Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 mrt 0 reacties

Staatsbezoek Argentinie – dag 2

President Mauricio Macri van de Argentijnse Republiek brengt maandag 27 en dinsdag 28 maart 2017 een staatsbezoek aan Nederland. Hij wordt vergezeld door zijn echtgenote Juliana Awada.

Programma 28 maart
De tweede dag van het staatsbezoek begint met een bezoek van president Macri aan het Internationaal Strafhof en aan OPCW, de organisatie voor het verbod op chemische wapens in Den Haag. Vervolgens heeft president Macri gesprekken met de voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal en de voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Aansluitend ontvangt minister-president Rutte president Macri. Koningin Máxima en mevrouw Awada bezoeken in de ochtend het Mauritshuis in Den Haag. Zij krijgen een rondleiding langs werken van Hollandse meesters uit de Gouden Eeuw, zoals Vermeer, Rembrandt en Potter. Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en mevrouw Awada sluiten daarna bij minister-president Rutte en president Macri aan voor een lunch in de Trêveszaal op het Binnenhof. Thema van de lunch is sociale dialoog. In de middag bezoeken president Macri, zijn echtgenote en Koningin Máxima de haven van Rotterdam. Zij worden bij Berghaven in Hoek van Holland ontvangen door de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb. Tijdens een boottocht door de Rotterdamse haven geven experts en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven uitleg over de diverse terminals en nieuwe geïntegreerde logistieke oplossingen van de Maasvlakte. Het staatsbezoek eindigt met een door president Macri aangeboden balletvoorstelling in theater Diligentia in Den Haag.

Outfit: koningin Máxima draagt een nieuwe mantel. Opnieuw Dutch Design, want het is een ontwerp van Claes Iversen!


Foto: Monarchypress.com 

Mantel van Claes Iversen:

Prinses Margarita heeft een rok van deze stof:

Máxima's clutch is een ontwerp van Dior en tevens een geschenk van de Franse president. Máxima kreeg het tasje tijdens het staatsbezoek aan Frankrijk in maart 2016. 

Afbeeldingsresultaat voor dior site:modekoninginmaxima.nl

Pumps van Gianvito Rossi:

Afbeeldingsresultaat voor gianvito site:modekoninginmaxima.nl

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments