Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 29 nov 0 reacties

Prinses Laurentien houdt toespraak tijdens Braillesymposium

Gistermiddag was Prinses Laurentien aanwezig in de Jaarbeurs in Utrecht. De Prinses hield daar een toespraak bij het tweede Braillesymposium van de NLBB Vereniging van Leesgehandicapten. Het thema van het symposium was 'Zelfredzaamheid met braille'. 

Na haar toespraak overhandigde Prinses Laurentien het eerste exemplaar van het boekje 'Op weg naar braille, een kennismaking met braille voor volwassenen' aan een wat oudere dame. 

 

De Prinses zag er prachtig uit! Ze droeg een donkerblauw jurkje, met aan de voorkant een soort gedraaide knoop. Daar overheen droeg ze taupekleurige bolero, in leer of een soort kunstleer. Helaas heb ik het merk  van haar kleding nog niet kunnen vinden. Tips zijn van Harte Welkom!

Persoonlijk ben ik ook fan van haar schoenen: donkerblauw, met voorop een strik, en bruine accenten. Voor een duidelijke foto van haar schoenen, klik hier

De oorbellen die Laurentien droeg, heeft ze ook gedragen toen ze eerder dit jaar in Letland was, om daar aanwezig te zijn bij de opening van een bibliotheek. 

Foto met toestemming ©National Library of Latvia, fotograaf: Evija Trifānova, LETA

Foto's met dank aan en toestemming ©Royalduo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments