Gisteren werd in de kapel van de St. James's Palace prins Louis, het derde kind van prins William en hertogin Catherine, gedoopt. Hertogin Catherine koos voor het plechtige moment een witte creatie van Alexander McQueen uit. Met de kledingkeuze lijkt een traditie geboren, want ook bij de doop van George en Charlotte droeg de trotse moeder een witte outfit. 

De hoed, die in werkelijkheid een bandeau is, komt uit het atelier van Jane Taylor. De maathoed is geinspireerd op onderstaand model. 

Hertogin Meghan koos op haar beurt voor de kleur olijfgroen. Haar jurk met boothals komt van Ralph Lauren en haar cocktailhoed van Stephen Jones. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 10 jul 2018 - 08:12

Mooi begin van een nieuwe dag!
Alle discussies van de afgelopen dgn achter ons laten!

Dit vind ik mooi mooi mooi! Echt Engels en echt mijn ding

afbeelding van zara

zara

dinsdag 10 jul 2018 - 08:44

Mooi uitgebalanceerde witte outfit, die prefect past bij haar klassieke Engelse schoonheid. De combinatie van kleine kapmouwtjes en diepe v-hals staat haar prachtig. De grote haarband oogt wat topzwaar, maar het staat haar wél. Zulke parel-oorbellen zou ik ook wel willen!

(Het gazen hoedje maakt van de olijfgroene outfit van Meghan iets sensationeels, want de jurk op zich is, behalve de kleur, niet heel bijzonder. Gelukkig is deze jurk ook niet te lang. Staat haar mooi, deze lengte tot net over de knie, i.p.v. tot halverwege de kuit.)

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 10 jul 2018 - 09:05

Dat was ook het eerste wat mij opviel aan de jurk van Meghan: veel betere lengte dan tot halverwege de kuit! Dat staat haar echt niet.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 10 jul 2018 - 08:42

Ik vind het mooi, dit klassieke past wel bij haar. Wel voorspelbaar: namelijk Alexander McQueen en wit. Het staat haar goed.
Wel vind ik de hoed heel erg een 'Queen-Mother vibe' hebben. Hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel?!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 10 jul 2018 - 09:02

Ja ik begrijp je helemaal van die “vibe”.
Als je haar googeld dan zie je dat.

Witte Mcqueen speciaal voor de doop van haar kids , mooi idee

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 10 jul 2018 - 09:50

Vooral de vorm van de hoed. De Queen Mum droeg dan wel niet precies zo'n hoed, maar de vorm van haar hoeden (zo rond en hoog) geeft voor mij dat beeld.

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

dinsdag 10 jul 2018 - 08:54

Neen, ik begrijp het niet, leg eens uit.
Naar mijn mening zien zowel princes William als princes Harrie er heel mooi uit. (Ik noem ze zo omdat ik de precieze titels niet weet en dit is correct en het zijn mijn buurmeisjes niet)
Vooral de vrouw van prins Harrie vind ik er prachtig uitzien. Er zijn geen toeters en bellen nodig om te stralen en te shinen.

afbeelding van Maaike

Maaike

dinsdag 10 jul 2018 - 09:28

Volgens mij bedoelt Sietske N, dat de Queen ook altijd een hoed in dezelfde kleur als haar kleding draagt. Ik hou daar wel van. Ik vind zowel Kate als Meghan er allebei prachtig uitzien. Het pak van Prins Harry vind ik wel iets te blauw bij het olijfgroen van Meghan.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 10 jul 2018 - 09:54

Niet precies dat het in dezelfde kleur is, eerder de vorm van de hoed.
Voor wat betreft de titels: Duchess of Cambridge en Duchess of Sussex lijkt me prima toch?

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

dinsdag 10 jul 2018 - 11:07

Natuurlijk, ik wist ze even niet, het was me ontgaan dat Josine ze noemde. Voor mij voelt het respectloos het zomaar over Kate en Meghan te hebben. Vandaar dat ik het Engelse gebruik heb gevolgd door ze aan te duiden met prinses en de naam van hun man.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 10 jul 2018 - 14:18

Ik begrijp wat je bedoeld, alleen is het gebruik niet correct. Als je het goed zou willen schrijven, zou er Princess William of Wales en Princess Henry of Wales moeten staan. Harry heet officieel namelijk Henry. En 'of Wales' is een toevoeging die daar volgens mij echt bij hoort (de vrouw van Prins Michael wordt ook altijd Princess Michael of Kent genoemd). Overigens, ik ben niet helemaal 100% zeker of ik het goed zeg, want de Britse titels zijn best een lastig dingetje ;).

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

dinsdag 10 jul 2018 - 14:33

Waarom "Of Wales? Dat is toch Charles en niet William en Harry?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 10 jul 2018 - 17:17

William en Harry zijn beide prinsen van Wales, daarbij is William Hertog van Cambridge (dus geen Prins van Cambridge) en Harry Hertog van Sussex (en geen Prins van Sussex). Oftewel: William en Harry (Henry) zijn Prins van Wales bij hun geboorte, net zoals George, Charlotte en Louis Prins(es) van Cambridge van hun geboorte af zijn.

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

dinsdag 10 jul 2018 - 14:41

ik geloof niet dat je prince Michael of Kent kunt zijn. Als princess Michael vanwege licht racistische uitlatingen in het nieuws is, is dat altijd zonder 'of Kent'.
Haar man is prins en als er iets achter moet, is dat hertog, graaf o.i.d. want dat zijn ze allemaal ook nog eens, inderdaad allemaal knap ingewikkeld.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 10 jul 2018 - 14:59

Prins Michael is een van de weinige uit die familie die geen andere titel heeft dan prins. Vandaar dat zijn vrouw de titel prinses Michael heeft.
Als bijvoorbeeld William niet de titel Duke had gekregen dan had Kate zich ook alleen prinses William mogen noemen.

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

dinsdag 10 jul 2018 - 15:21

Opgezocht:
Michael George Charles Franklin Windsor, Hertog van Kent is de zoon van prins George, Hertog van Kent, en diens echtgenote, prinses Marina van Griekenland en Denemarken.
Geboren: 4 juli 1942 (76 jaar), Coppins
Echtgenote: Marie Christine von Reibnitz (geh. 1978)
Huis: Huis Windsor
Kinderen: Frederick Windsor, Gabriella Windsor
Broers/zussen: Edward, hertog van Kent, Alexandra van Kent.
Gehuwd met: Marie Christine von Reibnitz (geh. 1978)

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 10 jul 2018 - 20:53

Haha... wat een 'interesante' discussie toch weer...... Kunnen we het over de kleren hebben dames?

afbeelding van Josine

Josine

dinsdag 10 jul 2018 - 22:25

Wat mij betreft maakt een uitstapje niet uit hoor :)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 10 jul 2018 - 22:25

Het blijkt dat sommige mensen de Britse titels wel degelijk interessant vinden. Waaronder ik ;). Maar verwarrend vind ik het wel. Wat dat betreft is het in Nederlands tenminste simpel geregeld.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 10 jul 2018 - 23:18

Geen princess catherine maar duchess of Cambridge

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 10 jul 2018 - 09:09

Hoewel Kate me vaak kan bekoren is dit het niet voor haar. Te diep en eenvoudig décolleté waar zij net te weinig boezem voor heeft. Dan die pofmouwtjes die ook net niet mooi zijn. Ze heeft mooiere McQeens in de kast hangen.
De fascinator idd zou ze van de overgrootmoeder van haar man geleend kunnen hebben.

Meghan vind ik wel mooi gekleed, ik houd wel van zo'n mooie boothals en ook de kleur past goed bij haar. Misschien nog een tintje donkerder panty, maar daar een goede kleur in vinden is lastig.

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

dinsdag 10 jul 2018 - 09:24

Dunne kousen blijft altijd lastig, pas vanaf 60 dernier schemert je huid er niet meer doorheen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 10 jul 2018 - 23:34

Ik weet niet of ze hem had mogen lenen van lady ruth fermoy(spencer)kant

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 10 jul 2018 - 09:17

Mooie outfit voor deze gelegenheid. Ik hou wel van de Engelse chique. De haarband staat haar heel leuk en is ook feestelijk.
De jurk van Meghan: leuk! Wil ik wel hebben :). Het riempje geeft net wat onderbreking bij haar smalle figuur. De combi met de andere kleur groen van tas en schoenen vind ik apart en daardoor verrassend.
De lichtblauwe stropdas van Harry vloekt bij haar jurk. Waarom mannen toch zo vaak kiezen voor een lichtblauwe stropdas is mij een raadsel. Hierbij had je toch ook iets anders kunnen zoeken wat een beetje matcht met haar jurk, denk ik dan.

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

dinsdag 10 jul 2018 - 14:09

Hoort dat dan zo, dat de stropdas bij de jurk moet passen??

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

dinsdag 10 jul 2018 - 14:16

Neen hoor, totaal overbodig. De blauwe das past uitstekend bij zijn pak. Waarom zouden man en vrouw zich als setje moeten kleden? Dat vind ik de zogenaamde campingchic.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jul 2018 - 14:14

Ik vind niet dat een echtpaar altijd een ANWB-stelletje hoort te zijn, maar als ik samen met Leon naar een bruiloft ga, stem ik zijn das wel af op mijn kleding ja :)

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

dinsdag 10 jul 2018 - 14:43

Oh dat doen wij dus nooit. Kan me ook niets schelen eigenlijk. Moet ik er bij zeggen dat mijn man maar één pak heeft (donkerblauw) met één overhemd (wit) en twee dassen dus hij is gauw klaar.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jul 2018 - 14:50

Ik heb voor de bruiloft van mijn zusje in september een donkerblauwe jasjurk met mosterdgele bies over de gehele lengte van de jas. Leon draagt dan zijn donkerblauwe pak met een das in dezelfde kleur geel en mijn zoontje en dochtertje trek ik denk ik iets lichtblauws aan. Alle kindjes dragen die dag ws lichtblauw.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 10 jul 2018 - 18:57

Klinkt mooi! Leuk dat je zusje gaat trouwen. Ik stem het ook altijd af, het hoeft niet perse helemaal dezelfde kleur te zijn, maar in dezelfde toon vind ik altijd wel mooi rustig staan.

afbeelding van Marja

Marja

woensdag 11 jul 2018 - 00:22

Wow dat je dat nu al weet. Zelfs mijn eigen trouwjapon heb ik pas 2 maanden van te voren uitgezocht. Ik bedenk meestal pas een week of 2 van te voren wat ik wil gaan dragen, dan weet je tenminste beter wat voor weer je kunt verwachten.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 10 jul 2018 - 09:20

Zie trouwens dat ook Meghan handschoenen bij zich draagt ;)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 10 jul 2018 - 21:30

Ja viel mij ook op terwijl Kate dat naar mijn idee nooit doet tenzij winter. En ook in t leer.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 10 jul 2018 - 09:41

Ik vind Kate er gewéldig uitzien. Ik hou van die pofmouwtjes, ik droeg dat ook veel in de tijd dat prinses Diana ze droeg. De haarband vind ik ook prachtig, héél feestelijk voor zo’n dag waarop je je extra feestelijk mag uitdossen. Ook vind ik de crémekleur van alles erg feestelijk.

Ik snap niet waarom er gezegd wordt dat Kate dat van de Queen Mum geleend kon hebben? Ik kan me haar er niet in herinneren, althans, niet dat ze dat veel droeg, en ik heb er naar naar gezocht maar kan niet 1 foto van haar vinden met een dergelijke haarband.
Buiten dat, er zijn maar zoveel vormen voor hoofddeksels dus je ontkomt er niet aan dingen te dragen die al eens door iemand anders zijn gedragen.

Over Meghan, afschuwelijk die kleur groen, enorm somber.
Ook begint het nu al te vervelen wat ze draagt omdat je nu al eigenlijk veelal dezelfde modellen jurken bij haar ziet, met af en toe een lichte variatie in dat zelfde model. Saai dus wat mij betreft.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 10 jul 2018 - 09:57

Ik heb niet gezegd dat ze het heeft geleend van de Queen Mum, ik vind het een 'Queen Mum -vibe' hebben. Dat is iets heel anders.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 10 jul 2018 - 10:09

Ja ik begreep wel dat je “vibe” zei :-)
Maar ik verwoordde het verkeerd. Maar ook dan, nee, krijg er geen queen mum gevoel bij

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 10 jul 2018 - 09:34

Ik vind Kate en Meghan er prachtig uitzien. Leuk detail die handschoenen van Meghan. Dat vind ik bij Maxima ook altijd erg leuk dat ze handschoenen heeft. Houd ik erg van, van zulke details. Vond eigenlijk iedereen op de doop er mooi uitzien.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 10 jul 2018 - 09:50

Ongelofelijk, wat hebben Kate en Meghan een verfijnde snaak! Chique chique! Omdat alles klopt zijn de handschoentjes van Meghan absoluut niet storend maar in het geheel zelfs chique te noemen! Upper chique hun hele verschijning! En toch eenvoudig,. Prachtige kleur groen van Meghan zo bijzonder en Kate heel mooi,. Zo kan het dus ook , Op een zonnige zomerse dag zonder tierelantijntjes bloemenkransjes etc een koninklijke doop.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 10 jul 2018 - 18:58

Helemaal mee eens, heel sjiek, simpel, verfijnd. Goed gedaan.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jul 2018 - 09:52

Ik zie een foto van Queen Mum voor me waarbij ze zo'n soort hoedje met bloemetjes en voile opheeft. Bedoelen jullie die foto? Lag ze niet op een bank?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jul 2018 - 09:53

Ik vind het overigens helemaal geen belediging dat de hoed op die van Queen Mum zou lijken. Er is volgens mij geen hoed meer te bedenken die op de een of andere manier wel ergens op lijkt. En in dit geval vind ik het zelfs een prachtige associatie. En als ik het heb over de Queen Mum kan ik bijna niet meer wachten op het nieuwe seizoen van The Crown. Ben zo benieuwd of en hoe Diana een rol gaat krijgen in de serie!

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 10 jul 2018 - 09:59

Ja precies dat dus!
Dit is echt wat ik bedoel!

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

dinsdag 10 jul 2018 - 11:00

Sorry, maar ik zie geen enkele overeenkomst. Maar vooruit dan: op allebei zitten bloemetjes.

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 10 jul 2018 - 13:40

Volgens mij droeg Wallis Simpson ook zoiets, bij haar huwelijk met Edward..

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

dinsdag 10 jul 2018 - 17:41

Echt? Dit is toch een donut met een aureooltje?

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 10 jul 2018 - 17:52

hihihi ohhhwee wat errrug dit :-))
Maar goed dat sommige dingen niet meer terug komen, alhoewel zeg nooit nooit...

Pagina's

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?