vrolijkheid en lef zie ik daarin. Zo maakt zij van een vrij degelijke outfit een echte Beatrice outfit.
Van de Ingewikkelde jurk vind ik het rokgedeelte heel fraai, er is alleen een ander bovenstuk nodig. Jurk laten vermaken en nogmaals dragen?

Op mij maakt deze vrouw de indruk tegen wil en dank prinses te zijn, en om dat te compenseren gaat zij enigszins haar eigen gang qua kleding. Ik houd wel van die eigengereidheid.

De lichtblauwe jurk uit Jordanie vind ik heel mooi, evenals de zalmroze zeemeerminjurk, daar zit haar kapsel ook zo mooi.
De wcbrilhoed was echt niks.
Verder vind ik bij haar zachte/lichte make-up veel mooier staan dan haar zwaar aangezette ogen en mond Vooral haar grote ogen komen dan zo hard over.

De jurken in Jordanië stonden zo mooi, zo zacht. Tot die tijd had haar stijl altijd iets edgy. Waar ik dan vervolgens ook wel weer bewondering voor heb.

Een boeiend blog om te bekijken.
Merkwaardig dat één en dezelfde persoon soms zulke verschillende keuzes in kleding kan maken….!
En dan denk ik: wat is nu je eigen stijl??
Het koningsblauwe pakje met dophoedje (huwelijk Eugenie+Jack) vind ik van de getoonde foto’s het mooiste!
De blauwe outfit tijdens de dankdienst in 2022 heeft een hoog “Kate”-gehalte, maar past perfect en heeft een prachtige, stijlvolle uitstraling.
Ook de blauwe bolletjesjurk op de foto waar Beatrice in gesprek is met haar vader, vind ik bijzonder fraai!
De mantel met geometrische print oogt m.i. onrustig en verveelt heel snel, maar het daarbij gedragen hoedje is speels en super leuk.
Zou leuk zijn op herhaling bij een effen outfit.
De missers (herte-gewei op 1) zijn veelal ook échte missers, en stellen mij voor een raadsel, zoals ik aan het begin van deze reactie al verwoordde.
Wil de echte Beatrice even opstaan?

Ik denk dat Beatrice geen eigen stijl heeft.
Misschien is ze nog zoekende, en misschien komt het nooit.
Ze lijkt mij onzeker, en dan blijf je alles gewoon proberen .

De missers ben ik het helemaal mee eens, behalve de zwarte doorkijk jurk. Het enige dat hieraan ontbreekt is een langere huidkleurige voering. Deze is te kort en kruipt ook nog eens op. Verder een erg mooie jurk en staat haar ook prima.
De mantel met geometrisch dessin vind ik juist een misser; mooie stof, maar door de stijfheid en het drukke patroon van de stof is het teveel en maakt het breed en kort.
Ook de eerste jurk van Jordanië ben ik niet echt weg van; zou hem graag in een andere kleur zien, deze kleur maakt wat bleek.
Absolute topper vind ik de blauwe met bolletjes die ze draagt naast haar vader.
Sinds ze een styliste in de hand heeft genomen, is ze zich veel beter gaan kleden.
Leuke vrouw met de lef en durf om buiten de gebaande paden te treden.

Zij is zich sinds haar huwelijk veel beter gaan kleden valt mij op. Alhoewel ze er op de bruiloft van haar zusje heel mooi uitzag en toen kende ze haar man nog niet volgens mij. Ik vind dat de grootste topper. En ook de jas die ze droeg bij het huwelijk van William en Catherine. Verder vind ik alle genoemde toppers heel mooi.

Moeilijk om te beoordelen, als ik iets leuks zie, dan is er toch weer iets bij wat ik niet mooi vind.
De totaal plaatjes kloppen meestal niet, hoed, of schoenen, laarzen het maakt er geen een geheel van .
En ook de lengte, of de stof is soms gewoon niet goed .
Ze zal zeker haar best doen, maar misschien wil ze TE veel, Less is nog altijd More.

Zo mee eens. De mantel bij het huwelijk van William en Kate zoooo mooi, maar die hoed is zo’n misser. Mijn favoriete outfit de blauwe glanzende japon met mooie haardecoratie, die zij draagt op de foto met haar vader.

De toppers zijn terecht toppers, met de eerste japon van Jodanië met stip bovenaan en daarna die prachtige blauwe jurk met bolletjes. De missers kan ik begrijpen, behalve de ingewikkelde jurk, de doorschijnjurk moet gewoon even een blauwe voering in dan is tie ook mooier en de opvallende laarzen vind ik geweldig, al staan ze niet onder alle outfits natuurlijk.