Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 aug 27 reacties

Sweet! Royals en de sweetheart neckline

In Amerika hebben ze een prachtige benaming voor de hartvormige halslijn: de sweetheart neckline. Ook aan het hof hebben we inmiddels heel wat sweeties voorbij zien komen.

Of goed, of niet. Iets dergelijks moet Mathilde gedacht hebben toen ze deze avondjurk van bordeauxrood fluweel kocht. De hartvormige halslijn is dé eyecatcher van de jurk.

Credit: BSR/Eliot Blondet/ABACAPRESS.COM

Zoals de naam al wel doet vermoeden, volgt de halslijn aan de bovenzijde de vormen van een hart. Vaak wordt dit effect nog extra versterkt door de schouders mee te nemen.

Foto: Brunopress/Photoshot

Meghan heeft een vergelijkbare jurk, maar daarbij lopen de bandjes niet opzij, maar omhoog.

credit: BSR/MEGA TheMegaAgency.com

Zonder bandjes is ook een optie. Prachtig hoe het tule van de ‘rok’ terugkomt in het bovenlijfje.

(c) PPE/Nieboer PPE-Agency/Edwin Veloo

Dit zwarte ontwerp van Armani is aan één zijde van het hart versierd met borduurwerk. Let ook even op het gewaagde kapsel van Charlene.

Foto: Brunopress

En last but nog least nog een mooie foto van onze koningin. Wat kan de stijlvolle kleding van Natan soms een verademing zijn!

Foto: PPE/Van Katwijk
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
27 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De zwarte Armani jurk van Charlene, WAUW! Met haar fantastische kapsel erbij, geweldig!
Ik ben niet weg van de jurken van Mathilde en Maxima, te degelijk en braaf in mijn ogen.

Heb de foto’s opnieuw bekeken : denk dat de jurk van mathilde diep bordeaux is !!

Correct, zie ook tekst van Josine 🤓

Sorry pk 020, had dit niet gezien.

De robe van Mathilde, schitterend, wat een verschijning! Mooie klassieke en stijlvolle uitstraling heeft zij.
De jurk van Meghan vind ik ronduit ordinair, de keuzes van Charlene gaan nog net. Die van Maxima is dan weer best saai en braaf eigenlijk.

Heel eerlijk gezegd vind ik alleen die van Maxima mooi. Bij Meghan en Charlene vind ik er totaal niets koninklijks aan.

Niets vind ik geslaagd van deze jurken. Máxima mooie kleur maar die vreselijk degelijke lengte en stolp plooi voor mij een te hoog broekrok gehalte.
Ook helaas het lijfje niet passend bij haar bouw. Ik vind persoonlijk die sweetheart het beste uitpakken bij de dames waar de buste net in of onder ronde delen van het hartje zitten

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Mathilde: mooie japon, al houd ik niet van blote schouders
Charlene:2x afschuwelijk, zo bloot en ordinair
Meghan: idem. De buste is nét niet te zien…. Ordinair
Mabel: afschuwelijk bloot en ordinair.
Máxima: prachtige japon. hopelijk draagt ze hem nog eens

Ik hoop dat Máxima deze jurk nog een herkansing geeft! Heel erg mooi.

Ik heb koningin Mathilde nog niet eerder zo ervaren,
glamoureus filmsterren-achtig prachtig! 👌🏼

De showstopper 🤩 x2 laat Charlene ons zien, WoW!
🖤 Rocking Armani zwart inclusief stoer en passend linker handschoentje en ja Josine, super kapsel.
❤️ Rijzig chique rood, wat een mooie stijlvolle verschijning.

Aub herdragen Majesteit 🤍 meer dan één keer?! 🙂

Last edited 1 jaar geleden by PK020

PK020, m.i. draagt Charlène (idd schitterend hier in zwart Armani, met deels borduurwerk op het lijfje !) geen handschoen maar houdt ze met beide handen een (heel leuk) tasje vast… Elders is ook beter te zien hoe verrukkelijk haar kapsel hier is !

Ja een prachtige jurk hè Trixedo inclusief gedeeltelijk rijkelijk bewerkt lijfje. Toch meen ik echt een eveneens rijkelijk bewerkt stoer (zacht lederen?) handschoentje zonder vingertoppen te zien 😉, zeer passend bij deze Rock Glam outfit 🤩 De kleine zwarte clutch valt qua foto nu wat weg tegen de Armani achtergrond.

…je zal wel gelijk hebben, PK020 ! Jammer toch dat de foto niet zo duidelijk is… Maar we zijn het er in elk geval over eens dat haar verschijning (eens te meer) ‘stunning’ was/is !!

Ben het met jou helemaal eens ! Ook bij vele anderen scoren (mijn beide lievelingen !) Mathilde en Charlène hier (gelukkig) goed ! Maar ook Mabel staat deze jurk prachtig, vind ik !

Last edited 1 jaar geleden by Trixedo

Wauw inderdaad, zowel de rode jurk van Mathilde als de zwarte van Charlene zijn fantastisch. Omdat ze goed zitten en goed bij beide dames passen. Kapsel
Charlene ook fantastisch erbij.

Zo mooi die jurken van Máxima en Mathilde!

Oh ja, Mathilde is echt schitterend in deze japon en het jurkje van Maxima is ook geweldig! Charlene ziet er meestal fantastisch uit maar de rode japon vind ik een misser, hij zit niet mooi van boven en die bandjes voegen niets toe, zelfde geldt voor Meghan, mooie kleur maar het model ziet er nogal ordinair uit. Tja en die outfit van Mabel?! Je houdt ervan of je vind het niks zal ik maar zeggen!!

Wow Mathilde echt mooi zo.
Mevr Macron valt helemaal weg…
Ik vind die diepe (evening) sweathearts gaaf, alleen bij Meghan zit t een beetje raar.
Charlene haar lengte maakt deze neckline extra indrukwekkend. Ben blij dat ze weer terug is en hoop dat ze de opgaande lijn volhoudt!
Ik vind deze vorm toch t mooist bij een avondjurk. Moet uit t hart komen 😀

Jurk van Maxima, top van Mabel en jurk van Mathilde vind ik persoonlijk het mooist. De jurk van Meghan en Charlene vind ik geen Sweet heart neckline. De jurk van Meghan vind ik het minst mooi of beter gezegd, de pasvorm is niet goed

Persoonlijk vind ik ze met bandjes niet mooi, de strapless van Mabel, maar zeker die van onze eigen Max, de grootste sweetheart, over de schouder met mouwtjes geniet mijn voorkeur

Wow, wat staat Mathilde deze jurk fantastisch! De halslijn is perfect, loopt mooi in één lijn af bij de schouders, wat een juweeltje. Deze zou ze echt vaker moeten dragen, super elegant. De sweetheart halslijn is wat vrouwelijker en verfijnder maar sommige dames dragen deze halslijn net even te diep uitgesneden. Jammer want dat is in mijn ogen minder mooi (Charlène en Megan). Bij Máxima staat deze sweetheart halslijn ook erg mooi. Zou ze vaker voor moeten kiezen.

Hoe koninklijk kan een jurk zijn !!! Mathilde is mi adembenemend mooi in haar zwarte gala jurk !! Werkelijk schitterend !!
Op 2 komt voor mij mabel !! De jurk zit haar als gegoten !!

Is die jurk wel zwart? Lijkt mij donkerrood
Maar kan het mis hebben. Mooie jurk

Princess Gracia had er ook 1. Deze was zo mooi..

Bij Mathilde!!! Prachtig, wat een elegantie .

De jurk van Mathilde en Mabel vind ik het mooist, bij de andere vind ik de punt van het hart een beetje te diep. De jurk van Maxima is ook erg mooi, voor herhaling vatbaar.