Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 aug 35 reacties

Wat gaat Máxima morgen dragen?

Vandaag vliegt Máxima naar de Verenigde Staten om in New York haar VN-jaarverslag aan te bieden.

Morgen zal de overhandiging plaatsvinden. Vandaag blikken we alvast terug op haar looks van voorgaande keren.

2011: groen Chaneljasje over zwarte basis
2012: top met watervalhals, kokerrok met pailletten. Label: Natan (nieuw)
2013: gebloemde midi-jurk Natan (nieuw)

(c) UN Photo

2014: Zachtroze jurk met dierenprint, Natan. (nieuw)
2015: Jurk met volants bij de heupen. Bottega Veneta.
2017: Broekpak van Claes Iversen (nieuw)

2018: Rok met veters à 1180 euro van Jonathan Simkhai (nieuw)
2019: Jurk met vintage dessin van Valentino (nieuw)
2020: Jurk van Victoria Beckham (nieuw)


2021: Jurk met vintage print van Valentino, dezelfde als in 2019
2022: Broekpak van Claes Iversen, dezelfde als in 2017

Kiest Máxima morgen voor een eerder gedragen jurk, dan hoop ik op dit juweeltje van Iversen.

27-11-2015 Máxima bij Kracht on Tour. (c) PPE

Kiest ze voor een broek, dan hoop ik op deze jumpsuit.

Máxima in Zweden, oktober 2022. (c) PPE/pool
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
35 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De blauwe jurk van Iversen, wat is die vreselijk mooi en stijlvol. Mooie stof ook zo te zien. Soepel en niet kreukend. Het broekpak van Iversen vind ik ook zo mooi. Hetzelfde lijkt het, qua criteria: soepele stof, niet kreukend. Blauw en rood zijn kleuren die in vele tinten komen. Iversen kiest voor vrij mat en niet heel fel. Stop Maxima in deze stofjes en kleuren en zowel zijzelf als de stofjes en de kleuren krijgen er iets extra’s van. Of ze voor elkaar gemaakt zijn zeg maar 🙂

Inderdaad een juweeltje, de blauwe jurk. Wat krachtig maakt haar dat. En een compliment voor de juiste panty en schoenen. Ook de broches maken het een mooi geheel!

Dat jumpsuit van de laatste foto vind ik heel mooi.

Ik hoop op de paars/lila rok en top van Massimo Dutti ,een keer gedragen op werkbezoek naar doornbos equipment in Rotterdam, gecombineerd met een hele leuke riem en tas van wandler. Ik vind dit merk haar goed passen en de kleur heel mooi staan . Het is op deze site te vinden ik kan geen foto plaatsen maar wellicht iemand van de moderators . Ben best benieuwd of nog meer mensen dit ook mooi vinden .

ja ,deze bedoel ik . dank voor de reactie !

Wat een mooie jurk is dit!
Prachtige kleur, eenvoudig, maar stijlvol.
Hoop dat Maxima hem binnenkort herdraagt.

Goede jurk dit. Echte modekleur ook voor dit seizoen, maar is de jurk zakelijk genoeg? Dat vraag ik me af. Maar zeker een jurk die in de herhaling mag.
Goede suggestie 👍

Wat is dat rode Claes Iversen broekpak toch een topper en wat staat de jurk met vintage print haar mooi. Eigenlijk ziet ze er bij deze bijeenkomsten altijd super uit. Het oranje broekpak https://www.modekoninginmaxima.nl/kledingkast/oranje-broekpak-met-ceintuur/staat hoog op mijn verlanglijstje, maar wat ik ook heel leuk zou vinden is de paars rode Claes Iversen jurk met roosjes https://www.modekoninginmaxima.nl/kledingkast/jurk-met-kanten-applicaties/

Hoi Anneke, bedoel je dit broekpak?
Ik hoop hier op 🧡
https://www.modekoninginmaxima.nl/kledingkast/oranje-broekpak-van-joseph/

Hoi AnnekeM,
Bij de eerste link kom ik uit bij een roze jurk met lagen, dat zal niet je bedoeling zijn 😉
De tweede jurk is een snoepje met weer een heel spannende kleurcombi. Mooi!

Ik denk dat ze een broekpak gaat dragen. Ze heeft er de laatste tijd veel aangeschaft. Sommige zijn erg mooi en wil ik nog wel eens terug zien.

Bewonderenswaardig dat ze dit werk al zo veel jaren doet. Hiermee kun je echt een impact hebben. Wat betreft de kleding: leuke suggesties van Josine.
Ik heb helemaal geen problemen met herdragen, maar ik vind het ZO jammer om te herdragen naar dezelfde gelegenheid (2019/2021 en 2017/2022). Dit is een ‘once-a-year photo opportunity’, dan moet ze gewoon steeds iets anders dragen naar mijn mening…

Hoi Royal Ellen,
Van harte mee eens, herdragen is prima, maar niet iets dat ze voor dezelfde gelegenheid al heeft gedragen. Onze koningin heeft genoeg om uit te kiezen. Maar ik blijf duimen voor een nieuwe outfit, of iets reeds gedragen in combi met een nieuw item.

Wat goed verwoord, Royal Ellen.
Ik deel deze mening graag!

Voor wie ze misschien niet gelezen heeft of vergeten is: wie de schoen past, trekke hem aan.
Regels voor reageren
Om alles in goede banen te leiden, zijn er wel wat regels waaraan een reactie moet voldoen. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij overgaan tot het verwijderen van een reactie of het blokkeren van een account.

  • Reageer respectvol. Kritische reacties mogen uiteraard gepost worden, maar zorg voor net taalgebruik en een respectvolle houding ten opzichte van Máxima, de beheerders en de bezoekers.
  • Probeer zo goed mogelijk je mening uit te leggen in een post. Reacties als ‘afschuwelijk, vreselijk, etc.’ zorgen vaak voor irritatie, terwijl een korte uitleg waarom je iets ‘vreselijk, afschuwelijk, etc.’vindt, zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Kleine afdwalingen zijn niet erg, maar probeer on-topic te blijven. 
  • Post geen beeldmateriaal of links naar beelden zonder copyright. Eventuele boetes zijn voor rekening van de poster.
  • Reageerders zijn verantwoordelijk voor hun eigen reacties. Uiteraard proberen wij alles in goede banen te leiden, maar wij zijn in geen enkel geval verantwoordelijk voor de uitlatingen van reageerders.
  • Reclame voor eigen weblogs of websites zijn verboden om spam te voorkomen. Uiteraard mag het linken naar andere websites, die niet in eigen bezit zijn, wel.
  • SCHREEUWEN is niet nodig. Gebruik hoofdletters alleen op de vereiste plekken.


Je kunt ze hier vinden: https://www.modekoninginmaxima.nl/over-modekoningin-maxima-nl/
Voor de duidelijkheid: Moderators bepalen wat verwijderd wordt en wanneer ingegrepen wordt. Discussies daarover in het openbaar zijn niet nodig. Mailen mag natuurlijk altijd. Fijne dag nog ;).

Last edited 7 maanden geleden by Moderator Petra

Roos ik hoop mee!!
En anders gok ik op dat roze Iversen broekpak hoewel ik die niet heel mooi vind

Liever de oranje of Bordeaux versie! Graag ook weer eens die geweldige grote torren broches! Die nooit meer terug gezien maar die zijn zo geweldig

Jaaaa Doro, de torrenbroches, die vind ik fantastisch!

Roos ik hoop mee!!
En anders gok ik op dat roze Iversen broekpak

Die suggestie blauwe jurk is inderdaad een goeie!
Uit t overzicht: ik val nog steeds op de roze glans met dierenprint ook al was ie veel te strak. De combinatie van deze stofjes: wow!

Ik ga gewoon hopen op iets nieuws, wie weet helpt ’t 😉😂

Als Maxima morgen voor lange mouwen gaat vind ik de blauwe keuzemogelijkheden die Josine aangedragen heeft heel mooi.
Ook het groene Chaneljasje wil ik nog wel eens terugzien.
De gebloemde midi jurk uit 2013 heeft mijn voorkeur wanneer de temperatuur daar morgen geschikt voor is op locatie.
Het kapsel van de foto uit 2015 steekt er met kop en schouders bovenuit, evenals het opgestoken haar bij de midi jurk die ik uitkoos.
Nog 1 nachtje slapen…!😊

Als tweede keuze een eveneens subliem (aubergine paars) broekpak van Claudes Iversen, maar als ik nu mag kiezen ga ik voor 🧡
https://www.modekoninginmaxima.nl/een-nieuw-broekpak-voor-maxima/ 🙌🏼

🧡 Ik ga voor dit sublieme goed passende ‘powervrouw broekpak’ van Joseph, YESS!
https://www.modekoninginmaxima.nl/kledingkast/oranje-broekpak-van-joseph/
Omdat ik twee links heb toegevoegd, beide van MKM, staat mijn bericht in de wachtrij “ter goedkeuring”, vandaar dat ik nu twee berichten post…..

🧡 Ik ga voor dit sublieme goed passende ‘powervrouw broekpak’ van Joseph, YESS!
https://www.modekoninginmaxima.nl/kledingkast/oranje-broekpak-van-joseph/
Als tweede keuze een eveneens subliem (aubergine paars) broekpak van Claudes Iversen, maar als ik nu mag kiezen ga ik voor 🧡
https://www.modekoninginmaxima.nl/een-nieuw-broekpak-voor-maxima/ 🙌🏼

Ik hoop op een broekpak. Voorkeur voor Cleas. In zijn pakken vind ik haar zo’n powervrouw!

Inzouten wel eens in haar kast willen neuzen. Zoveel keuze, en zou zomaar iets nieuws kunnen zijn. Ik vind het rode broekpak erg mooi, krachtig en zakelijk en ook de jurk vanValentino met de vintage print zou ik leuk vinden om te herdragen.

Ik zou wel eens. Niet inzouten…stomme auto-correct 😇

😂😂😂 Hoi lente-Iene, hopeloos die autocorrectie. Ik heb ‘m uitgezet, voor je het weet heb je een heel rare mail getypt naar iemand die dat echt niet kan waarderen.

Volgens mij heeft Máxima wel wat keus😉. Maar ook in het verleden heeft ze goede en leuke keuzes gemaakt.

Mijn favoriet is de jurk van 2013.

Ik ben even in de kledingkast van Maxima gedoken (figuurlijk dan, op deze site). Ik vond nog een mooie colour blocking jurk van Michael Kors, een jurk van Zeus+Dione en de set met fotoprint van Mattijs van Bergen. Ook goede opties voor morgen, wat mij betreft. Of het Chanel jasje bij een zwarte of grijze pantalon.

Mooie opties van jou, Josine. Ik vind het groene Chanel jasje erg mooi en wat zat haar haar mooi op de foto uit 2015.

Ik ben ook helemaal weg van het Chanel jasje, heerlijke kleur. Mag zo weer gedragen worden.

Ja ik dacht ook meteen wow bij 2015 😃