Lees hier al het modenieuws over de bruid Sofia. 

Sofia's japon is van Ida Sjöstedt en is gemaakt van zijde crepe en organza. 

Nieuw diadeem met smaragden:

Prachtige sleep:

De schets:

Tatoeage is zichtbaar:

Bruidsmeisjes in jurkjes van Ida Sjöstedt:

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van marinde

marinde

maandag 15 jun 2015 - 23:19

Ik heb vandaag nog eens naar de beelden van het huwelijk gekeken en ik vind dat Sofia een mooie jurk draagt: eenvoudig, mooie combi met het kant, mooie sluier en mooi decolleté. Doet recht aan haar figuur. Het haar vind ik wat minder met die strakke en strenge middenscheiding. Ik zou het liever wat speelser en zachter willen zien.
Over de discussies over de tattoo: Sofia heeft die nu eenmaal..... Misschien zou ze er nu geen meer zetten (en misschien ook wel...). Ik vind het prima dat ze deze niet weggewerkt heeft (hoewel ik er zelf niet aan moet denken een tattoo te hebben....). Ja, ze gaat de rol van prinses vervullen maar dat betekent voor mij niet dat ze aan alle verwachtingen moet gaan voldoen.

afbeelding van juliette

juliette

zondag 14 jun 2015 - 21:33

S'avonds had ze een andere off schouder jurk aan , ook mooi ! En tot half 6 vanochtend gedanst , daar dan Op 3 foto's na geen beelden van ;) de jurk is eenvoudig maar past op een of andere manier perfect bij haar en hij zit als gegoten , de tiara vind ik prachtig me dat groen ! Haar zus droeg wit , dat was dan weer minder en niet erg gepast maar het viel me pas naderhand op dus het stoorde niet ! Wat een lief stel zeg en ik verwacht dat ze een prachtig gezin gaan krijgen en dat Sofia een goede prinses word , en kunnen we alsjeblieft de achtergrond achter ons laten ! Kijk naar Maxima de partyprinses , Mette Marit , Mabel en dan hebben we het nog niet over de koningen gehad ;) mensen die ene tattoo maakt het verschil toch niet . Volgens mij is het echt een oprecht lieve , zachte en zorgzame vrouw laten we ons daar dan op focussen !
En nog even een compliment naar Josine en Petra want wat was het snel en goed ! Echt top
Bijna alle gasten zagen er top uit ! Maxima was prachtig maar dit vind ik niet de mooiste jurk die ze heeft

Wat een prachtige dag en een geweldig feest !en o dat lied waarop ze binnenkwam , weet iemand welk lied dit is want ik vind het prachtig .
Ik vond het een spectakel en erg modern ook , ze zijn nog jong ;)

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 15 jun 2015 - 08:47

Juliette. Lied was van Enya.

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 15 jun 2015 - 08:51

Thanks Juliette, leuk om nog een glimp op te vangen!

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 14 jun 2015 - 21:36

Bij de openingsdans had ze nog haar trouwjurk aan, heeft ze zich daarna nog verkleed? Heb je een link naar de foto's, ik ben erg benieuwd!

afbeelding van Doro

Doro

zondag 14 jun 2015 - 17:22

redelijk mooie jurk, wat ik echt niet mooi vind is de witte randen waar de mouw aangestikt zit. dat ziet er goedkoop uit, en kan veel mooier

afbeelding van Paula

Paula

zondag 14 jun 2015 - 16:47

Het mooie was dat Sofia niet heeft uitgepakt met de bruidsjurk. Het had ook een champagne-kleurige, satijnen uitvoering kunnen zijn met allerlei versieringen en parels erop. In plaats daarvan heeft ze gekozen voor een witte, relatief eenvoudige jurk, zij het met bééldig kant en met een schitterende sluier. Iemand zei al dat bol naar achteren gekamd haar misschien mooier was geweest in plaats van de middenscheiding die ze droeg. Dat denk ik ook wel. Maar dit is misschien ook Scandinavisch om het haar zó naar achteren te dragen.

Bruid heeft bij mij indruk gemaakt door de relatieve eenvoud en haar ingetogen houding.

afbeelding van Imke

Imke

zondag 14 jun 2015 - 14:38

Heel klassieke jurk, geen verrassend model, maar hij staat perfect. Hij heeft door de wijde hals niet dat hele zedige dat sommige koninklijke bruidsjurken hebben, je ziet gewoon een elegante vrouwenhals en een beschaafd decolleté, zonder dat er nadruk op valt. Mooi, vind ik. Wat de tattoo betreft: door die zo open en bloot te laten zien nota bene bij haar bruidstoilet maakt ze duidelijk dat ze er zelf geen probleem in ziet. En bij het kiezen van een jurk waren natuurlijk mensen uit haar omgeving betrokken (moeder, adviseuze bruidswinkel) en het zal dus ongetwijfeld ook ter sprake gekomen zijn. Deze tattoo is ook redelijk beschaafd, als er een drakenkop boven de jurk uit had gestoken zou ze neem ik aan wel maatregelen genomen hebben. Toch blijf ik het in mijn hart wel een beetje ordinair vinden. Maar ja, tijden veranderen en dit is kennelijk acceptabel in de hoogste kringen tegenwoordig.

afbeelding van elise1

elise1

zondag 14 jun 2015 - 16:37

Mee eens, ook wat betreft de tattoo. Wat dat laatste betreft, in de Zweedse koninklijke familie zijn ze wel wat gewend denk ik als ik naar die zuster van de koning kijk : ordinairder kun je het niet krijgen. Daarbij vergeleken stelt dat sterretje op de rug van Sofia niks voor.

afbeelding van Imke

Imke

zondag 14 jun 2015 - 16:55

Haha.... Benieuwd wat voor woeste tatoeages prinses Brigitta verbergt onder haar afzak-japon ;-)

afbeelding van Jadau

Jadau

zondag 14 jun 2015 - 13:24

Prachtige bruidsjurk. Eenvoudig mooi. Kapsel mooi en ja, die tattoo zit er nu eenmaal. Om dan het kapsel aan te passen hoeft wat mij betreft niet al ben ik ook geen fan van tattoos. Die lichtblauwe jurk ook prachtig en goed bij haar passen. Ook de bruidegom ziet er goed uit.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 14 jun 2015 - 12:22

Ik vind de jurk goed gekozen. Vrij klassiek, maar het model staat haar enorm goed: de diepe v-hals en aangesloten taille met uitlopende rok accentueren haar vrouwelijke vormen, en het kant maakt het lief. De manier waarop de sluier is bevestigd laten haar gezicht en de tiara prachtig uitkomen (hoe geweldig is dat, dat je een tiara krijgt van je schoonouders..! en dan ook nog met groene stenen: een bruid met een gekleurde tiara...!). De middenscheiding... hij hoort echt bij haar, maar ik had zonder scheiding en net wat boller naar achteren gekapt haar denk ik nog mooier gevonden. De tatoeage in het zicht, ik vind dat een statement van 'dit ben ik, en ik ben goed zoals ik ben', heel goed gedaan. Geen spoor van schijnheiligheid, en ik zie er toch ook een teken in van totale liefdevolle acceptatie door haar schoonfamilie. En daarmee een statement van jewelste naar alle criticaster... En dan zo'n heerlijk vrolijke dienst, al die prachtige pastelkleurige bloemen, prachtige gasten in gala, en een zeer zeer verliefd bruidspaar. Een over de top jurk was in dit geheel denk ik teveel geweest. Ik vind het een van de mooiere koninklijke bruiloften die ik ooit heb gezien.

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 14 jun 2015 - 11:12

dank u om de link te plaatsen dan was ik gerust dat i khet kon volgen tegelijk heb ik zdf opgezet ik heb van 15h tot 0030h voor de pc gezeten en genoten
Estelle vind ik geweldig een natuurtalent hoe kan dat meisje zo lang zich stil bezighouden ongelooflijk
Carl Filip vind ik zeer gevoelig emotioneel meer dan Sofia (of die verbergde het)
ik vind het geweldig van zo op de feest bij de maaltijd aanwezig te kunnen zijn
mooie simpele jurk maxima was ook mooi ik miste Willem Alexander dat is voor mij de eerste maal de interactie tussen hen
ik ben blij dat ik in deze tijd leef 100jaar geleden was het zo volgen en genieten niet mogelijk geweest

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 14 jun 2015 - 02:52

Ik vind haar erg mooi. De japon vind ik prachtig en lijkt best wel op mijn eigen bruidsjurk :) Tatoeages vind ik bepaald niet koninklijk en bij een bruid al helemaal niet, maar goed, dat is een mening en je kan er eeuwig over discussiëren...

