Avatar foto Door Moderator Petra
Laurentien 17 sep 0 reacties

Prinsjesdag 2019: Kleding Prinses Laurentien

Vandaag is het Prinsjesdag! In deze log meer info over de kleding van Prinses Laurentien!

Prinses Laurentien draagt een poeder pastel roze japon met van achter een sleepje. De japon is een ontwerp van Hardies Couture Den Haag. De japon bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is gemaakt van kant, met een speciaal voor haar aangepast capeje van hetzelfde materiaal. De 2e laag is van metallic voile met glitter pailletten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen, schoenen en pak

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

De fascinator is ontworpen door Evelien Gentis-Smit van Eudia. Hij is met de handgemaakt van sinamay, met als decoratie verschillende veren bloemen. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen

Foto’s met dank aan ©Royalduo, Jannemieke

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments