Avatar foto Door Moderator Petra
Nederlandse prinsessen 19 jan 15 reacties

Prinses Margriet is 80 en trakteert!

Vandaag is prinses Margriet jarig. Onze trouwe prinses, die altijd klaar stond voor koningin Beatrix, en nu voor koning Willem-Alexander, is vandaag 80 jaar geworden! En dat mag gevierd worden.

Prinses Margriet trakteert. Als kadootje omdat ze jarig is, geeft ze 3 nieuwe foto’s vrij. Op 2 foto’s staat de prinses met hondje Boogiewoogie. Op de andere foto staat ze samen met haar echtgenoot, professor mr. Pieter van Vollenhoven. Zijn het geen plaatjes?

Prinses Margriet, als lezers en bloggers van ModekoninginMaxima willen we u van Harte feliciteren met uw 80e verjaardag. Dank voor al het werk dat u verzet voor Nederland, dank voor uw inzet!

Portret Prinses Margriet 80 jaar – 2023, foto ©RVD, Martijn Beekman
Prinses Margriet 80 jaar, foto ©RVD, Martijn Beekman

Achtergrond

De derde dochter van wijlen koningin Juliana en prins Bernhard werd geboren op 19 januari 1943 in Ottawa, Canada. Ze werd Margriet Francisca genoemd, en is prinses der Nederlanden, prinses van Oranje-Nassau en prinses van Lippe-Biesterfeld. De Nederlandse prinses is 8e in lijn voor de troonopvolging.

Mode

Prinses Margriet gaat op de nieuwe foto’s gekleed in een donkerblauwe jurk met daarover een rode wrap top/jasje. Ze maakt haar outfit compleet met donkerblauwe pumps, een donkerblauwe armband, een collier in donkerblauw met wit. Verder draagt de prinses oorhangers van Sils Jewels.

Portret Prinses Margriet 80 jaar – 2023, foto ©RVD, Martijn Beekman
Foto ©Sils Jewels

Wat vinden jullie van de nieuwe foto’s?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
15 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie foto’s in een mooie omgeving van een heel charmant echtpaar.

Wat een charmante jarige! Leuke foto’s met haar Pieter en hun Boogiewoogie.

Stijlvolle prinses.
Nog altijd betrokken en actief.
Dank en gefeliciteerd!

Goede outfit op foto’s

Volgens mij zijn die twee nog steeds dolgelukkig met elkaar, heerlijk om te zien! Prinses Margriet ziet er altijd goed uit, en dat op haar leeftijd. Van harte gefeliciteerd!!!

Wat zien ze er nog goed uit! Leuke naam heeft de eigenwijze border terrier, ‘Boogie woogie’ je hoeft niet te vragen wie daar achter zit…

Zo charmant is Margriet! De kleding en sieraden wat voorspelbaar maar wel gewoon beetje “Haags”klassiek.
Wat is Juliana mooi op die foto.

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Prachtige foto’s van onze jarige prinses Margriet. Wat draagt ze mooie kleding en bijpassende sieraden! Heel verzorgd en stijlvol.
Samen met haar Pieter en hun kinderen een fijn gezin lijkt mij.
Ik wens haar een gelukkig en gezond nieuw levensjaar toe met allen die haar in liefde omringen.

Van harte gefeliciteerd! Je zal toch maar zo samen oud mogen worden en er nog zo geweldig uitzien! Hopelijk hebben ze samen nog vele gezellige en gezonde jaren.

Dit is geen reclame, gewoon een goedbedoelde tip: de oorbellen van Sils Jewels zijn echt top. Ik heb zelf ook meerdere sets en ze geven een outfit altijd nét dat kleine beetje extra. Het model van prinses Margriet zie ik niet terug in de webshop, maar er is genoeg ander moois te vinden.

Dank voor de tip, inderdaad leuk. Zijn dergelijke oorbellen zwaar? Dat vind ik persoonlijk niet zo fijn. Weet ik of ik kan gaan bestellen ;-))

Top. Ik draag zelf geen oorbellen maar ben een kijkje gaan nemen op de site van Sils Jewels. Wat gaaf, wat maakt ze mooie oorbellen.

Mooie foto’s van een stralende 80 jarige prinses en haar lieve trouwe hondje. Ook de foto van hen samen is mooi.. Alles komt samen op de foto, de liefde voor elkaar, voor de dieren en de natuur. Wat een voorrecht om samen op deze manier oud te worden. 🙂

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Mooie foto’s !!! Mooi koppel !!! Mooie outfit voor de prinses !!!