Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 04 dec 24 reacties

Wil je zien: Máxima en Victoria dragen dezelfde jurk

Het betreft één ontwerp, maar dan uitgevoerd in twee verschillende kleuren. Zeg het maar: wie draagt deze jurk van Victoria Beckham beter? In de poll kun je stemmen op koningin Máxima of prinses Victoria.

PPE/BSR

ID-kaart en rood potlood bij de hand? Stemmen maar!

Ik ga voor.....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
24 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Niet gekozen. Beide staat de kleur die ze aan hebben goed. Maar ik vind de japon bij beide niet mooi zitten. Bij Máxima zit hij wel iets beter, wel gekreukeld maar bij Victoria is de japon te groot

🫢 Hellepie, ben ik nu echt de enige die “dit” te log en stug vind overkomen? Ik dacht dat M’s paarse versie veel soepeler en ‘vrouwelijker’ zou zitten maar ik vind dit helemaal niks nada niets en bovendien veeeeeel te lang,
mijn keuze = 👎🏼

Dit is weer zo’n geval van beide super mooi. Ik kan niet kiezen deze keer!
Leuke jurk die ze van mij wel weer mag herdragen.

Prachtige jurk voor beide dames, maar ja, paars is een van mijn lievelingskleuren dus dan is de keuze snel gemaakt.

ik houd niet van vergelijken dus ik stem niet…

Wordt vrolijker van Victoria in deze jurk en heb daarom voor haar gekozen.

Staat beiden goed! Leuk model jurk.

Ik ga voor Maxima! Ben dol op paars, en deze jurk staat haar fantastisch EN is ook nog eens perfect gestyled. Alhoewel je me altijd wakker kunt maken voor een rode jurk, vind ik deze bij Victoria wat slobberen en is het – naar mijn mening – met het strenge kapsel en de enorm zwarte schoudertas overall een minder mooi geheel.

Omdat de jurk van Maxima beter past (bij Victoria zijn de mouwen te lang, is ook de lengte iets te lang en het lijfje zit te wijd), heb ik gekozen voor Maxima in paars. Maar de rode kleur staat Victoria schitterend.
Mooi basisjurkje dat goed te combineren is met accessoires, jassen enz.

Roos, ik kan hier niets aan toevoegen! Je hebt precies mijn gedachten weergegeven, dus sluit ik graag aan.😊

Bij Victoria is de fit beter, maar te lang.
Bij Maxima lijkt ie niet goed te passen maar de kleur is super!

Voor Maxima’s paarse gekozen, hoewel de rode bij Victoria ook goed staat vind ik hem bij haar een beetje te lang.

Allebei mooi. Paarse kleding ben ik gewoonlijk niet weg van, maar bij deze jurk vind ik het zeer geslaagd en geef Máxima daarom mijn stem.

Het verbaast me telkens dat de royals aardig wat soortgelijke jurken dragen. Waarom niet meer (jonge) ontwerpers van eigen bodem een podium geven inplaats van steeds dezelfde. De ontwerpen van Natan kennen we nu wel. Het eigen naaiatelier van prinses Beatrix maakte misschien geen spectaculaire outfits, maar de kleding straalde wel klasse uit en was vast goedkoper

Hmmm beide zien er goed uit in dit ontwerp, paars staat Maxima geweldig maar de pasvorm is bij Victoria weer net iets beter: ik zet beide dames op nummer een, mooie jurk passend bij beiden!

Nek aan nek race zie ik en dat begrijp ik wel. Allebei de jurken zijn mooi, maar omdat we moge kiezen ga ik voor paars!

Rood , victoria dus… met zwarte schoenen en tas !!
Vind paars een moeilijke kleur om op te kijken, te combineren

Ik hou niet van paars dus ik heb voor de rode jurk van Victoria gekozen

De rode vind ik erg fel voor deze tijd van het jaar. Dus ga ik voor de paarse.

Petra, Rood is toch het kerstmis kleur bij uitstek …

Volgens mij is dit ‘m, voor als het je maat en je portemonnee is.

🤩 Ik vind de witte /multi/ versie mooi zeg, djw Mirjam

Dank je wel voor de link Mirjam🙏🏻

Dit is een van mijn favoriete jurken !! Hij staat Victoria in het rood ook geweldig. Maar omdat paars mijn lievelingskleur is natuurlijk voor Maxima gekozen.