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zondag 14 jun 2015 - 00:57

Vanavond heb ik de liveblog verder bijgehouden. Deze is verder te vinden (ook van Sofia's verrassing, de bruidstaart aansnijden, de toespraken en de openingsdans) in de liveblog over de koninklijke gasten! Dit even ter info.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 14 jun 2015 - 01:11

The World of [email protected] Nogmaals bedankt, ik heb jouw inspanning enorm gewaardeerd en het was genieten!!

afbeelding van Hutsefluts

Hutsefluts

zaterdag 13 jun 2015 - 21:48

Bruidsjapon goede keuze, vanuit keurslijf een goede match. Plechtigheid was een goede combi tussen traditie en eigentijds. Beiden geven aan hoe zij daar instaan.

afbeelding van Hutsefluts

Hutsefluts

zaterdag 13 jun 2015 - 21:48

Bruidsjapon goede keuze, vanuit keurslijf een goede match. Plechtigheid was een goede combi tussen traditie en eigentijds. Beiden geven aan hoe zij daar instaan.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 13 jun 2015 - 20:50

Door al zijn eenvoud gaf de bruidsjapon bij mij wel een WOW effect, prachtige, chique verschijning, eenvoud siert de mens, wat leuk om te zien hoe verliefd ze zijn! Ik heb alles in bed gevolgd via ZDF!

afbeelding van juliette

juliette

zaterdag 13 jun 2015 - 20:46

Schoenen zijn van Charlotte Olympia :)

afbeelding van Agnes

Agnes

zaterdag 13 jun 2015 - 19:26

Ps: prins Carl Philip wat een heerlijk knappe prins en wat straalde hij, ze zijn beiden erg verliefd. Altijd mooi om te zien.

afbeelding van Agnes

Agnes

zaterdag 13 jun 2015 - 19:25

Ik vind de bruid heel mooi. De make up en het haar zijn prachtig. Ik kan me niet voorstellen dat deze jurk niet bij haar past, ze kiest deze zelf uit. Hoe kunnen we dat zowiezo concluderen terwijl we haar niet kennen? Ik vind tatoeages ook niet mooi en het had mooier geweest als ze hem had bedekt, dat staat sjieker, maar blijkbaar wilde ze het zo. De kerkdienst was niet erg tradiotioneel. Wat swingden ze de kerk uit zeg met dat laatste lied, nog nooit koninklijke bruiden zo de kerk uit zien gaan op deze muziek. Blijkbaar heeft de koning dit goed gekeurd? In onze kerk zou dit absoluut niet kunnen, maar heel stiekem vond ik het best erg leuk.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 13 jun 2015 - 18:49

Ik vind de bruid er heel mooi uitzien. Volgens velen past deze jurk niet bij haar, maar.....een mens kan veranderen en ik denk dat ook Sofia niet meer diegene is van jaren geleden. Laten wij voorzichtig zijn met het oordelen over haar. Tenslotte kennen we haar helemaal niet. Behalve van wat ons door de roddelbladen wordt meegedeeld en dat is meestal niet tengunste.
Dus, prachtige jurk met sluier en sleep en een nieuw? diadeem. En wat zijn ze verliefd! Zo mooi om te zien. Ze droeg best hoge naaldhakken, viel niet mee de trap op en af.
Bruidskinderen droegen leuke jurkjes. Ik vond alleen de witte panty's niet zo mooi.
En wat een bloemenpracht in pastel tinten, werkelijk een plaatje.
Ik heb genoten en ga straks BB kijken, want ik heb niet veel verstaan van wat er gezegd werd. Haha, lastig dat Zweeds.

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 13 jun 2015 - 18:14

Wat een geteut bij die trap...

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 13 jun 2015 - 18:09

Ik vind haar er prachtig uit zien! Ik had nooit verwacht dat ze er zou uit zou zien op haar grote dag, toen ik hoorde dat ze een relatie had met Carl Philip. Ik had de tattoo ook liever bedekt gezien, maar ja, voor de rest ziet ze er keurig uit, dus daar zal ik maar niet over gaan vallen.

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 13 jun 2015 - 18:15

Prachtige bruidsjurk en mooi gemaakt. Vind de jurk ook goed bij haar passen.Ze heeft een lieve uitstraling ,helemaal niet pretentieus. Ze lijken ook bijzonder verliefd te zijn! De stamvader van de Bernadottes had een grote tattoo op zijn arm dus dit sterretje zichtbaar op haar rug zal door velen snel geaccepteerd zijn. Ze doet verder goed werk. Dat prinses Mabel in haar jonge jaren een relatie had met een drugsbaron zijn velen toch ook al vergeten.

afbeelding van marinde

marinde

zondag 14 jun 2015 - 09:41

Die relatie bleek Mabel dus niet te hebben gehad!

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 14 jun 2015 - 09:43

Bedoel je dit serieus of is het sarcastisch bedoeld?

afbeelding van marinde

marinde

maandag 15 jun 2015 - 23:07

Het is soms wat lastig om te weten welk bericht gereplyed wordt. Ik bedoelde het in ieder geval serieus.

afbeelding van juliette

juliette

zaterdag 13 jun 2015 - 17:41

Prachtige jurk ! Tatoo stoort me niet

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 13 jun 2015 - 17:31

Prachtige sleep en prachtig kant op de jurk. Bruid stráált.

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 13 jun 2015 - 17:30

Ik vind de bruidsmeisje leuke jurkjes hebben. Veel en veel leuker dan Amalia aan moest bij huwelijk Victoria.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 13 jun 2015 - 17:27

Ik genoot van de muziek waarop het bruidspaar binnenkwam. Zo lieflijk. Jurk kwam op dat moment prachtig en passend op me over. Later leek hij wat te kreuken en/of te trekken rond haar heupen (die best heupig zijn). Hals bleef ik prachtig vinden, afgezien van de tattoo. Sluier zelfs perfect: geen melkmeisjeseffect zoals bij Kate, die ik verder prachtig vond ínclusief heupen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 13 jun 2015 - 17:21

Echt een disney-sprookje haha.

afbeelding van Moon

Moon

zaterdag 13 jun 2015 - 17:15

Ben teleurgesteld.... Geen mooie jurk, niet qua ontwerp, niet qua uitvoering (kant oogt wat gelig tov de spierwitte stof eronder) en het past gewoon niet bij deze bruid. De tiara vind ik mooi, maar ik zou nooit gekleurde stenen gekozen hebben tenzij groen echt een Hellqvist-familieding is? Bruidskapsel mmmm, zo'n strenge strakke middenscheiding en strak of haar oren, en de tiara zo ver naar achteren geplaatst?
Wel een mooie persoonlijke lieve dienst, vol emotie. Tof einde!

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 13 jun 2015 - 20:33

Ik las op Royal Sartorial dat de stof uit drie kleuren wit bestond.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 13 jun 2015 - 20:30

Ik las op Royal Sartorial dat de stof uit drie kleuren wit bestond.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

zaterdag 13 jun 2015 - 17:10

Mooie fijne jurk. Eenvoudig maar wel chique! Ik stoor mij niet aan haar tattoo, wie weet had ze die al voor ze wist dat ze Prinses zou gaan worden! Het geen lelijke tattoo! Ik heb op de Duitse zender genoten van de 'optocht' gekroonde hoofden in hun mooiste outfit, zowel de dames als de heren. En lekker commentaar gegeven bij verschillende japonnen, bijvoorbeeld de gele plissé! Niet mooi, niet een schuimtaart! Verder vond ik Maxima een van de mooiste

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 13 jun 2015 - 17:10

Moet eerder wennen aan de popmuziek in zo'n degelijke kerk :)

afbeelding van Sanne

Sanne

zondag 14 jun 2015 - 21:18

Het is niet helemaal wat we van koninklijke huwelijken gewend zijn, maar ik vond het wel mooi en verfrissend! Ik zing in een katholiek kerkkoor en wij zingen tijdens vieringen wel vaker popmuziek, als het passend is bij de viering. Vanmorgen tijdens een doopviering zongen we nog You'll be in my heart van Phill Collins en Take your time girl van Niels Geuzenbroek. Over twee weken tijdens een huwelijksviering zingen we Because you loved me van Celine Dion ;)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 14 jun 2015 - 00:16

[email protected] Ga met de tijd mee, ik vond het geweldig, men zou met al dat stijve gedoe in een kerk moeten breken, kerken lopen leeg en dit is een vande manieren om mensen in de kerk te houden, modernere aanpak!

afbeelding van Jadau

Jadau

zondag 14 jun 2015 - 12:53

Helemaal mee eens.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 13 jun 2015 - 17:19

Het is een erg vooruitstrevende trouwdienst op alle fronten zullen we maar zeggen..

afbeelding van car

car

zaterdag 13 jun 2015 - 17:20

;)

afbeelding van car

car

zaterdag 13 jun 2015 - 17:19

Met je eeeens ..wel vernieuwend...maarrr weinig gracieus en koninklijk hahaha..dus die tattooo snappen we zeg maar ;)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 13 jun 2015 - 17:09

Heel andere dienst dan in Nederland. Hoop dat Sofia comfortabele schoenen draagt :P

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 13 jun 2015 - 16:58

Ze ziet er lief uit, mooi en eenvoudig. Mooie tiara ook, maar smaragden zijn mijn lievelingsstenen dus ik ben niet helemaal onbevooroordeeld.
En de tattoo: tja... mooi vind ik het niet maar ben het met de vorige reacties eens dat het kennelijk bij haar hoort. Dan ook maar zichtbaar toch?

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?