Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 nov 31 reacties

Wil je zien: Máxima’s nieuwste naamketting

Hoeveel heeft ze er inmiddels? Een stuk of tien? Hoe het ook zo: Máxima is weer gespot met een nieuw letterjuweel.

Dit keer betreft het een collier met harten, waarin initialen te lezen zijn. Op de foto’s die gisteren gemaakt werden, zijn de M en A te zien. Ik vermoed dus dat er vijf harten aanhangen, voor ieder gezinslid één.

Mind Us/Robin Utrecht

Voor ik meer kan zeggen over de waarde ervan, zullen we beter beeld moeten hebben óf de herkomst moeten ontdekken. Speur je mee?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
31 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Zelf ben ik niet zo’n sieraden mens. Ik.hiud van simpel en niet te veel bling. Houd van Danish Design, daar valt dit niet onder.

🫣 Ohhhhh nee, ze heeft genoeg AAAWAM sieraden toch? Ik vind het een beetje erg g**dk**p overkomend worden, jammer.

Tja wat zal ik hier van zeggen? Inderdaad hoeveel van die “gezinssieraden” kun je hebben? En eerlijk: niet mijn ding maar wel van de koningin. En wie het draagt en/of koopt moet het zelf weten.

Tjonge jonge …volgens mij kan ze een juwelenwinkel beginnnen, wat een hoeveelheid aan sieraden heeft ze wel niet!

Anjalijffman, ik weet niet of dit berichtje van jou valt onder een noodkreet die uit het hart opwelt, of juist in de categorie woedeuitbarsting thuishoort.
Tip: Josine heeft een mailadres, waar je rustig met haar van gedachten kunt wisselen zonder op deze site gelijk in de steigers te klimmen en de indruk geeft provocerend bezig te zijn, wat alleen maar hete hoofden en koude harten oplevert.

Dit kán een geschenk zijn, maar ik vraag me af hoeveel naamkettingen / armbanden je wilt hebben? Ik houdt dus niet zo van meer van hetzelfde, zonde van het geld. Er zijn toch zeker mooiere sieraden te koop, die ook iets toevoegen aan de privécollectie.

Ik kan mijn typefout niet via bewerken corrigeren. Krijg dan een bericht dat ik teveel en te en te snel reageer. Het is “ik houd dus …”😉

Anja,
Zou jij niet voor mij en anderen willen spreken. Een bepaald deel van Nederland zit hier zo te zien wel op te wachten gezien de belangstelling voor deze site.
Dat jij en anderen in een moeilijke situatie zitten vind ik erg en zou niet moeten zijn in een rijk land als Nederland, maar dat geeft je niet het recht jouw mening aan anderen op te willen dringen.
Je wint met dat gedrag geen sympathie (uitfluiten van koningspaar op prinsjesdag, of dit soort posts) en zal al helemaal niet leiden tot veranderingen.
Ga liever eens massaal stemmen op de juiste partij(en) zodat dit soort (wan)praktijken van bepaalde politieke partijen afgestraft worden en er daadwerkelijke veranderingen komen.

Fijn dat je hier zo op geantwoord hebt Roos, ik voelde me erg ongemakkelijk toen ik het las van Anja.
Het is absoluut erg dat er in ons land armoede en nood is, dat mag niet voorkomen in een rijk land als het onze.
En ik hoop echt dat de nieuwe regering hier wat mee gaat doen .
Maar daarom mogen wij wel van ons koningshuis houden , ze volgen, maar er ook wel eens kritisch naar kijken .

Weer goed gezien Josine😊. Ik wacht nog op wat meer foto’s.

Ik kan me voorstellen dat Maxima en velen met haar dit een prachtig sieraad vinden. Maar armbanden met initialen, kettingen met initialen. Van mij persoonlijk hoeft het niet zoveel te zijn. Er zijn vast nog wel andere mooie juwelen te koop. Ik weet niet of ik het kinderachtig vind, maar ook niet echt iets toevoegen.

Maxima hecht enorm aan symboliek, nou niks mis mee hoor. Kan me voorstellen dat dit een geschenk is geweest, nadat ook Ariane het huis had verlaten.

😬 Ik kan me ‘van alles voorstellen’ maar vind het nu meer dan brrrrr worden.

Een mooie ketting, wel een beetje grof, maar Maxima houdt van grote sieraden en het past bij haar. Jammer dat hij wegvalt onder de kraag.

Het lijkt mij een leuke ketting, maar combineert wat druk bij dit pak.
Hoop’m nog eens beter in beeld te zien.
Wat lief, dat ze zich als gezin zo echt aan elkaar verbonden voelen en dit op zo’n manier tot uiting laten komen. 💞

Draagt ze t touwtje nog?

Wat een leuke vondst weer. Grappig hoe ze steeds weer voor dit soort juwelen kiest. Zou maar zo kunnen dat het weer een special ontwerp is van een bij de royals favoriete Haagse juwelier. Ik heb er zelf niets mee, maar vind het leuk dat ze gewoon draagt wat haar dierbaar is.

Josine, je gaat vooral de laatste tijd sneller en sneller met nieuwe onderwerpen en aangezien er maar 6 onderwerpen staan bij laatste nieuws zijn sommige onderwerpen dan heel snel weer weg terwijl je daar dan nog naar de reacties wilt kijken, maar is niet meer te vinden dan als je de titel niet in je hoofd hebt.
Kunnen daar niet meer onderwerpen komen te staan? Hetzelfde met de reacties, het gaat veel te snel weer weg.

Ik geniet ervan dat er zoveel variatie op deze site is momenteel, en Josine en Petra ons steeds weer verrassen met diverse artikelen.
Zo leuk om meerdere keren per dag even terug te komen op MKM of er nog iets bijgekomen is.
En wat een goede tip van Wiekie2004 om snel terug te kunnen bladeren hè! Voor mij ook nieuw hoor.

👍🏼 Helemaal mee eens Lieske en wat een super tip van Lieske, thanks 👍🏼

Sorry ik bedoel supertip van Wiekie 👏🏼

Ik vind het leuk dat er de laatste tijd veel berichten op de site komen, maar vroeg me inderdaad ook af of het mogelijk is om oude berichten nog eens op te zoeken. Heerlijk om me soms nog eens te verlekkeren aan kleding van een staatsbezoek bijvoorbeeld.

Dat gaat heel makkelijk. Rechtsboven bij menu. Tik Maxima aan en je hebt alle blogs over Maxima op datum.

Bedankt voor de tip. Je kunt inderdaad best veel berichten terugkijken, maar niet alles. Ik zie nu bijvoorbeeld het bericht over de schoenen wat onlangs op de site stond niet in dit overzicht.

Eva, daar was ik eigenlijk al bang voor dat je dan toch nog niet alles terug kunt vinden zo, omdat bijvoorbeeld wat jij noemt niet onder “Máxima” valt.

ik zie het nu ja, was me niet eerder opgevallen, Thanks.
Maar, dan nog je moet dan toch al die onderwerpen stuk voor stuk gaan bekijken om te zoeken naar waar bepaalde reakties stonden.
Dus Josine, de vraag blijft 😉 kunnen er niet wat meer onderwerpen en reacties blijven staan?

Dag Wiekie2004, bedankt voor deze tip! Gelijk uitgeprobeerd, en wat leuk en makkelijk om zo de artikelen snel terug te kunnen halen!

Ze hecht zeer aan dit soort betekenisvolle sieraden, dat vind ik te prijzen.
Hopen op meer foto’s.

Idd het zoverldte”gezins”sieraad.!!! En mogelijks nog zo veeel die zullen volgen – partners van de a ‘s, kleinkinderen…. het lugt wrschl aan mij maar vind dit erg kinderlijk ….

Hoeveel ,gezins, sieraden wil een mens hebben?
Ik zal hier wel te nuchter voor zijn, denk ik

Mee eens hoor, ik vind het ook een beetje te… blijkbaar doe je dat als je geld teveel hebt