Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 sep 0 reacties

Prinsjesdag 2017

Het is vandaag de derde dinsdag van september en dat betekent: Prinsjesdag! Volg in deze blog het laatste modenieuws over ons koningspaar, prins Constantijn en prinses Laurentien. 

Volg hier ModekoninginMáxima op Instagram. 

Koning Willem-Alexander

Outfit: Koning Willem-Alexander draagt een jacquet met grijs vest met het draaginsigne Ridder Militaire Willems-Orde.

 

Koningin Máxima: In het grijs en toch geen grijze muis. 

Outfit: Koningin Máxima draagt een klassieke a-lijn japon van Natan, die is vervaardigd uit een transparante brokaat met grove bloemen. Bij de robe draagt de koningin een grijze turban en een diamanten collier uit de koninklijke kluis. 

De stof van de japon zagen we eerder in het lichtroze tijdens het staatsbezoek aan Italie. 

 

Het is ook niet de eerste keer dat we de koningin zien met een pillbox. Zo droeg ze op Prinsjesdag 2003 bijvoorbeeld een felroze variant en tijdens de herdenkingsdienst voor prins Friso een zwarte. Klik hier voor meer informatie over het hoedenmodel.

Máxima’s schoenen komen van Jan Taminiau. Toch nog een vleugje Dutch Design. 

Máxima’s clutch is een ontwerp van Dior. De koningin kreeg het tasje van president Hollande tijdens het staatsbezoek aan Frankrijk. 

Afbeeldingsresultaat voor dior site:modekoninginmaxima.nl

De juwelen van Máxima zijn ook zeer interessant. Tijdens een recent bezoek van de president van Mozambique droeg koningin Máxima namelijk een onbekende diamanten strikbroche, die volgens juwelenkenner Erik Schoonhoven niet uit de koninklijke collectie komt. Vandaag draagt zehet bovenste gedeelte van de broche opnieuw, maar ditmaal met een aquamarijn als pendant.

Ter vergelijking: de looks van 2013-2017. 

Tijd voor een poll: 

Prins Constantijn

Outfit: 

~Advertentie~


~einde advertentie~

Prinses Laurentien: 

Outfit:  Laurentien draagt een Hardies Couture Japon. Jacquard stof met ingeweven dessins. Een weefsel met goud- groen en zilverdraden. De stof is geïnspireerd door de weerspiegeling van de zon op de staart van een zeemeermin.

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments