Het is vandaag 24 augustus: de eerste schooldag voor prinses Amalia. Zojuist is door de RVD een foto vrijgegeven van prinses Amalia, die bij de Eikenhorst klaarstaat voor het vertrek naar Sorghvliet. De fotograaf is haar trotse vader!

Passend bij de hedendaagse mode draagt de prinses skinny jeans, een loshangend vest en kleurrijke sportschoenen. Helemaal leuk en hip! 

Met dank aan The World of Royals: Het shirt is van de Zara en kost slechts twee tientjes. 

Zoals al eerder aangegeven ben ik terughoudend wat betreft kritische reacties op de mode van prinses Amalia. Ik wil het als beheerder van deze website niet op mijn geweten hebben dat Amalia (onterecht) een negatief zelfbeeld krijgt. Reacties met een negatieve insteek zullen daarom verwijderd worden zonder overleg tot de prinses 18 jaar is. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

woensdag 26 aug 2015 - 14:33

Ze ziet er erg leuk en toegankelijk uit. Zeer herkenbaar voor veel ouders met een brugpieper. Geweldige pr-actie dus. Want reken maar dat er goed is nagedacht over haar kleding, de fiets, het krat en het feit dat ze op de fiets naar school gaat (hoewel we niet weten of dat inderdaad ook echt het geval is).

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 26 aug 2015 - 15:09

Die gedachte heb ik ook, elise1. :) Voor hetzelfde geval stond er ergens verdekt een auto met beveiliging op haar te wachten. Zou zo maar kunnen. :)

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

maandag 24 aug 2015 - 21:10

Leuk krat ;-)

afbeelding van Mary

Mary

maandag 24 aug 2015 - 20:24

Zou deze foto en het filmpje echt vanmorgen pas gemaakt zijn? Of hebben ze dit eerder opgenomen / gefotografeerd en moest het een paar keer over omdat Prinses Amalia bijv. vond dat ze er niet leuk op stond? Bij ons heeft het vannacht heel hard geregend en Wassenaar is hemelsbreed niet onwijs ver weg. Lig er niet van wakker maar kan me voorstellen dat ze vanmorgen wel wat anders aan haar hoofd had dan goed op de foto/film komen... Toch best spannend naar de middelbare school.. Is het niet voor Prinses Amalia dan wel voor haar ouders!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 24 aug 2015 - 22:57

Mary@ Hoe en wanneer de foto en filmpje gemaakt zijn, doet er niet toe, ik vind het een hartstikke leuk idee om zo ruchtbaarheid te geven aan Prinses Amalia's eerste middelbare schooldag, laat mij maar in de waan dat dit zich maandagmorgen vroeg heeft afgespeeld. Regenbuien kunnen vaak zo lokaal zijn.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 26 aug 2015 - 15:13

Ik kan me voorstellen dat je je dit zo maar afvraagt. Puur uit interesse. :)

afbeelding van Paula

Paula

maandag 24 aug 2015 - 22:32

Er waren ook geen beveiligers bij dus grote kans dat je gelijk hebt!

afbeelding van Janna

Janna

maandag 24 aug 2015 - 23:03

@Paula - op de foto en het filmpje zijn geen beveiligers te zien, maar ik kan mij nauwelijks voorstellen dat zij zomaar in haar eentje naar school kan fietsen. Wat een super makkelijke prooi voor kidnappers zou zij zijn als er niet een hele meute veiligheidsagenten in auto's en op fietsen haar zouden volgen!

afbeelding van Mary

Mary

maandag 24 aug 2015 - 23:15

Reken maar dat er beveiliging mee gaat!!

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 25 aug 2015 - 12:41

Misschien werd de fiets zelfs aan het eind van de oprijlaan geparkeerd er werd zij verder met de auto naar school gebracht. Wel zo veilig en minder bewakers nodig! Én een leuk plaatje voor de "onderdanen" ☺ !

afbeelding van Maria

Maria

dinsdag 25 aug 2015 - 14:30

Ik dacht hetzelfde.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 26 aug 2015 - 15:28

Dit weekend keek ik 'The King's speech'. Onderhoudende film. De oude King George V, de vader van Albert (later George VI) verzucht tegenover Albert:
In the past, all a King had to do was look respectable in uniform and not fall off his horse. Now we must invade people's homes and ingratiate ourselves with them. This family's been reduced to those lowest, basest of all creatures. We've become actors!

En dat was 1936, de radio begon net! Een koningshuis is heden ten dage een soort reality-tv. 'Keeping up with the Oranges'. Iedereen wil een stukje van ze, en het moet ook allemaal spontaan en echt en gewoon, maar ook weer niet te. Het is goed betaald en met de status is niets mis. Verder lijkt het me een hondenbaan.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 25 aug 2015 - 00:14

De RVD heeft aangegeven op vraag van Marc vd Linden (las ik) dat de foto vanochtend is gemaakt. Ik kan me voorstellen dat ze voor de show even is weggefietst en er een leuke foto is gemaakt, mogelijk een paar keer over gedaan. Je hoort haar namelijk ook niet echt: ajuu! roepen (al zeggen ze dat ook vast niet in Wassenaar). En ik kan me zo voorstellen dat Maxima in het echt ook wel even zou zwaaien. En natuurlijk zou pa zijn dochter ook wel ff willen knuffelen of zo. vermoedelijk is ze kort daarna echt gegaan. Maar ja, dat is en blijft gissen, en is ook niet zo heel belangrijk.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 24 aug 2015 - 19:51

Ik vind al dat groen van de klimop prachtig! Maar is dat niet heel slecht voor je huis? Leon heeft ze hier allemaal heel drastisch verwijderd.

afbeelding van Janna

Janna

maandag 24 aug 2015 - 22:59

Het kan echt geen kwaad. Klimop eet geen bakstenen, het zuigt het hele kleine beetje vocht op dat zich in de bakstenen bevindt en dat is alleen maar goed. Ook leuk voor kleine vogeltjes zoals meesjes en winterkoninkjes die er een veilige nestplaats vinden!

afbeelding van hendrikje

hendrikje

dinsdag 25 aug 2015 - 12:18

Kan absoluut geen kwaad, zou zelfs goed zijn voor het binnenklimaat. Alleen opletten dat de hechtwortels zich niet aan schilderwerk hechten of uitlopers tussen dak en muur kruipen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 24 aug 2015 - 20:03

Dat schijnt niet heel goed te zijn nee.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 24 aug 2015 - 18:47

Enig om te zien. Nieuwe school: nieuwe fiets! Rugzak in de krat, lekker sportief gekleed en ze gaat op pad. Ik denk dat zij uit een heel warm nest komt. Mooie foto ook, met al die klimop.

afbeelding van Marja

Marja

maandag 24 aug 2015 - 21:08

Nieuwe fiets? Vast niets, het ding rammelt aan alle kanten. Dat hoor je als je het filmpje bekijkt. Een echte puber dus.

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 24 aug 2015 - 18:42

heel blij mee te mogen genieten van dit geweldige dagmoment veel leuker dan formele momenten

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

maandag 24 aug 2015 - 17:41

Wat een enige foto! Super dat dit gepubliceerd wordt, ze ziet er super leuk uit!
Hoop dat ze een onbezorgde middelbare schooltijd zal krijgen.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 24 aug 2015 - 17:16

Erg leuk! Leuk idee ook om zelf de foto en het filmpje te maken!

afbeelding van Magda

Magda

maandag 24 aug 2015 - 17:01

Wat een leuke foto. Echt een tiener , die straalt van plezier.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 24 aug 2015 - 16:19

Wat leuk, zo´n foto! Ook leuk dat ze gekleed is zoals veel andere tieners naar de middelbare school gaan! Vooral die omafiets en dat krat zou je niet bij een prinses denken. Maar wel erg leuk overigens;)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 24 aug 2015 - 18:17

Annelies@ Je kunt goed horen dat Amalia's omafiets zelfs rammelt, dat schijnt helemaal "in" te zijn.

afbeelding van Marga

Marga

maandag 24 aug 2015 - 16:30

Dat regenpak willen die kids op die leeftijd helemaal niet aan. Dat is niet stoer! :) Ik moet er altijd zo om lachen als ik de mijne een regenjas wil meegeven. Dat wilde ik vroeger al niet en hij nu ook niet. Dus kan me ook bedenkingen bij Amalia voorstellen .... Maar we hoeven het niet te weten. Het is al super dat we zo'n vrolijke foto van haar te zien krijgen op haar eerste schooldag van de middelbare school.

afbeelding van Els

Els

maandag 24 aug 2015 - 15:34

Leuk om te zien, hopelijk blijft het hierbij en geniet ze van een onbezorgde schooltijd net als alle andere tieners.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 24 aug 2015 - 14:53

Wat lijkt ze nu opeens groot he. Of hebben jullie dat niet? Misschien klink ik nu heel oud, maar ik kan me de doop nog zo goed herinneren!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 24 aug 2015 - 15:37

Josine Droogendijk@ Zeg dat wel, de tijd gaat snel voorbij. Ik zie ook die beelden nog voor me, we hebben prinses Amalia eigenlijk zo weinig zien opgroeien, foto sessie's zeggen niets, ik had het veel leuker gevonden als we van tijd tot tijd meer foto's kregen te zien van het hele gezin, tja en nu staat daar een hele leuke jongedame voor ons.. Geniet maar lekker van kleine Lieke want voor je het weet.......

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 24 aug 2015 - 14:37

Wat zal het spannend voor Amalia zijn deze eerste dag en wat lekker om op de fiets naar de nieuwe middelbare school toe te kunnen gaan., leuke, spontane teenager, ik hoop ook dat ze met rust gelaten wordt en wens haar veel succes toe.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 24 aug 2015 - 14:10

Ze ziet er erg leuk uit.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 24 aug 2015 - 13:01

Spannend zo'n eerste dag naar de middelbare school, succes Amalia! En wat leuk dat WA dit bijzondere moment op deze manier vastlegt voor henzelf en voor de rest van NL.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 24 aug 2015 - 14:06

Sluit ik me bij aan Merel, anders moet ik in herhaling vallen :)

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 24 aug 2015 - 12:44

Leuk dat we een foto te zien krijgen! Ze ziet er gewoon leuk uit, een normale tiener, en dat moet ze hebben:)

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 24 aug 2015 - 12:42

Hopelijk wordt ze met rust gelaten! Ziet er zo hartstikke leuk uit!

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 24 aug 2015 - 12:29

Wat een leuk meisje , kleding prima!
Ze lijkt mee ook heel spontaan en ik denk dat ze heel veel vriendinnen zal krijgen...............

afbeelding van Janna

Janna

maandag 24 aug 2015 - 22:54

Natuurlijk wil iedereen haar vriendin worden. DAT is Amalia's probleem!

afbeelding van Mary

Mary

maandag 24 aug 2015 - 18:55

Inderdaad heb ik ook de indruk dat ze spontaan is. Bijv. op Sail riep ze wat vanaf de Groene Draek naar anderen (buiten beeld).

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 24 aug 2015 - 20:43

Mary@ Dat was niet buiten beeld, toen Amalia daar aan die zijkant zat op de boot heb ik op de t.v. gezien dat zij lief reageerde op de mensen die haar iets toe riepen.

afbeelding van Mary

Mary

maandag 24 aug 2015 - 21:56

Dat heb ik dan weer niet gezien. Leuk!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 24 aug 2015 - 20:02

Durf te vragen ;-) : zijn er mensen die tegen gehouden worden door een virusscanner als ze de link hierboven naar mijn site proberen te openen?

afbeelding van Janna

Janna

maandag 24 aug 2015 - 22:52

No problems here!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 25 aug 2015 - 00:09

Fijn, heel hartelijk dank voor jullie reacties! Mijn virusscanner gaf ook geen virussen aan, dus geen idee hoe de melding kwam. Super bedankt!

afbeelding van Paula

Paula

maandag 24 aug 2015 - 20:50

@TWOR: hier ook geen melding of iets dergelijks.

afbeelding van Mary

Mary

maandag 24 aug 2015 - 20:26

Ik zie nergens een virusscanner.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 24 aug 2015 - 20:33

Josine wordt door haar virusscanner tegen gehouden als ze naar mijn site wil gaan. Dus dan moet je wel zelf een virusscanner geinstalleerd hebben. Meer mensen die wel of niet een melding krijgen? Bedankt voor je reactie Mary!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 24 aug 2015 - 20:42

TWOR@ Ik kwam zonder enige moeite bij jouw site. Hartelijke groeten.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 24 aug 2015 - 11:33

Leuk he, dat we een foto te zien krijgen! Ik zag ook al een kort filmpje van haar op de fiets :)
Ik weet niet of positief commentaar op de kleding wel mag, maar ik wil er eigenlijk ook alleen maar over zeggen dat ze er uitziet als elke andere tiener die naar school gaat. Leuk!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 24 aug 2015 - 12:11

Positief commentaar zal vast niet lijden tot een negatief zelfbeeld ;)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?