Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 29 mrt 0 reacties

Staatsbezoek België aan Denemarken – dag 2 Kleding Kroonprinses Mary en Prinses Marie (incl. contraprestatie)

Vandaag is de tweede dag van het staatsbezoek van koning Filip en koningin Mathilde van België aan Denemarken. Kroonprinses Mary gaat vandaag met Mathilde op stap en bezoekt o.a. een basisschool. In deze log bespreken we de kleding van Kroonprinses Mary, Koningin Margrethe en Prinses Marie. In de andere log bespreken we de kleding van Koningin Mathilde.

DAGPROGRAMMA

De eerste foto's van vandaag komen weer binnen. Kroonprinses Mary draagt een donkerrode rok en bijpassende top. 

Onverwacht werd er voor Frederik en Filip een activiteit toegevoegd aan vandaag, geen officieel programmaonderdeel, maar het tweetal ging vanuit het koninklijk paleis een rondje joggen langs het Kastellet in Kopenhagen. Een rondje van 45 minuten waarbij even werd gestopt bij het standbeeld van de Kleine Zeemeermin!

AVONDPROGRAMMA

Tijdens de contraprestatie, een concert van het Nationale Orkest in de Zwarte Diamant in Kopenhagen, droeg Mary een donkere blauw-groene japon, een nieuwe van Jesper Høvring. Deze combineerde ze met een bekende clutch. Marie droeg een zwarte glitter japon die we vorig jaar eerder zagen. Bij betere foto´s wordt deze log natuurlijk nog aangevuld, evenals de informatie. Kom dus later zeker nog eens terug!

Bron foto's: ©Wim DeHandschutter via Twitter

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments